reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Magda - gratuluje ząbka:-) pięknie się nimi chwali i jak ładnie stoi:tak:

emalia - córka pewnie podjarana ta komunią;-), rzeczywiście dużo pracy was czeka no i wydatek duży

nadika - ja nic doradzić nie mogę,:-( bo karmiłam piersią bardzo krótko

Lena - tak:-D:-D Majusia je standardowo 190 gr, a czasami jadła nawet ten większy słoiczek 220 gr, zresztą Hefi widziała;-), wczoraj mojej zupki zjadła 230 gr

Krzysiek kiedyś zjadał bez problemu...teraz zupki za nic tyle nie zje, jak zje 130g to już sukces który zdarza się sporadycznie, za to kaszki Hipp to by zjadł 2 razy po 160 na raz.
U nas to samo. Bywalo ze sloiczek 220g bylo za malo a teraz to czasami musze tanczyc na rzesach zeby zjadla jakies 100-120g
Ale mysle ze to kolejny skok plus zabki :-D:tak: Przeciez potem moze juz byc tylko lepiej!

UWAGA NEWS DNIA! CZEKOLADA ZDROWSZA OD OWOCOW? :-):-p

Ostatnia edycja:
Zdec - przytulam mocno i mam nadzieje, że przetrwasz jakoś ten okres :(
Magda M - super fotki :) ślicznie Kacperek stoi :) Gratuluje tez ząbka
adorea - tez chcialabym miec extra kase i zastanawiac się na co ją wydać :) Może ciuszki, tylko o rozmar większe?
agast22 - o co chodzi?
nadika - współczuje nocy. Nie doradze, bo u mnie przeszedl na mm bez problemów.
lenaDTR - mój Krystianek od tyg. wcina cały duży słoiczek na raz, a jak ja sama gotuje, to zdarza się, że więcej :)

Wszystkiego naj naj naj dla Kacperka i Krzysia

Chce się pochwalić - już oficjalnie mój brzuch wygląda jak w 5 miesiącu. Cała rodzina w szoku i nie wierzy, ze to dopiero 7 tydz.
Jutro ide do lekarza - mam tylko nadzieje, ze nie beda bliźniaki :p

Asencja- wysłałam ci priv.
Co do ciąży to w drugiej zawsze szybciej rośnie bo mięśnie już rozciągnięte, ale na tym etapie to pewnie kwestia wzdęć i zwolnionej perystaltyki jelit..

Magda- Gratki ząbka:))

Koriander- news o czekoladzie to mód na moje serce:)))

Nadika- ja bym się jeszcze wstrzymała z odstawianiem, tym bardziej ze jak piszesz Natan słabo je. Probuj codziennie z mlekiem modyfikowanym. Moze w końcu załapie. Inne rzeczy pije z butli?? Moze ta butelka lovi pomoze??

Klementinka - jak się Jasiek czuje?
juz lepiej, dzieki
bylismy dzis u lekarki to dala dwa syropy na kaszel, jeden na dzien, drugi na noc
czopki na goraczke kazala dawac od 39°
sobota to byl dla mnie koszmar, jak zobaczylam 40° na termometrze to myslalam ze osiwieje, nic nie chcial jesc a o piciu to juz w ogole moglam zapomniec
jak ja sie nagimnastykowalam zeby wcisnac mu troche plynow
na pogotowiu nic nie wykryla bo jeszcze infekcji nie bylo, matko nikomu nie zycze takich przejsc
na szczescie juz nie goraczkuje
Powiedzcie mi czy któreś z Waszych dzieci je słoiczek 190 g na raz???

Jas zawsze tyle wcina

hej dziewczyny
ja na chwile, jestesmy same z córcią wiec nie mam za bardzo czasu na forum dopóki mąż z nart nie wróci,
wsze dzieciaczki też mają problemy z zasypaianiem w dzien, moja spiaca na maksa a czasem nie potrafi zasną, jakos jej sie pozmieniało i mało spi w dzien........
nadika a wypróbuj inne butle i smoki

'
ął.żó
oll
żżżżżżżżżżżżż+-+-żąż

reklama
hej dziewczyny
ja na chwile, jestesmy same z córcią wiec nie mam za bardzo czasu na forum dopóki mąż z nart nie wróci,
wsze dzieciaczki też mają problemy z zasypaianiem w dzien, moja spiaca na maksa a czasem nie potrafi zasną, jakos jej sie pozmieniało i mało spi w dzien........
nadika a wypróbuj inne butle i smoki

'
ął.żó
oll
żżżżżżżżżżżżż+-+-żąż

Mam dokładnie ten sam problem, ale na skoki rozwojowe to zwalam. :p Mam nadzieje, ze za jakis (szybki) czas minie :)

Do góry