Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
wlasnie wstalam i czuje sie jak polknieta i wypluta wszystko mnie boli nawet wlosy no i mam 38 goraczki!!!DZIEWCZYNY PORADZCIE CO MOGE WZIASC NA JEJ ZBICIE?
W ciąży jedynie apap z tego co pamiętam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wlasnie wstalam i czuje sie jak polknieta i wypluta wszystko mnie boli nawet wlosy no i mam 38 goraczki!!!DZIEWCZYNY PORADZCIE CO MOGE WZIASC NA JEJ ZBICIE?
Anik dobrze ze torbieli brak.
Powiedz prosze jakie masz pomysly na te gazy bo podejrzewam ze u nas tez ich sporo zalega, Lila ciagle poprykuje, non stop w zasadzie, niezaleznie co jadla. Mysle ze w nocy tez jej przeszkadzaja bo czasami jak sie przekreci na brzuszek i "porzadnie pierdnie" to od razu z ulga zasypia.. Lekarz ci cos poradzil?
Dołączam się do pytania Koriander
Katarzynajanicka - u mnie kiedyś było podobnie... tylko mały zakrztusił się zupką... zawsze się o niego boję jak go karmię bo on często marudzi i czasami popłakuje co może spowodować zakrztuszenie się pokarmem...
Witam.
Net w koncu dziala normalnie.
Widze ze mamy wiele zdołowanych mam. Na pocieszenie powiem, ze niedlugo wiosna przyjdzieto i humory sie zmienią.
U nas tez bywa ostatnio roznie. Tak jak zeszly tydzien Baśka spała w nocy z jedną pobudką tak w tym tygodniu budzi 3 razy!
Jutro kończy 8 miesięcy a nie moge sie doczekac kiedy bedzie miala 8 lat!!!
Jak ten czas wolno leci jak dla mnie....
Pozdrawiam i przesylam pozytywne wibracje dla zdepresowanych mam! :*:*:*:*:*
Kasiulka - jak tam Hania? chodzicie już na te rehabilitacje???
no raz byłyśmy, Hania na widok baby zaczęła tak płakać, że nic się nie dało zrobić, i Pani pokazywała wszystko na lalce. teraz idziemy znowu 17 lutego :-)