Witajcie w ten wietrzny czwartkowy poranek:-) za jakie grzechy ja musze tak rano wstawać?:-)i to znowu po nieprzespanej nocy:-( dzisiaj o 18:30 wizyta więc mam nadzieję że wieczorem odezwę się z dobrymi wiadomościami:-) na szczęście do tej 18:30 mam dzień zaplanowany co do minuty:-) życzę miłego dzionka
reklama
Gosia***
Fanka BB :)
Witam sie z rana u nas nie wieje narazie ale strasznie pochmurno- pewnie bedzie padać
Gratulacje:-) Cieszę się że wszystko ok
Anik79 ja też mam dziś wizytę trzymam kciuki;-)
Dziewczynki prosze się dziś nie rozpędzać z pisaniembo potem nie nadrobię Ja mam wizytę na 14 ale nie wiem o której będę w domu, bo jeszcze mam sporo spraw do załatwienia
Czesc laski ja po wizycie tym razem wszystkiego sie dowiedziałam jest ok maleństwo ma 2,68cm serduszko bije i jest sliczne jestem troche zmeczona bo dzis ciezki dzien a autka nie kupilismy narka papa zmykam spac acha wkleilam zdjecie malenstwa
Gratulacje:-) Cieszę się że wszystko ok
Anik79 ja też mam dziś wizytę trzymam kciuki;-)
Dziewczynki prosze się dziś nie rozpędzać z pisaniembo potem nie nadrobię Ja mam wizytę na 14 ale nie wiem o której będę w domu, bo jeszcze mam sporo spraw do załatwienia
Dzień dobry wszystkim rannym ptaszkom i śpioszkom podkołdernikom też
ale ja mam dziś dobry humor, jakoś tak wstałam, nawet wyspana, mój trzylatek wparował do mnie do łóżka i oświadczył z pełną powaga,ze jestem najlepszą mamą na świecie po czym poprosił o śniadanie, a była 5:45
aha fasolinka znów dała o sobie znać wczoraj jak się położyłam do łóżka, tym razem czułam już wyraźniej:-):-):-):-):-)
wszystkim, które mają dziś wizyty tylko dobrych wiadomości, izia tcz a Tobie już gratuluje wczorajszych dobrych wieści oby takie tutaj były dalej!!!
ale ja mam dziś dobry humor, jakoś tak wstałam, nawet wyspana, mój trzylatek wparował do mnie do łóżka i oświadczył z pełną powaga,ze jestem najlepszą mamą na świecie po czym poprosił o śniadanie, a była 5:45
aha fasolinka znów dała o sobie znać wczoraj jak się położyłam do łóżka, tym razem czułam już wyraźniej:-):-):-):-):-)
wszystkim, które mają dziś wizyty tylko dobrych wiadomości, izia tcz a Tobie już gratuluje wczorajszych dobrych wieści oby takie tutaj były dalej!!!
lasposa
Zaangażowana w BB
Witam Mamuśki,
mam do Was takie pytanie, czy miewacie może takie dziwne skurcze w brzuchu, np. po gwałtownym wstaniu z pozycji siedzącej?
Czy może któraś z Was rozmawiała o takiej przypadłości z lekarzem, nie wiem czy się martwić, ale raz na jakiś czas coś takiego mi się przytrafia, na szczęści jest to chwila i przechodzi.
Mam nadzieje, że to nic groźnego :-(
mam do Was takie pytanie, czy miewacie może takie dziwne skurcze w brzuchu, np. po gwałtownym wstaniu z pozycji siedzącej?
Czy może któraś z Was rozmawiała o takiej przypadłości z lekarzem, nie wiem czy się martwić, ale raz na jakiś czas coś takiego mi się przytrafia, na szczęści jest to chwila i przechodzi.
Hello dziewczyny Pozwoliłam sobie "wskoczyć" na forum czerwcówek, bo myślę że tu pasuję
Aktualnie z obliczeń od ostatniej @ jestem w 9t 6d ciąży (wg USG 10t3d +- 4dni). Dzidziuś na wczorajszym USG mierzył 3,41 cm, czyli duuuuży jest
Samopoczucie takie sobie, ciągle chce się spać, ale za to zjeść powoli coś się daje
Lasposa, chyba też mam coś takiego, takie bolesne uczucie jakby coś mi się zaplątało w brzuchu i zbyt gwałtownie to naciągnęłam, na ogół w okolicach jajników. Myślę że to normalne, bo przed ciążą też mi się to zdazało.
Aktualnie z obliczeń od ostatniej @ jestem w 9t 6d ciąży (wg USG 10t3d +- 4dni). Dzidziuś na wczorajszym USG mierzył 3,41 cm, czyli duuuuży jest
Samopoczucie takie sobie, ciągle chce się spać, ale za to zjeść powoli coś się daje
Lasposa, chyba też mam coś takiego, takie bolesne uczucie jakby coś mi się zaplątało w brzuchu i zbyt gwałtownie to naciągnęłam, na ogół w okolicach jajników. Myślę że to normalne, bo przed ciążą też mi się to zdazało.
Ostatnia edycja:
Gosia***
Hello dziewczyny Pozwoliłam sobie "wskoczyć" na forum czerwcówek, bo myślę że tu pasuję
Witamy:-)
lasposa
Zaangażowana w BB
Aktualnie z obliczeń od ostatniej @ jestem w 9t 6d ciąży (wg USG 10t3d +- 4dni). Dzidziuś na wczorajszym USG mierzył 3,41 cm, czyli duuuuży jest.
Witaj nowa czerwcowa Mamuśu :-) to na kiedy masz termin?
P
paula24211
Gość
czesc ja tez tak czasem mam nawet nie jak gwałtownie wstaje nawet jak leżę to czasem mnie tak ciągnie cos dzisiaj troszke w pachwinie jak bede niedługo u lekarza to sie zapytam ale to napewno nic groźnego pewnie więzadła się naciągają na którym jest macica;-)Witam Mamuśki,
Witamy wśród czerwcowych mam;-)Hello dziewczyny Pozwoliłam sobie "wskoczyć" na forum czerwcówek, bo myślę że tu pasuję
.
reklama
koriander
gratulacje izia! piekna fasolkaCzesc laski ja po wizycie tym razem wszystkiego sie dowiedziałam jest ok maleństwo ma 2,68cm serduszko bije i jest sliczne
Kajdusia, cieszymy sie razem z toba Ale juz pchelka duza Co do tej grypy to widze ze ciezki wybor przed toba, rozumiem jak trudno podjac decyzje o zwolnieniu jak sie prace lubi a zastepstwu nielatwo przekazac paleczke
Anik79, Gosia trzymam kciuki na pewno beda same wspaniale nowinki, nie moze byc inaczej
Witaj Basiu, mam nadzieje ze bedziesz do nas czesto zagladala ;-)Hello dziewczyny Pozwoliłam sobie "wskoczyć" na forum czerwcówek, bo myślę że tu pasuję