reklama
adorea
Fanka BB :)
tej szczepionki nie ma w całej Polsce...podobno nie poszło na nią zamówienie, czyli chyba importer z zagranicy nawalił...taka paranoja to tylko chyba u nas możliwa.Masakra!!!A nie mozecie gdzies zamówic w internetowej aptece??
Super że operacja udana....widać ktoś tam na górze czuwa nad Wiktorią.
emalia82
Wiktoria już po operacji!!Wybudziła sie i jest świadoma nawet dzwoniłą do swojej babci!!
Lekarz powiedział, że nawet sprawy neurologiczne mają się poprawić a wszyscy dawali negatywne rokowania!!Panie Boże dziękuję ze nas wysłuchałes oby się goiło!!
Dzięki Ci Boże!!! Ale się cieszę. Super,że rokowania są dobre
Witajcie, po kilkunastodniowej przerwie w bb spowodowanej awarią komputera miałam ambtny plan nadrobiena zaległości - ale na planie sie skończyło - bo mimo szczerych chęci nie dam rady.Oskar mało śpi, a jak nie spi to łobuzuje - nie chce juz siedzieć, gdzie tylko może wstaje i cuduje, także musze strasznie na niego uważać. Jeszcze dzisiaj chyba wybiore się do sklepu bo ochraniacze na narożniki i blokady na szuflady bo niezły już bałagan mi narobił. A tak poza tym, my już dzisiaj po kolędzie - ksądz zacząl chodzić o 16 a o 16:08 juz było u mnie po. Oskar byl nie wyspany wiec na widok księdza w płacz. Małemu przybylo ząbków i nasz dorobek= 7 szt To tyle o nas
Lena - bardzo się cieszę że operacja Wiktorii się udała
Najserdeczniejsze życzenia dla dzisiejszych solenizantów Gajusi, Polci, Filipka i Jasia
teraz postaram się byc na bierząco...
Lena - bardzo się cieszę że operacja Wiktorii się udała
Najserdeczniejsze życzenia dla dzisiejszych solenizantów Gajusi, Polci, Filipka i Jasia
teraz postaram się byc na bierząco...
adorea
Na pewno wszystko będzie dobrze...musi być i nie masz prawa myśleć inaczej...Natalka jest na pewno zdrowa.:-(
Właśnie wróciliśmy od lekarza i jutro idziemy do szpitala na tomografię Mała przez tą dużą główkę i miękkie ciemię ma podejrzenia wodogłowia
:-(
Właśnie wróciliśmy od lekarza i jutro idziemy do szpitala na tomografię Mała przez tą dużą główkę i miękkie ciemię ma podejrzenia wodogłowia
zdec - oni chyba sami maja wodoglowie i bezmózgowie przy okazji. Przecież wcale nie ma aż tak dużej jak to sie zdarza przy tego typu rzeczach. Daj znać jutro jak wrócicie. I nie martw sie bo to na pewno tylko podejrzenia.
reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
zdec moja chrześnica też miała podejrzenie wodogłowia, a to tylko jakaś durna baba nastraszyła jej rodziców, zadnego wodogłowia nie było. Natalka też napewno zdrowiutka!!! Też nie zauważyłam żeby miała duzą głowę! Co za bzdury!!