reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hefi-o ta fotke chodzi a czemu nie ma pod nią lubie cię to niewiem może trzeba wejść od nowa na strone trollbeads na facebooku:baffled:

Pisałyście o tej kaszce hipp ja miałam ze starszą tak że jak zaczełam to dawać to innej kaszki nie chciała więc teraz jeszcze zośce nie dawałam za to jak dałam owocki hippa z jogurtem to też innych nie chce tylko te chyba naprawde coś tam dodają:happy:

reklama
Izia - ale super ten kuferek na zdjęcia, chyba się sama skuszę bo nie mam jeszcze ślubnego albumu ;)

Ewelinka
- ja też nie mogę głosować, wydaje mi się że trzeba być znajomym tej stronki trollbeads i wtedy dopiero można głosować

edit: dzięki Hefi... Ewelinka, już głos oddany ;)

Ja kaszke robie sama z kaszy jaglanej i platkow owsianych (zmielonych) i dosladzam miodem. Basia to uwielbia.
Zadziwnijace jaka moja corka jest grzeczna :)
Teraz spi wiec pedze robic spagethi na obiad :)
Wciaz sobie udowadniam ze radze sobiebez tesciow!
I wiecie - jestem z tego bardzo zadowolona :)
Milego dnia.

Jak znajdziesz sposób na namówienie do biadków to się ze mną podziel bo u mnie też obiadki sa ble i fuj, jak wepchnę kilka łyżek to sukces za to kaszki disney, hipp, danonki i inne serki i jogurty wcina ile wlezie...mleko przechodzi tylko na śpiocha i to ostatnio tez nie zawsze...ja mam w domu zapas kaszek (gotowych bo te na mm też mu nie idą) serków i jogurtów bo inaczej by mi dziecko zaczęło znikać.
jak tylko znajdę to się podzielę, ale to nie takie proste, bo mój je wszystko co nie jest obiadem, nawet moje kanapki, a było juz tak pięknie że potrafił zjeść cały mały słoiczek, teraz zwalam to na zęby i biorę na przeczekanie

izia fajne te kuferki
ewelinka zagłosowane

U nas po podaniu syropu wymiotowaął więc dodawałam do mleka;(

no jakby wymiotował to miałam zostać przy czopkach ale u nas to się nie zdarzyło, wogóle mam wrażenie ,że jakiś lekoman z niego:szok: cokolwiek dostaje jest zadowolony...tylko nie lubi jak wodą morską psikam do noska

ewelinka
zagłosowałam ale z konta męża, bo się nie wylogował i tak wyszło:-p później z mojego jeszcze zagłosuje

Dzięki za głosiki:-)kurcze jedno ma juz sześćdziesiąt pare głosów i tak niemam szans pewnie bo skad tu tyle głosów wziąć:baffled:

Ale mam katar masakra jakaś nos zapchany oby małej nie zarazić:no:

jak tylko znajdę to się podzielę, ale to nie takie proste, bo mój je wszystko co nie jest obiadem, nawet moje kanapki, a było juz tak pięknie że potrafił zjeść cały mały słoiczek, teraz zwalam to na zęby i biorę na przeczekanie

izia fajne te kuferki
ewelinka zagłosowane

Mam przepis na pyszny obiadek :) Basia go ostatnio je caly czas :) cale 180 ml :) tyle jej daje, zzeby zjadla po 3 godzinach nastepny posilek, bo jak zje wiecej to nie chce nic jesc za 3 godziny.

reklama
to mój łobuziak dzisiaj nowy folder 125.jpgnowy folder 135.jpgnowy folder 134.jpgnowy folder 127.jpg

Do góry