reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja jeszcze w sprawie FETY i serów w ogóle. Uwielbiam je w każdej postaci i ilości ;). Dlatego jestem żywo zainteresowana tematem …
Co do serów pleśniowych to chodzi o to, że oprócz „dobrej” pleśni wytwarza się ta „zła” jeśli ser jest stary. A że ciężko ją odróżnić (trzeba bardzo się przyjrzeć) to sklepy je sprzedają. Dodatkowo dobre sery są zazwyczaj drogie więc szkoda wyrzucić …
Więc jak wiemy, że ser jest świeży to można i te pleśniowe …

paula 24211 Zdówka życzę!
kajdusia, izia_tcz, – gratuluję dzidziusiów i cieszę się, że wszystko w porządku :-):-):-):-):-):-):-)
Jak można wziąć zwolnienie to raczej trzeba – to dla zdrowia dzidziusia, a w pracy sobie jakoś poradzą, ja na razie jestem w domu i jak dzwonię do pracy to mówią, żeby nie przychodzić bo ludzie kichają - i to sama szefowa mówi!!!
Basia84, agakomo, OlaPiotrowska - witajcie czerwcóweczki!
Agakomo – ja jestem z porodem za Tobą … więc to raczej ja tu sama zostanę ...
Mi z testu chińskiego wyszedł chopiec … a mój mąż twierdzi, że będzie dziewczynka - zobaczymy za kilka tygodni :-)
Cena za wizytę ... no cóż, Warszawa jak zwykle pobija ... :-(, ja płacę 200 zł(to wizyta ciążowa razem już z USG). Chodzę prywatnie do tej lekarki od lat i jej ufam więc cóż, przecierpię tą kasę ...

PS. I takie mam techniczne pytanie. Jak cytujecie kilka wypowiedzi ... bo ja nie umiem:no:

A ja już po wizycie!! :-D:-D:-D:-D
Widzeliśmy naszego krasnala i słyszeliśmy bicie serducha. Maluch ma 4,1cm i jestem w 11tygodniu i 2 dniu ciąży i termin na 15.06.2010 (czyli 3 dni wcześniej niż ostatnio :-p)
Kręciło się to nasze maleństwo i non stop coś z rączkami robiło, nawet mamy 1 zdjęcie z rączką - wrzucę później jak mąż zeskanuje. Ogólnie wszystko ok. wyniki też w normie. Wizyta za 4 tygodnie.

A ja już po wizycie!! :-D:-D:-D:-D
Widzeliśmy naszego krasnala i słyszeliśmy bicie serducha. Maluch ma 4,1cm i jestem w 11tygodniu i 2 dniu ciąży i termin na 15.06.2010 (czyli 3 dni wcześniej niż ostatnio :-p)
Kręciło się to nasze maleństwo i non stop coś z rączkami robiło, nawet mamy 1 zdjęcie z rączką - wrzucę później jak mąż zeskanuje. Ogólnie wszystko ok. wyniki też w normie. Wizyta za 4 tygodnie.

Bardzo się cieszę!

zaznaczasz plusiki przy każdym z postów który chcesz zacytować :-)

Chyba się udało, dzięki.

Witam panie :-D:-D
Az milo sie czyta, bardzo sie ciesze z udanych wizyt i dorodnych maluszkow :tak::tak:
Tak a propos, na Boze Narodzenie beda nas wszystkie juz dzidziusie na pewno kopaly, zwlaszcza jak im bigos nie zasmakuje :-D:-D

Kajdusia super ze bedziesz w domu, zobaczysz czas szybko zleci, zwlaszcza jak sie zbierzemy na ploty przy kawie na forum :-)

A ja wlasnie wrocilam z zakupow i sobie poprawilam humor slicznym cieplutkim sweterkiem a la bolero. Na ciaze jak ulal, ale i teraz swietnie stoi. Za jakies dwa trzy tygodnie zaczne szukac spodni, poradzcie jak je kupowac? W normalnym rozmiarze czy juz troche wieksze?

reklama
A ja wlasnie wrocilam z zakupow i sobie poprawilam humor slicznym cieplutkim sweterkiem a la bolero. Na ciaze jak ulal, ale i teraz swietnie stoi. Za jakies dwa trzy tygodnie zaczne szukac spodni, poradzcie jak je kupowac? W normalnym rozmiarze czy juz troche wieksze?

Ja dostałam dwie pary od znajomej i one mają regulację na rosnący brzuszek, ale generalnie całość to pasuje już teraz ...

Do góry