reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

izia - gratulujemy zębolka!!!
konniczynka - oby te ząbki szybko się przebiły....My też właśnie przez to przechodzimy...choc (odpukać) narazie Pola nie za bardzo marudna....mimo że dziąsła opuchnięte już nieźle....
eagle - dobrze że udało się Ci dziś wszystko załatwić....i niezłe zakupki...musiałaś bardzo nadszarpnąć domowy budżet sądząc po wydanej kwocie :-D
liliti - niezły łakomczuszek z Sonii
A my właśnie wróciliśmy z zakupków...Ja wydałam na siebie funciaki które dostałam od taty z okazji imienin....a potem skoczyliśmy sobie na gorącą czekoladę....Jak fajnie że P. ma tydzień urlopiku z zeszłego roku jeszcze...Fajnie tak razem spędzić czas przed moim powrotem do pracy...

reklama
hej,
mój brzdąc już spi, w dzień nie chciał spać, spał tylko 1,5 godziny więc wieczorem był padniety, nawet kaszki nie zjadł ale za to wypił mm 100ml a to sukces, chyba przekonał się do mm więc teraz już cyc napewno bedzie ograniczany aż wkońcu zostanie samo mm, w sumie już w nocy jak sie budzi to tylko mm dostaje. Najgorzej będzie oduczyć go cycka przy zasypianiu.

Agi78 mój mąż też ma zaległy urlop i od jutra do końca tygodnia jest w domu więc również planuje jakieś zakupy, w sobote idziemy na roczek wiec musze wyglądać jak człowiek

lena muszę Ci napisać że szarlotka mi wyszła i była bardzo smaczna, w jeden dzień zniknęła :)

Hej.
Jutro przyjdzie kolezanka ponianczyc mi Basie to w koncu do Was zajrze, ale narazie caly czas Basia, obiad, pranie, sprzatanie (kiedy spi) itd. Nie mam na nic czasu..... :(

Do jutra, a poki co:

Wesoła Łąka ;) - Pokazywarka.pl

To moja oczytana córa ;)

Słodkich snów dla wszystkich i jak najmniejszej liczby pobudek życze! :)

Witajcie,

Tak czytam o waszych słodkościach i aż samemu by się jakieś ciacho pożarło:-)
Widzę że w części wczorajsze walentynki udane:-D Super;-) U nas brak, bo padłam razem z małą o 19, miałam taką migrenę, nic nie miałam ochoty jeść i wymiotowałam jak kot:confused::confused: Nawet czegoś takiego w ciąży nie przeżyłam, na szczęście dzisiaj o niebo lepiej:-)

emalia - świetnie że się wybawiłaś, rzeczywiście takie wyjścia do ludzi to coś wspaniałego:-) Taka codzienna odmienność;-) A jak Jasio zniósł rozłąkę?
I powtórzę się jeszcze raz: Wyglądałaś ślicznie!!:-)

lena - 10200... toż to ja nawet tyle nie ważę:-D:-D Czym ty ją karmisz?;-)

izia_tcz - na szczęście trochę nie powściekałam, myślałam że tak jak piszesz wyszło jak zawsze, a dzisiaj zdziwienie, dostałam:tak::tak: Czasem warto coś powiedzieć,bo na prawdę się wkurzyłam;-) -13stopni:szok::szok::szok: Jejku czy ty mieszkasz na Antaktydzie? Dziwne że skarbówka nie ma kasy:confused: Pierwszy raz słyszę o takiej sytuacji:szok:
Gratulacje ząbka!:-)

Agi - u mnie też brak mama, za to baba to może śpiewać cały dzień:-D:-D A niech się babcie cieszą;-) Widzisz nie poszczęściło Ci się w totka, ale za to masz dzień w Spa:-D

Pefecta ????

Aaaaaaa no i dzisiaj mała była pierwszy raz z nianią, powiem wam że może ona nie zniosła tego tak źle jak ja. Czułam się jakbym pierwszy raz szła do pracy po dłuuugim urlopie... no i rzecz jasna co chwilę dzwoniłam, już mnie dość mieli;) Ale kurcze jednak co mama to mama, jak zostawiałam z mamą to cały dzień byłam spokojna... Coś czuję że nie długo się przeprowadzimy...

Ostatnia edycja:
hej,
mój brzdąc już spi, w dzień nie chciał spać, spał tylko 1,5 godziny więc wieczorem był padniety, nawet kaszki nie zjadł ale za to wypił mm 100ml a to sukces, chyba przekonał się do mm więc teraz już cyc napewno bedzie ograniczany aż wkońcu zostanie samo mm, w sumie już w nocy jak sie budzi to tylko mm dostaje. Najgorzej będzie oduczyć go cycka przy zasypianiu.

Agi78 mój mąż też ma zaległy urlop i od jutra do końca tygodnia jest w domu więc również planuje jakieś zakupy, w sobote idziemy na roczek wiec musze wyglądać jak człowiek

lena muszę Ci napisać że szarlotka mi wyszła i była bardzo smaczna, w jeden dzień zniknęła :)

A tak myslałąm o tej szarlotce jak Ci wyszła;)Mówiłam, że wyjdzie;)Spróbuj teraz Kilimandżaro:)
Idę nadrobic wczorakjszy wieczór;)

Witam ja na sekunde:)) Olaf dostal w przedszkolu swoja pierwsza walentynke :) ale ten czas leci szkoda ze milosc jednostronna bo dziewczynka jest przesliczna i super mila do tego grzeczna wygadana i wogole :) no i rodzicow tez ma fajnych zawsze jest o czym porozmawiac na placu zabaw:) fajna bym miala synowa:)

Asia piekna Twoja Basia usmiechnita i zaczytana

Zdec ale jak ogole wrazneia z niani jestes zadowolona?

Perfekta da sie ciebie jakos odzdechnac?

Eagle super zakupy i widze ze dzien fajnie zaplanowany nawet dla siebie przy dwojce szkrabow cos wykrosisz. Tomus dzielny gosc :))

Iza gratuluje zabka Michal "idzie" a Eryk "ide" ciekawe gdzie zajda

Koniczyna drecza ja dlugo te zaby

Agi fajnie wygladaja te dzieciece tance Eryk podruguje za kazdym razem jak slyszy cos kocznego, albo takie rynowanki do podrzucania na kolanie nawet jesli to nie on siedzi na kolanie. Spa .... no gartuluje ale z ciebie szczesciara

Kajdusia ale musialo bolec !!! czy to Tbie peklo zebro w ciazy ?

Ja zmykam na wiecej nie mam czasu.Ercio cos niespokojny na razie nikt z rodziny nie zdradza objawow jelitowki wiec chyba cos zjadlam, Erko co prawda walnal dzis 4 kupy ale normalnej konsystencji. AAAAA w sobote zaczelam mu gotowac sama obiadki zrobilam 3 wersje zupy z buraczkiem pomidorowa i z brokulami ,wszytsko powekowalam io cholera polowa nie chwycial...... brrrrrrrrrr

aisa fajna laska z twojej Baśki
zdec super że jednak czasami zdarzają się tacy pracodawcy.A ja nie mieszkam na antarktydzie tylko na naszym pięknym "drogim"i dziurawym pomorzu :-Dw tej chwili u mnie -9,8
Milka sama jestem ciekawa jak daleko zajdą hihi
perfecta co jest

Ostatnia edycja:
Juppi, ale mi się udało fajnie plan lekcji poustawiać :-) Będzie łatwiej i spokojniej niż myślałam. W tym układzie to nawet się cieszę na powrót do pracy :-):-) Co za ulga :-)
Niestety nadal mnie wszystko boli i na dodatek napuchło mi żebro pod lewą piersią :confused:, ciężko się oddycha, nie mówiąc o kichaniu czy innym wysiłku :-( Musiałam też wyrżnąć w kolano, bo jest całe fioletowe :no: Ja sobie naprawdę kiedyś krzywdę zrobię....

Milka- to nie ja miałam złamane to żebro, ale własnie dzisiaj też o tym myślałam, że którąś z dziewczyn dziecię tak zbombardowało... Fajnie Olaf z tą walentynką- już łamie kobiece serca :-D Mój Piotrek już od roku zakochany bez zmian, jutro jest balik w przedszkolu i dziś tatuś mu radził jak prosić dziewczynę do tańca :-)
Zdec- u nas czwartek pierwszy dzień będzie z nianią... A skąd macie nianię? Przychodzi do Was, czy wozicie Natalkę do niej?
aisa- fajna Basia :-)
Perfecta- nadal jesteś zdechnięta???
koniczynka- Emilka już przy meblach chodzi? Niesamowita jest :tak:
iziatcz- gratuluję ząbka

A co u Ity????

Młoda znów się obudziła, już czwarty raz, ratunku....:wściekła/y:

reklama
Do góry