reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

kurcze ale dziewczyny boli mnie brzuch i nie wiem czy to od kaszlu:-(??? zaczynam sie martwic o dzidzie nie wem jak wytrzymam 2 tyg do nastepnej wizyty:-:)-(

reklama
Jacku swietnie ze napisales
dokladnie to samo mielismy tydzien temu
krwawienie, szpital, niepewnosc i ten sam strach
na ostatniej wizycie, po tygodniu, po krwiaczku nie bylo prawie sladu, wiec badzcie dobrej mysli
najwazniejsze ze teraz oboje sa pod stala opieka lekarska
najlepiej jakby Gosia teraz sie duzo relaksowala, jakas muzyka lub ksiazka, to pomaga i pozytywne myslenie
pozdrawiam Was

a może powinnaś iść do lekarza, albo zamówić sobie wizytę do domu,:-( a ból brzucha mógł się pojawić od kaszlu
mam nadzieje ze od kaszlu i tego kichania jakby nie patrzał to jednak miesnie sie napinaja :zawstydzona/y: narzie plamienia czy krwawienia zadnego nie ma ale jak tylko cos bede sie dzialo to bede dzwonic to lekarza albo pojade do szpitala
a w poniedzialek pojade do lekarza rodzinnego jesli przeziebienie nie przejdzie:tak:
nasze maleństwa musza być silne

wiesz dobrze,że siedzisz w domu, bo najgorsze to przeziębić przeziębienie:-( i naprawdę poszukaj tego syropu *spam* bo mi on też szybko pomógł

wiesz dobrze,że siedzisz w domu, bo najgorsze to przeziębić przeziębienie:-( i naprawdę poszukaj tego syropu *spam* bo mi on też szybko pomógł
najgorzej ze jutro mam zajecia na uczelni:-:)-:)-( ale pojde chyba tylko na cwiczenia zeby nie miec pozniej problemów z zaliczeniem:-:)-:)-(
a syropu jutro pszukam w jakies aptece albo poprosze mame zeby pochodzila po miescie ;-)

ja chyba wsadzę ten syrop w pociąg i Ci wyśle:-), bo mam akurat w domu:-) ze szczecina do kołobrzegu to będzie jakieś dwie godziny:-)

a tak poza tym to ja często bywam w Kołobrzegu, bo mój mąż ma tam córkę i jeździmy po nią dość często, teraz będziemy na święta:-)

ja chyba wsadzę ten syrop w pociąg i Ci wyśle:-), bo mam akurat w domu:-) ze szczecina do kołobrzegu to będzie jakieś dwie godziny:-)

a tak poza tym to ja często bywam w Kołobrzegu, bo mój mąż ma tam córkę i jeździmy po nią dość często, teraz będziemy na święta:-)
he he dziękuje:))

no ja tez bywalam w szczecinie raz na jakis czas bo jeździłam tam do pewnej lekarki ednokrynologa bo mialam problem z prolaktyna to fajnie ze bywasz w kołobrzegu piękne miasto:tak:;-):-)

Witajcie, dobrze że z Gosią wszystko w porządku:-) po wyjściu z pracy poszłam zrobić zakupy i chyba nigdy w tak ekspresowym tempie ich nie robiłam bo chciałam sprawdzić co się z Gosią dzieje:-) no i do domu wróciłam ze spodniami:-) nareszcie swobodnie będę mogła się zapiąć:-)no ale w końcu przytyłam 6 kg:tak:i praktycznie wszystko w brzuch poszło:-)

reklama
Do góry