reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hej dziewczyny
ja na chwile, jestesmy same z córcią wiec nie mam za bardzo czasu na forum dopóki mąż z nart nie wróci,
wsze dzieciaczki też mają problemy z zasypaianiem w dzien, moja spiaca na maksa a czasem nie potrafi zasną, jakos jej sie pozmieniało i mało spi w dzien........
nadika a wypróbuj inne butle i smoki

'
ął.żó
oll
żżżżżżżżżżżżż+-+-żąż

tak moja gaja tak ma;)
boszeeeeee zarzygałam cały zlew w kuchni;)Nie zdążyłam do toalety....i nie wiem dlaczego:)

reklama
Nie ciąża to ostatnia rzecz , która by mi mogła się przytrafic mój brat mówi, że najpierw nie jem przez tydzien później najem się jak świnia to rzygam:)

Lena - i dziwić się że ty chuda :p A nam wciskasz kit że wsuwasz jak głupia ;) (ale że raz w tygodniu to nie dodałaś ;)). Może to po prostu problemy żołądkowe, napij się dziurawca lub jakiś tego typu ziółek.

Lena - żebyś ty się jakieś anoreksji albo bulimii nie nabawiła. Wiesz,że to nie żarty.:-(

Tylko, ze problem w tym, ze ja non stop ruszam buzią:)Więć to mi na pewno nie grozi a to, ze mój brat mnie widział raz na tydzien jedzaca to juz jego problem:)Ja jakbym zupy nie zjadła to bym była chora;)

dziewczyny przepraszam was,ale jakos nie chce mi sie pisac ani u was ani na poronieniach, ostatnio cala rodzina chorowalismy, teraz mam sesje egzaminacyjna to juz wogole zamol. mały sie zrobil niegrzeczny po tej chorobie, jakis taki rozdarty. Jak cos tpo na fejsie siedze. Pozdrawiam was serdecznie i całuje wszystkie :*

reklama
Nadika- ja bym się jeszcze wstrzymała z odstawianiem, tym bardziej ze jak piszesz Natan słabo je. Probuj codziennie z mlekiem modyfikowanym. Moze w końcu załapie. Inne rzeczy pije z butli?? Moze ta butelka lovi pomoze??

to nie jest problem butli bo inne rzeczy jak herbatka i soki pije bez problemów. Dzisiaj zabarwiłam mu mleko sokiem z jagód (teściowa robiła jagody w cukrze) i naprawde było dobre, nie było tak bardzo czuć mleka a on mimo wszystko nie wypił.

Lena ja miałam wczoraj ciężki wieczór, też wymiotowałam, ale ja tak mam przy migrenie. A chudsza chyba jestem już nawet od Ciebie i strasznie źle się z tym czuje... ale przytyć narazie nie idzie :/

Ostatnia edycja:
Do góry