reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

dokladnie
mam kolezanke ktorej matka pracowala w przetworstwie drobiu, dostawala pelno talonow na kurczaki, zjadali tylko takie mieso i dziewczyna nie moze miec dzieci, was nad gorna warga i klopoty z hormonami
No niestety, słyszałam o przypadkach, gdzie kilkuletnim dziewczynkom zaczęły rosnąć piersi, właśnie przez te syfiaste hormony w kurczakach, więc jeśli gotujecie dla swoich dzieci, to jeśli nie macie dostępu do wiejskiego kurczaka, to lepiej dać indyka, bo indyki są bardziej wrażliwe i podobno ich nie da się tak naszpikować hormonami co kurczaki...

edit: coś mi się z cytowaniem stało :/, nie umiem tego naprawić.

reklama
dokladnie
mam kolezanke ktorej matka pracowala w przetworstwie drobiu, dostawala pelno talonow na kurczaki, zjadali tylko takie mieso i dziewczyna nie moze miec dzieci, was nad gorna warga i klopoty z hormonami

Lena teraz to nawet ci mleko sie nie zsiadzie, no chyba ze masz chody i kupisz prosto od krowy

a o miodzie to wiedzialam ze to produkt surowy i nie powinno sie go podawac w pierwszym roku, o tej chorobie nie wiedzialam

Chyba, że się ma krowę;)

Dla mojęgo zięcia Jasia 100 lat;)
images

ewelinka Na FB zagłosowane :-)
Jestem w szoku, moje dziecko chyba dziś się wysypia na cały następny tydzień. Rano drzemka 3h, a teraz już prawie godzinę śpi :szok: Mogłaby tak częściej ;-) To taka miła odmiana od dwóch półgodzinnych drzemek w ciągu dnia :-D Nareszcie mam czas na kompa :-D i spokojne wypicie gorącej czekolady :-D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny Eureka:D Miki dzis wypił o 18 z butelki 90ml mleka modyfikowanego:D <jupi> wiecie jak sie ciesze? tz ze juz nie jest taki uzalezniony od cyca i z glodu wypije nawet butle :tak: :-D
Zrobilam mu tak by sprawdzic czy wydoi czy nie (co miesiac od ukonczenia przez niego 3mies.sprwadzalam) i jak sie dossał tak do cna wypil:-) :rofl2:

wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów:-)

Dziewczyny Eureka:D Miki dzis wypił o 18 z butelki 90ml mleka modyfikowanego:D <jupi> wiecie jak sie ciesze? tz ze juz nie jest taki uzalezniony od cyca i z glodu wypije nawet butle :tak: :-D
Zrobilam mu tak by sprawdzic czy wydoi czy nie (co miesiac od ukonczenia przez niego 3mies.sprwadzalam) i jak sie dossał tak do cna wypil:-) :rofl2:

wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów:-)

Fajnie to i tak mega długo karmisz;)

lena no ja starszaki karmilam tak do 9mies ale juz wczesniej jadly kaszke, mleko modyf.... zupki deserki wiec cyc byl na noc tylko... a Miki to wogole butli nie chcial tknąc, zupke to tez nie je za dobrze, dzis zjadl mojego krupniku i byl zadowolony... ale tym ze napil sie mleka bylam w szoku, moze wreszcie uda mi sie troszke zmniejszyc ilosc karmien cyckiem bo w sumie to w wreszcie dzien co 3-4h cyc, po zupce nawet musi po 2h dojesc cyckiem;]

reklama
Do góry