reklama
pierwsza?????
więc DZIEŃ DOBRY
i tylko się przywitam bo zbieramy się niedługo na ćwiczenia, zaglądnę jak wrócimy
sto lat i duże buziaki dla Kornelci, Łukaszka, Ignasia, Igusi, Kubusia, Olcia,
miłego dnia
więc DZIEŃ DOBRY
i tylko się przywitam bo zbieramy się niedługo na ćwiczenia, zaglądnę jak wrócimy
sto lat i duże buziaki dla Kornelci, Łukaszka, Ignasia, Igusi, Kubusia, Olcia,
miłego dnia
Ostatnia edycja:
trzecia
Przede wszystkim wczorajszym i dzisiejszym solenizantom wszystkiego naj naj
Moja Julka postanowiła też dzisiaj zrobić pobudkę o 5:40 :/ W nocy od 24 do 2 też średnio spać chciała... Ale przebijają jej się 3 ząbki 2 górne jedynki i 1 dwójka więc jej marudzenie ostatnich dni może być usprawiedliwione.
Przede wszystkim wczorajszym i dzisiejszym solenizantom wszystkiego naj naj
Moja Julka postanowiła też dzisiaj zrobić pobudkę o 5:40 :/ W nocy od 24 do 2 też średnio spać chciała... Ale przebijają jej się 3 ząbki 2 górne jedynki i 1 dwójka więc jej marudzenie ostatnich dni może być usprawiedliwione.
U nas zęby nie idą ;/ problemów brzuszkowych też już nie ma (okazało się, że nie toleruje kaszki Bobovity z sokiem brzoskwiniowym)...najgorsze że teraz juz zasnęła, a za 25 minut muszę jej dać kaszkę przed wyjazdem na rehabilitację. Będę musiała ją obudzić - najwyżej dośpi w samochodzie...
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Kornelci, Ignasiowi, Iguni, Kubusiowi, Olusiowi
oraz mojemu zięciowi Łukaszkowi
moc serdecznych życzeń
samych pogodnych dni,
uśmiechu na Waszych cudownych buziaczkach
i wiele wiele miłości!!!
Cioteczka i Polcia
oraz mojemu zięciowi Łukaszkowi
moc serdecznych życzeń
samych pogodnych dni,
uśmiechu na Waszych cudownych buziaczkach
i wiele wiele miłości!!!
Cioteczka i Polcia
dorotka28de
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Rozpoczęłam dziś dzień od kawusi bo mój 8 miesięczniak postanowił pobawić sie o 3 30 do 5 a jeszcze o 23 30 też była pobudka na jedzenie.
Pisałyście o planie dnia- my tez go mamy (chociaż ostatnio to jakoś się pozmieniało ale chyba przez gorączkę i zęby) i uważam że to jest fajna sprawa. I Ignasiowi odpowiada wiadomo że nie co do minuty.
Od wieczora Ignas nie ma juz gorączki ale teraz ma leciutki katarek a raczej słyszę że ma bo nic mu nie leci a frida tez nic nie wyciągam więc nie wiem o co chodzi
O miodzie też nic nie wiedziałam dobrze że wspomniałyście.
Tak sie zastanawiam bo mały przesypiał mi całe noce a teraz potrafi 2 razy domagać się mleka w nocy ( a w dzień jest dużo) i nie wiem co mu się poprzestawiało
Sealet- jak często macie rehabilitacje??? Mam nadzieję że Agatka dziś też będzie dzielna jak ostatnio
Buziaki dla Kornelci, Igusi, Łukaszka, Kubusia i Olcia
Rozpoczęłam dziś dzień od kawusi bo mój 8 miesięczniak postanowił pobawić sie o 3 30 do 5 a jeszcze o 23 30 też była pobudka na jedzenie.
Pisałyście o planie dnia- my tez go mamy (chociaż ostatnio to jakoś się pozmieniało ale chyba przez gorączkę i zęby) i uważam że to jest fajna sprawa. I Ignasiowi odpowiada wiadomo że nie co do minuty.
Od wieczora Ignas nie ma juz gorączki ale teraz ma leciutki katarek a raczej słyszę że ma bo nic mu nie leci a frida tez nic nie wyciągam więc nie wiem o co chodzi
O miodzie też nic nie wiedziałam dobrze że wspomniałyście.
Tak sie zastanawiam bo mały przesypiał mi całe noce a teraz potrafi 2 razy domagać się mleka w nocy ( a w dzień jest dużo) i nie wiem co mu się poprzestawiało
Sealet- jak często macie rehabilitacje??? Mam nadzieję że Agatka dziś też będzie dzielna jak ostatnio
Buziaki dla Kornelci, Igusi, Łukaszka, Kubusia i Olcia
Witam się w ten deszczowy z bąblami w kałużach dzień!
Eagle - Udanych ćwiczeń dla Ciebie i Tomeczka!
Dorotka - Dobrze że juz lepiej. Zdróweczka dla Ignasia!
Agi- Kochana co u Ciebie? Jeszcze jesteście w Polsce czy przeoczyłam że juz wróciłyście
Sealet- Udanej rehabilitacji życze! Powiem szczerze że kupiłam raz bobovite z sokiem ale nie podałam jej Jaśkowi bo jak otworzyłam to buchnęło aromatem i tak sobie pomyslałam że ten sok tam jest ale pewnie więcej aromatu.
Liliti- WOW zakupy super duże!!!
Emalia - Bravo dla Jasia , wychodzi Ci ścieżkę w łóżeczku
Eliza - gratulacje dla głodomorka
Eagle - Udanych ćwiczeń dla Ciebie i Tomeczka!
Dorotka - Dobrze że juz lepiej. Zdróweczka dla Ignasia!
Agi- Kochana co u Ciebie? Jeszcze jesteście w Polsce czy przeoczyłam że juz wróciłyście
Sealet- Udanej rehabilitacji życze! Powiem szczerze że kupiłam raz bobovite z sokiem ale nie podałam jej Jaśkowi bo jak otworzyłam to buchnęło aromatem i tak sobie pomyslałam że ten sok tam jest ale pewnie więcej aromatu.
Liliti- WOW zakupy super duże!!!
Emalia - Bravo dla Jasia , wychodzi Ci ścieżkę w łóżeczku
Eliza - gratulacje dla głodomorka
aisa80
Hej. JA tak szybko bo z Basia na kolanach
Co do miodu to ja daje Basi codziennie do Kaszki od 5 albo 6 miesiaca.... i nic jej nie jest. No ale ja nie daje jej miodu takiego odrazu ze sloika. Miod jest dodawany do gorącej kaszki gdzi traci swoje wlasciwosci, ale pozostawia tylko smak. Takze bakterie pod wplywem wrzatku sa zabijane...
TAk mi sie przynajmniej wydaje, bo BVasi nic nie jest
Milego dnia.
Ja jade do rodzicow
Co do miodu to ja daje Basi codziennie do Kaszki od 5 albo 6 miesiaca.... i nic jej nie jest. No ale ja nie daje jej miodu takiego odrazu ze sloika. Miod jest dodawany do gorącej kaszki gdzi traci swoje wlasciwosci, ale pozostawia tylko smak. Takze bakterie pod wplywem wrzatku sa zabijane...
TAk mi sie przynajmniej wydaje, bo BVasi nic nie jest
Milego dnia.
Ja jade do rodzicow
reklama
Liza
hej
Cos mnie ominelo o tym miodzie...Ale ja nie daje malemu wiec
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!!!!!:-)
Za oknem znów deszczowa aura... ide poodkurzac poki maly sie zajol zabawkami w foteliku
Cos mnie ominelo o tym miodzie...Ale ja nie daje malemu wiec
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!!!!!:-)
Za oknem znów deszczowa aura... ide poodkurzac poki maly sie zajol zabawkami w foteliku