reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
pierwsza?????

więc DZIEŃ DOBRY

i tylko się przywitam bo zbieramy się niedługo na ćwiczenia, zaglądnę jak wrócimy

sto lat i duże buziaki dla Kornelci, Łukaszka, Ignasia, Igusi, Kubusia, Olcia,

miłego dnia

Ostatnia edycja:
Pierwsza?
Moje dziecko dzis po 6 pobudkach w nocy postanowiło ostatecznie wstać o 5.15 :( Nawet wzięcie jej do łóżka nie pomogło :( Za to teraz już płacze ze zmęczenia ....
edit: a jednak druga ;)

trzecia :)

Przede wszystkim wczorajszym i dzisiejszym solenizantom wszystkiego naj naj :)

Moja Julka postanowiła też dzisiaj zrobić pobudkę o 5:40 :/ W nocy od 24 do 2 też średnio spać chciała... Ale przebijają jej się 3 ząbki 2 górne jedynki i 1 dwójka więc jej marudzenie ostatnich dni może być usprawiedliwione.

U nas zęby nie idą ;/ problemów brzuszkowych też już nie ma (okazało się, że nie toleruje kaszki Bobovity z sokiem brzoskwiniowym)...najgorsze że teraz juz zasnęła, a za 25 minut muszę jej dać kaszkę przed wyjazdem na rehabilitację. Będę musiała ją obudzić - najwyżej dośpi w samochodzie...

Cześć dziewczyny :)
Rozpoczęłam dziś dzień od kawusi bo mój 8 miesięczniak postanowił pobawić sie o 3 30 do 5 :( a jeszcze o 23 30 też była pobudka na jedzenie.

Pisałyście o planie dnia- my tez go mamy (chociaż ostatnio to jakoś się pozmieniało ale chyba przez gorączkę i zęby) i uważam że to jest fajna sprawa. I Ignasiowi odpowiada :) wiadomo że nie co do minuty.

Od wieczora Ignas nie ma juz gorączki ale teraz ma leciutki katarek a raczej słyszę że ma bo nic mu nie leci a frida tez nic nie wyciągam więc nie wiem o co chodzi :(

O miodzie też nic nie wiedziałam :( dobrze że wspomniałyście.

Tak sie zastanawiam bo mały przesypiał mi całe noce a teraz potrafi 2 razy domagać się mleka w nocy ( a w dzień jest dużo) i nie wiem co mu się poprzestawiało :(
Sealet- jak często macie rehabilitacje??? Mam nadzieję że Agatka dziś też będzie dzielna jak ostatnio
Buziaki dla Kornelci, Igusi, Łukaszka, Kubusia i Olcia

Witam się w ten deszczowy z bąblami w kałużach dzień!
Eagle - Udanych ćwiczeń dla Ciebie i Tomeczka!
Dorotka - Dobrze że juz lepiej. Zdróweczka dla Ignasia!
Agi- Kochana co u Ciebie? Jeszcze jesteście w Polsce czy przeoczyłam że juz wróciłyście
Sealet- Udanej rehabilitacji życze! Powiem szczerze że kupiłam raz bobovite z sokiem ale nie podałam jej Jaśkowi bo jak otworzyłam to buchnęło aromatem i tak sobie pomyslałam że ten sok tam jest ale pewnie więcej aromatu.
Liliti- WOW zakupy super duże!!! :) :)
Emalia - Bravo dla Jasia , wychodzi Ci ścieżkę w łóżeczku:)
Eliza - gratulacje dla głodomorka :)

Hej. JA tak szybko bo z Basia na kolanach :)
Co do miodu to ja daje Basi codziennie do Kaszki od 5 albo 6 miesiaca.... i nic jej nie jest. No ale ja nie daje jej miodu takiego odrazu ze sloika. Miod jest dodawany do gorącej kaszki gdzi traci swoje wlasciwosci, ale pozostawia tylko smak. Takze bakterie pod wplywem wrzatku sa zabijane...
TAk mi sie przynajmniej wydaje, bo BVasi nic nie jest :)
Milego dnia.
Ja jade do rodzicow :)

reklama
hej
Cos mnie ominelo o tym miodzie...Ale ja nie daje malemu wiec ;)

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!!!!!:-)

Za oknem znów deszczowa aura...:dry: ide poodkurzac poki maly sie zajol zabawkami w foteliku:dry:

Do góry