reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Jestem po wizycie :-) Spędziliśmy u mojego gina 45 min:-), najpierw badania, a później wszyscy się zagadaliśmy :-D
Moja pchełka ma 3 cm, machała do mnie pięknie rączkami i nóżkami, wygląda ślicznie :-) Mam nagranie, ale tylko na kasecie video i w sumie nie wiem, kiedy obejrzymy, bo nasz magnetowid od dawna nie działa....
Tamto krótkie plamienie było spowodowane prawdopodobnie krwiaczkiem- jest taki jeden, na szczęście nieduży i podobno się wchłania, więc nie ma się czym przejmować :-) Co do pracy to powiedział, że oczywiście może mi dać zwolnienie i może dobrze byłoby przeczekać ten grypowy okres,a przy okazji krwiaczek wchłonie się do końca, ale nie jest to konieczne, więc nie zdecydowałam się...

:-)

super wiadomości!!, a jak miałaś robione USG przez pochwe czy już przez brzuch? Pytam bo ja w przyszłym tygodniu mam usg i bede w tym samym tygodniu co ty teraz i zastanawiam się czy brac swojego miśka

reklama
dzieczyny tak mnie muli od wczoraj, fatalnie się czuje, ciągle jestem głodna a na nic nie mam ochoty, na co nie spojrze to mam odruch wymiotny, a jeszcze w dodatku złapałam doła po ostatniej przykrej wiadomości​

super wiadomości!!, a jak miałaś robione USG przez pochwe czy już przez brzuch? Pytam bo ja w przyszłym tygodniu mam usg i bede w tym samym tygodniu co ty teraz i zastanawiam się czy brac swojego miśka

Miałam przez pochwę... Ale myślę, że zawsze warto chodzić do lekarza razem z partnerem. My chodzimy od początku nawet w trójkę, bo jeszcze z synem-a niech się chłopaki wczuwają :-D

Ja też już mówię dobranoc:-)

Jutro wizyta, trochę się denerwuję ale może zasnę, bo pada...i senna jestem jakaś:eek: do tego strasznie wieje u nas:shocked2::eek: ale zaraz wskakuję pod ciepłą kołderkę i już mnie nie ma:-D:tak:

Czesc laski ja po wizycie tym razem wszystkiego sie dowiedziałam jest ok maleństwo ma 2,68cm serduszko bije i jest sliczne jestem troche zmeczona bo dzis ciezki dzien a autka nie kupilismy narka papa zmykam spac acha wkleilam zdjecie malenstwa

to chyba nie jest jakaś znacząca różnica 10 czy 11 czerwca, ja mam na 11
no nie jest :)
ale data , która określiła mi położna może się wahać 2 tyg przed i 2 tyg po 11 /06
data wg biorytmów jest pewna na 99,99 %
a to jest dla mnie ważne , ze względu na rożne sprawy , chociażby urlop mego męża

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc laski ja po wizycie tym razem wszystkiego sie dowiedziałam jest ok maleństwo ma 2,68cm serduszko bije i jest sliczne /QUOTE]

gratulacje :) moge sobie tylko wyobrazić jaka jesteś szczęśliwa
Jak tak czytam o tej grypie, to sama też zaczynam się bać:-( Dzisiaj rozmawiałam z kierowniczką że może pójdę na urlop w następnym tygodniu żeby przeczekać tą grypę (ona jeszcze nie wie o ciąży). Dlatego że jeszcze nie wie nie wiem czy iść na zwolnienie, bo jak pójdę to wszyscy będą już wiedzieć bo będzie na zwolnieniu.
A chciałam im o tym powiedzieć na wigilii;-)
jeżeli czujesz zagrożenie grypą , to idź na urlop czy zwolnienie .... bo załapać grypę w ciąży to nieciekawa sprawa

Zdrówka sobie i wam życzę :)
oraz dobrej nocy :)

Do góry