reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Masakra!!!A nie mozecie gdzies zamówic w internetowej aptece??
tej szczepionki nie ma w całej Polsce...podobno nie poszło na nią zamówienie, czyli chyba importer z zagranicy nawalił...taka paranoja to tylko chyba u nas możliwa.

Super że operacja udana....widać ktoś tam na górze czuwa nad Wiktorią.

Wiktoria już po operacji!!Wybudziła sie i jest świadoma nawet dzwoniłą do swojej babci!!
Lekarz powiedział, że nawet sprawy neurologiczne mają się poprawić a wszyscy dawali negatywne rokowania!!Panie Boże dziękuję ze nas wysłuchałes oby się goiło!!

Dzięki Ci Boże!!! Ale się cieszę. Super,że rokowania są dobre :)

Witajcie, po kilkunastodniowej przerwie w bb spowodowanej awarią komputera miałam ambtny plan nadrobiena zaległości - ale na planie sie skończyło - bo mimo szczerych chęci nie dam rady.Oskar mało śpi, a jak nie spi to łobuzuje - nie chce juz siedzieć, gdzie tylko może wstaje i cuduje, także musze strasznie na niego uważać. Jeszcze dzisiaj chyba wybiore się do sklepu bo ochraniacze na narożniki i blokady na szuflady bo niezły już bałagan mi narobił. A tak poza tym, my już dzisiaj po kolędzie - ksądz zacząl chodzić o 16 a o 16:08 juz było u mnie po. Oskar byl nie wyspany wiec na widok księdza w płacz:). Małemu przybylo ząbków i nasz dorobek= 7 szt:) To tyle o nas

Lena - bardzo się cieszę że operacja Wiktorii się udała

Najserdeczniejsze życzenia dla dzisiejszych solenizantów Gajusi, Polci, Filipka i Jasia

teraz postaram się byc na bierząco...

:-(
Właśnie wróciliśmy od lekarza i jutro idziemy do szpitala na tomografię:( Mała przez tą dużą główkę i miękkie ciemię ma podejrzenia wodogłowia:(

Właśnie wróciliśmy od lekarza i jutro idziemy do szpitala na tomografię:( Mała przez tą dużą główkę i miękkie ciemię ma podejrzenia wodogłowia:(
Na pewno wszystko będzie dobrze...musi być i nie masz prawa myśleć inaczej...Natalka jest na pewno zdrowa.

Lena super wiadomośc ! teraz już będzie tylko dobrze !
Zdec to mała ma dużą główkę? nie zauważyłam na zdjęciach! zobaczysz na podejrzeniach się skończy. trzymam kciuki jutro

zdec - oni chyba sami maja wodoglowie i bezmózgowie przy okazji. Przecież wcale nie ma aż tak dużej jak to sie zdarza przy tego typu rzeczach. Daj znać jutro jak wrócicie. I nie martw sie bo to na pewno tylko podejrzenia.

reklama
zdec moja chrześnica też miała podejrzenie wodogłowia, a to tylko jakaś durna baba nastraszyła jej rodziców, zadnego wodogłowia nie było. Natalka też napewno zdrowiutka!!! Też nie zauważyłam żeby miała duzą głowę! Co za bzdury!!

Do góry