reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hej Dziewczyny :)
Najpierw się przywitam i napiszę że wczorajszy piwkowy wieczorek udał się w 200% :p Dzisiaj oboje mieliśmy kaca ale samopoczucie o niebo lepsze :) Praktycznie cały dzisiejszy dzień jeszcze spędziliśmy u teściowej wiec odpoczęłam od wszystkiego i nabrałam sił na następne dni :) Taki wieczór daje mi naprawdę kopa :)
hehe to musisz co tydzien ładowac baterie;)

reklama
Zaczęłam nadrabiać :)

Koriander - zdrówka dla malutkiej, bidulka :(

aisa - możliwe że to przez ząbki, spróbuj maści lub przeciwbólowego na noc.

Kasiulka - ale uśmiechnięta panna z Twojej Hani :)

olavip - Jagódka też śliczna :)

Asencja, Klementinka - koniecznie pochwalcie się zdjątkami małego szkraba :)

Kasia - ale Fifi szaleje z ząbkami :)

Naszym miesięcznym solenizantom wszystkiego najlepszego :D

Lena - oj tak przydałoby się tak co tydzień :p nie ukrywam, że fajnie tak się oderwać od codzienności :)

Izia - co się dzieje kochana???

Koriander - trzymajcie się kochane robaczki! wszystko będzie dobrze!!! ;)

Klementinka - pochwal się fasolką!!! chętnie uronię łezki ;)

Wszystkim chorowitkom szybkiego powrotu do zdrowia... niech już się te choroby skończą, czy zawsze jakaś kruszynka musi chorować??? Chyba każda z nas wolałaby sama chorować żeby dzieciaczki tylko były zdrowe... ;)

Witam po latach:)

nie proboje sie cofac i nadrabiac postaram sie byc na biezaco.

Widze ze choroby dalej nam atakuja maluszki zycze zdrowka wszytskim chorowitkom no i naszym najmniejszym fasolkom tez:)

Izia - właśnie doczytałam! ;) trzymaj się!!! nie daj się!!!!! ;)

Perfecta - jeśli dobrze pamiętam to Ty masz taki kojec bramkowy dla Jasia... gdzie kupiłaś i ile dałaś, jeśli mogę zapytać? muszę takie coś kupić bo młody non stoper się obija o meble... dosłownie guz na guzie... szkoda mi robaczka mojego małego ;)

Ostatnia edycja:
Witam

Klementinka przyjmij gratulacje :)

katarzynajanicka orientujesz sie od jakiego wieku robi sie testy alergiczne?? pytałam tą nasza zołze to mi mowilazeod 2 lat ale cos mi sie o uszy obiło ze mozna juz wczesniej ;/ Emilka ma skaze i jak na razie wykryłam ze na banana tez;/ jestem ciekawa co jeszcze? ;/

koriander super wiesci :) szybkiego powrotu do dawnej formy dla Lilci :)

reklama
Do góry