Powiedzcie mi czy któreś z Waszych dzieci je słoiczek 190 g na raz???
Kacperek wciąga 190 na raz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tyle to zjada zawsze, a czasem potrafi jeszcze poprawic takim 130g!!!!! Ostatnio staram się kupowac te 220g.Powiedzcie mi czy któreś z Waszych dzieci je słoiczek 190 g na raz???
Krzysiek kiedyś zjadał bez problemu...teraz zupki za nic tyle nie zje, jak zje 130g to już sukces który zdarza się sporadycznie, za to kaszki Hipp to by zjadł 2 razy po 160 na raz.Powiedzcie mi czy któreś z Waszych dzieci je słoiczek 190 g na raz???
U nas to samo. Bywalo ze sloiczek 220g bylo za malo a teraz to czasami musze tanczyc na rzesach zeby zjadla jakies 100-120gKrzysiek kiedyś zjadał bez problemu...teraz zupki za nic tyle nie zje, jak zje 130g to już sukces który zdarza się sporadycznie, za to kaszki Hipp to by zjadł 2 razy po 160 na raz.
juz lepiej, dziekiKlementinka - jak się Jasiek czuje?
hej dziewczyny
ja na chwile, jestesmy same z córcią wiec nie mam za bardzo czasu na forum dopóki mąż z nart nie wróci,
wsze dzieciaczki też mają problemy z zasypaianiem w dzien, moja spiaca na maksa a czasem nie potrafi zasną, jakos jej sie pozmieniało i mało spi w dzien........
nadika a wypróbuj inne butle i smoki
'
ął.żó
oll
żżżżżżżżżżżżż+-+-żąż