reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie w ten wietrzny czwartkowy poranek:-) za jakie grzechy ja musze tak rano wstawać?:-)i to znowu po nieprzespanej nocy:-( dzisiaj o 18:30 wizyta więc mam nadzieję że wieczorem odezwę się z dobrymi wiadomościami:-) na szczęście do tej 18:30 mam dzień zaplanowany co do minuty:-) życzę miłego dzionka

reklama
witam z samego ranka i zycze wszystkim które maja dzis wizyty samych dobrych wiadomosci u mnie tez strasznie wietrznie

Witam sie z rana:-D u nas nie wieje narazie ale strasznie pochmurno- pewnie bedzie padać:eek:

Czesc laski ja po wizycie tym razem wszystkiego sie dowiedziałam jest ok maleństwo ma 2,68cm serduszko bije i jest sliczne jestem troche zmeczona bo dzis ciezki dzien a autka nie kupilismy narka papa zmykam spac acha wkleilam zdjecie malenstwa

Gratulacje:-) Cieszę się że wszystko ok:tak:

Anik79 ja też mam dziś wizytę :tak:trzymam kciuki;-)

Dziewczynki prosze się dziś nie rozpędzać z pisaniem:no:bo potem nie nadrobię:eek: Ja mam wizytę na 14 ale nie wiem o której będę w domu, bo jeszcze mam sporo spraw do załatwienia:tak:

Dzień dobry wszystkim rannym ptaszkom i śpioszkom podkołdernikom też:-D:-D
ale ja mam dziś dobry humor, jakoś tak wstałam, nawet wyspana, mój trzylatek wparował do mnie do łóżka i oświadczył z pełną powaga,ze jestem najlepszą mamą na świecie po czym poprosił o śniadanie, a była 5:45:-D:-D

aha fasolinka znów dała o sobie znać wczoraj jak się położyłam do łóżka, tym razem czułam już wyraźniej:-):-):-):-):-)

wszystkim, które mają dziś wizyty tylko dobrych wiadomości, izia tcz a Tobie już gratuluje wczorajszych dobrych wieści oby takie tutaj były dalej!!!

Witam Mamuśki,

mam do Was takie pytanie, czy miewacie może takie dziwne skurcze w brzuchu, np. po gwałtownym wstaniu z pozycji siedzącej?
Czy może któraś z Was rozmawiała o takiej przypadłości z lekarzem, nie wiem czy się martwić, ale raz na jakiś czas coś takiego mi się przytrafia, na szczęści jest to chwila i przechodzi.
Mam nadzieje, że to nic groźnego :-(

Hello dziewczyny:) Pozwoliłam sobie "wskoczyć" na forum czerwcówek, bo myślę że tu pasuję:p
Aktualnie z obliczeń od ostatniej @ jestem w 9t 6d ciąży (wg USG 10t3d +- 4dni). Dzidziuś na wczorajszym USG mierzył 3,41 cm, czyli duuuuży jest:)

Samopoczucie takie sobie, ciągle chce się spać, ale za to zjeść powoli coś się daje:)

Lasposa, chyba też mam coś takiego, takie bolesne uczucie jakby coś mi się zaplątało w brzuchu i zbyt gwałtownie to naciągnęłam, na ogół w okolicach jajników. Myślę że to normalne, bo przed ciążą też mi się to zdazało.

Ostatnia edycja:
Hello dziewczyny:) Pozwoliłam sobie "wskoczyć" na forum czerwcówek, bo myślę że tu pasuję:p
Aktualnie z obliczeń od ostatniej @ jestem w 9t 6d ciąży (wg USG 10t3d +- 4dni). Dzidziuś na wczorajszym USG mierzył 3,41 cm, czyli duuuuży jest:)

Samopoczucie takie sobie, ciągle chce się spać, ale za to zjeść powoli coś się daje:)

Witamy:tak::-)

Witam Mamuśki,

mam do Was takie pytanie, czy miewacie może takie dziwne skurcze w brzuchu, np. po gwałtownym wstaniu z pozycji siedzącej?
Czy może któraś z Was rozmawiała o takiej przypadłości z lekarzem, nie wiem czy się martwić, ale raz na jakiś czas coś takiego mi się przytrafia, na szczęści jest to chwila i przechodzi.
Mam nadzieje, że to nic groźnego :-(
czesc ja tez tak czasem mam nawet nie jak gwałtownie wstaje nawet jak leżę to czasem mnie tak ciągnie cos dzisiaj troszke w pachwinie jak bede niedługo u lekarza to sie zapytam ale to napewno nic groźnego pewnie więzadła się naciągają na którym jest macica;-)

.
Witamy wśród czerwcowych mam;-)

reklama
Czesc laski ja po wizycie tym razem wszystkiego sie dowiedziałam jest ok maleństwo ma 2,68cm serduszko bije i jest sliczne
gratulacje izia! piekna fasolka :tak::tak:

Kajdusia, cieszymy sie razem z toba :-D Ale juz pchelka duza :tak: Co do tej grypy to widze ze ciezki wybor przed toba, rozumiem jak trudno podjac decyzje o zwolnieniu jak sie prace lubi a zastepstwu nielatwo przekazac paleczke :confused2:

Anik79, Gosia trzymam kciuki na pewno beda same wspaniale nowinki, nie moze byc inaczej :tak::tak::tak:

Witaj Basiu, mam nadzieje ze bedziesz do nas czesto zagladala ;-)

Do góry