dokladnie
mam kolezanke ktorej matka pracowala w przetworstwie drobiu, dostawala pelno talonow na kurczaki, zjadali tylko takie mieso i dziewczyna nie moze miec dzieci, was nad gorna warga i klopoty z hormonami
No niestety, słyszałam o przypadkach, gdzie kilkuletnim dziewczynkom zaczęły rosnąć piersi, właśnie przez te syfiaste hormony w kurczakach, więc jeśli gotujecie dla swoich dzieci, to jeśli nie macie dostępu do wiejskiego kurczaka, to lepiej dać indyka, bo indyki są bardziej wrażliwe i podobno ich nie da się tak naszpikować hormonami co kurczaki...
edit: coś mi się z cytowaniem stało :/, nie umiem tego naprawić.
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
dokladnie
mam kolezanke ktorej matka pracowala w przetworstwie drobiu, dostawala pelno talonow na kurczaki, zjadali tylko takie mieso i dziewczyna nie moze miec dzieci, was nad gorna warga i klopoty z hormonami
Lena teraz to nawet ci mleko sie nie zsiadzie, no chyba ze masz chody i kupisz prosto od krowy
a o miodzie to wiedzialam ze to produkt surowy i nie powinno sie go podawac w pierwszym roku, o tej chorobie nie wiedzialam
Chyba, że się ma krowę
aisa80
Fanka BB :)
Boshe jakmały robocik.
Rozumiem ze jak pójdzie do szkoły bedziesz jej robia grafik calego dnia żeby wiedziała co dokladnie ją czeka minuta po minucie
A co złego wg Ciebie jest w schemacie? Dziecko wie co go czeka i czuje sie bezpieczne. Narazie jest to jej potrzebne a co bedzie pozniej to juz inna sprawa.
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
ewelinka Na FB zagłosowane :-)
Jestem w szoku, moje dziecko chyba dziś się wysypia na cały następny tydzień. Rano drzemka 3h, a teraz już prawie godzinę śpi Mogłaby tak częściej ;-) To taka miła odmiana od dwóch półgodzinnych drzemek w ciągu dnia Nareszcie mam czas na kompa i spokojne wypicie gorącej czekolady
Jestem w szoku, moje dziecko chyba dziś się wysypia na cały następny tydzień. Rano drzemka 3h, a teraz już prawie godzinę śpi Mogłaby tak częściej ;-) To taka miła odmiana od dwóch półgodzinnych drzemek w ciągu dnia Nareszcie mam czas na kompa i spokojne wypicie gorącej czekolady
Ostatnia edycja:
Liza
Dziewczyny Eureka Miki dzis wypił o 18 z butelki 90ml mleka modyfikowanego <jupi> wiecie jak sie ciesze? tz ze juz nie jest taki uzalezniony od cyca i z glodu wypije nawet butle
Zrobilam mu tak by sprawdzic czy wydoi czy nie (co miesiac od ukonczenia przez niego 3mies.sprwadzalam) i jak sie dossał tak do cna wypil:-)
wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów:-)
Zrobilam mu tak by sprawdzic czy wydoi czy nie (co miesiac od ukonczenia przez niego 3mies.sprwadzalam) i jak sie dossał tak do cna wypil:-)
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dziewczyny Eureka Miki dzis wypił o 18 z butelki 90ml mleka modyfikowanego <jupi> wiecie jak sie ciesze? tz ze juz nie jest taki uzalezniony od cyca i z glodu wypije nawet butle
Fajnie to i tak mega długo karmisz
Liza
lena no ja starszaki karmilam tak do 9mies ale juz wczesniej jadly kaszke, mleko modyf.... zupki deserki wiec cyc byl na noc tylko... a Miki to wogole butli nie chcial tknąc, zupke to tez nie je za dobrze, dzis zjadl mojego krupniku i byl zadowolony... ale tym ze napil sie mleka bylam w szoku, moze wreszcie uda mi sie troszke zmniejszyc ilosc karmien cyckiem bo w sumie to w wreszcie dzien co 3-4h cyc, po zupce nawet musi po 2h dojesc cyckiem;]
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Dla Jasia i Natalki
moc życzeń
Rośnijcie zdrowo,
codziennie się uśmiechajcie
i bądźcie zawsze szczęśliwi!!!!
Cioteczka i Polunia
moc życzeń
Rośnijcie zdrowo,
codziennie się uśmiechajcie
i bądźcie zawsze szczęśliwi!!!!