reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

A ja wlasnie wrocilam z zakupow i sobie poprawilam humor slicznym cieplutkim sweterkiem a la bolero. Na ciaze jak ulal, ale i teraz swietnie stoi. Za jakies dwa trzy tygodnie zaczne szukac spodni, poradzcie jak je kupowac? W normalnym rozmiarze czy juz troche wieksze?

Ja kupiłam w rozmiarze który teraz mam;-) Zakładam że urośnie mi tylko brzuszek, bo w dodatku kupiłam dwie pary rurek:tak:
Ale jeszcze stanowczo za duże, bo w brzuchu jak je ubiorę to w momencie gdzie zaczyna się pas ciążowy mam załamanie straszne i to strasznie widać, dlatego zanm ubiorę te spodnie to jeszcze trochę czasu minie:-D
A z poprzedniej ciąży mam rybaczki, jak ulał będą do kozaczków i na wiosenkę o ile się w nie jeszcze wcisnę:)

reklama
Dzieki zdec, kpi, gosia :tak:

Ja mam chyba tendencje do szybkiego tycia w udach i :zawstydzona/y: tylku, boje sie troche ze mi pozniej do polowy te spodnie sie wcisna :shocked2: Ale moze mnie tylko fantazja ponosi, cos trzeba bedzie kupic

Dzieki zdec, kpi, gosia :tak:

Ja mam chyba tendencje do szybkiego tycia w udach i :zawstydzona/y: tylku, boje sie troche ze mi pozniej do polowy te spodnie sie wcisna :shocked2: Ale moze mnie tylko fantazja ponosi, cos trzeba bedzie kupic

To może narazie się wstrzymaj. Ja w poprzedniej ciąży brzuszek dostałam właściwie dopiero koło 4 - 5 miesiąca. Śmiali się ze mnie w pracy że ja ciążę to chyba noszę na plecach;-) A do tego 4-5 miesiąca spokojnie chodziłam w normalnych dżinsach, chociaż wcale nie są za luźne:rofl2:

hej
ja tez juz po wizycie
maluch ma 2,25 cm i wedlug usg jestem dwa dni dalej w ciazy
jeszcze tak nie fika jak Wasze ale mnie i tak rozczula widok bijacego serduszka
a krwiaczka prawie nie ma wiec wszystko ok
nastepna wizyta za miesiac

już jestem :-)

pytałyście o cytologie, mnie na pierwszej wizycie lekarz zapytał,kiedy była robiona, bo robi się co trzy lata, jeśli wychodzi,ze jest ok, a jeśli były jakieś problemy to częściej, ja miałam robiona trzy miesiące po urodzeniu i była w porządku więc teraz mi nie zrobił lekarz

hefi, gosia- gratulacje, kolejne dobre wieści na forum:-):-):-)

a co do ubrań to w pierwszej ciąży utyłam tylko w brzuszku, a że było przez większość czasu ciepło to chodziłam przeważnie w sukienkach, a teraz troszkę mi przybyło tu i ówdzie, więc musiałam troszkę zainwestować w garderobę, ale co tam sobie będziemy żałować, przecież w ciąży tez możemy pięknie wyglądać:-):-):-)

reklama
Klementinka super !:-D Ciesze sie ze krwiaczek sie wchlonal, a fasolka ma na swoj wiek bardzo prawidlowy rozmiar :tak:

Paulka dobrze ze mowisz o tej cytologii bo sie przymierzalam zeby robic a mialam rok temu robiona i bylo ok. Wiec jedno badanie mniej :tak:

Do góry