reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ty i Lena dobijacie mnie tymi pysznościami... ja jestem lewus jeśli chodzi o gotowanie więc zawsze robie co najprostsze i w miarę sprawdzone ;) na dziś rozmrażam skrzydełka ale co z nimi zrobię nie mam pojęcia :(

Powiedz mi Kochana co ma w domku z półproduktów a napiszę Ci co możesz zrobić:)
Masz corn flakesy? odrobinkę majonezu, jogurt naturalny?
Masz cytrynkę, jabłko, troszke winka?
Masz natkę pietruszki?

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiejszym solenizantom
Milence, Damisiowi, Alankowi i Juliankowi.....moc pięknych życzeń
Rośnijcie zdrowo, żyjcie szczęśliwie
i niech każdego dnia spełniają się Wam nawet te najmniejsze marzenia
1000 buziaczków od ciotki
i Poluśki!!!:laugh2::-D:laugh2:

Powiedz mi Kochana co ma w domku z półproduktów a napiszę Ci co możesz zrobić:)
Masz corn flakesy? odrobinkę majonezu, jogurt naturalny?
Masz cytrynkę, jabłko, troszke winka?
Masz natkę pietruszki?

mam tylko majonez, jabłko i winko... trudno, mam za to fix do skrzydełek na słodko więc skorzystam, dziękuję Ci kochana!!!

mam tylko majonez, jabłko i winko... trudno, mam za to fix do skrzydełek na słodko więc skorzystam, dziękuję Ci kochana!!!
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee nie fixuj:)
Kochana zapraw skrzydeka w soku z cytryny lub w oleju (niewiele) dodaj przyprawy co ci podejdzie pod reke koniecynie czosnek. podsmarz je po obu stronach , tak by miały chrupiaca skórkę. Jak będą juz brozawiutkie dodaj jabłko pokrojone w piórka podduś troszke (możesz dodac pomidora , paprykę co masz w lodówce. Podlej po 5 minutach winkiem z pół szklanki i duz tak przez 30-40 minut - zobaczysz pyychhaaa

Ostatnia edycja:
dziewczyny kochane
nie było mnie chyba z tydzien, duzo wyprodukowalyscie postow:)

wszyskiego najlepszego dla Milenki, Julianka, Damianka i Alanka

ale przysmaki robicie wspaniale, ja juz z miesiac nic nie ugotowalam:(

życzę miłego dnia;)

hejka!
Ale pyszności proponujecie ja mam zamiar dzisiaj kurczaczka z ryżem podać na słodko ,
cholipka młody mi klawiature rozwalił wlapkju nie wiecie czy można naprawić takie coś?bo wyrwał mi przyciski ipołamały sięte mocowania

Boshhhh Dziewczyny nie jedzcie tego proszkowanego jedzenia... To same E:(
Jak chcecie to mogę Wam codziennie wymyslać przepisy łatwe... Ja robię obiadki , które zajmuja mi nie więcej niż 30minutek:)
W porywach do 40 z nałożeniem na talarze:):p W weekendy jest lepiej bo mogę 2h spędzić w kuchni:)

reklama
Do góry