reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

jak chorowałam to lekarz przepisał mi antybiotyk Duomox, którego oczywiście nie wykupiłam ale potem pytałam ginki i potwierdziła że jest bezpieczny w razie konieczności, ale wiadomo ze jak nie ma musu to lepiej nie brac
acha i ostrzegła mnie przed homeopatią żeby mi nie przyszło do głowy coś zarzyć, jej zdaniem niewiadomo co to jest i jakie to ma działanie

Ostatnia edycja:
reklama
Kurczę myślę sobie zajrzę do Was na chwilkę a tu takie wieści!!!!:-:)-:)-(
Gosiu trzymam bardzo mocno kciuki i wierze,ze to nic złego!!!!!!!!!!!!!

ja swój numer też wpiszę w swoim profilu, choć jesteście daleko, zawsze to raźniej mieć do siebie numery, oby tylko do dobrych wieści!!

Wróciłam ze spotkania z położną...a tu takie wieści...Gosiu ja mam nadzieję, że to nic złego ....Czekamy z niecierpliwością na wiadomości od Ciebie!!! Trzymaj się kochana!!!
Ja również wpisałam swój nr. telefonu w swoim profilu....

Odezwę się poźniej...może będą już jakieś wieści od Gosi...

Witajcie kochane ja tylko na chwilke a tu taka wiadomosc :shocked2: Nikt nic od gosiagro nie slyszal?
Dobry pomysl z telefonami, moze zrobimy na forum prywatnym taka podliste z telefonami. Bedziemy sie mogly "wytropic" jakby co...

Gosiagro mysle o tobie, bardzo tu czekamy na jakiekolwiek wiesci ..Nasze dzidziusie prawie w tym samym wieku, bedzie dobrze..

szkoda że nie znalazłaś tego syropu, może w innej aptece ktoś z bliskich by ci popatrzył. ja oprucz niego jadłam kanapki z czosnkiem i piłam mlego zagrzane z miodem i troszeczke masła - takie babcine sposoby, życze ci zdrówka
poszukam jeszcze jutro w innej aptece bo dzisiaj juz nie mam siły go szukać:tak:
no ja tez z checia wypiłabym gorace mleko z miodem i z czosnkiem ale niestety nie moge:-( nie moge ani cebuli ani czosnku bo potem bedzie mnie bolec wątroba po żółtaczce nie moge spac potem:no::-(

Właśnie wróciłam z zakupów ...
Myśłałam, że są już jakieś wieści od Gosi ... Trzymam cały czas kciuki i myślę pozytywnie ...

Jakieś 3 tygodnie temu dopadło mnie przeziębienie, leczyłam się APAP C, Tantum Verde (tantum lemon) na gardło i oczywiście, przede wszystkim, czosnek na kanapce i mleko z miodem i masłem. Pomogło.

I numer komórki wrzucam do profilu.

izia_tcz - a kolor jaki?

reklama
Do góry