Ja też poszukam i dam znac jak znajdę. W Luxmedzie tez po 15 miały być więc coś mi się wydaje że producent nawalił...Dziś nie mam za bardzo jak....ale jutro zadzwonie do największych aptek i zap[ytam się o ta szczepionkę...w jednej miał być najpóźniej do 15 stycznia.
reklama
Lena - No1 Świeczuszka do Aniołków za Wiki zapalona wielokrotnie. NA PEWNO BĘDZIE DOBRZE!!!
Emalia- zdrówka dla Jasiunia!!!!! Wszyscy są tacy sami ... Mój też że posprzątała na biurku cały czas mi wypomina (na swoim dodam!) A to było jakoś w połowie grudnia!
Agast - Dla Jagódki także zdrówka!!!
Avena - no to się wybyczysz... Widzę że będziesz latać w wolny dzień jak boing 747.
Karo- Fotka the best
Zaczyna się okres , gdzie te zdjęcia naszych pociech robia się coraz weselsze
kreatorka- zdania wszystkich egzaminów życzę! fajnie że się odezwałaś
Ewelinka - zobaczysz nie będzie żle z waga , teraz dziciaki nasze zaczynaja się więcej ruszac , więc będą więcej spalały
MagdaM - gratulacje nowych umiejętności dla Kacperka
Najlepsze zyczenia dla dzisiejszych miesięczniaków: Gajuni , Polci , Filipka , Hubercika i Jędrzejka
Jasiek śpi i pokasłuje... Boshhh mam nadzieję że to slinka bo druga jedynka idzie już ją widac i się zaczęła przebijać. Ja to chyba jakaś psychiczna się robię Jakas nadwrażliwa się zrobiłam bardzo...
Mój syn waży 8,5 kg i mierzy 73 cm. Od dzisiaj będę mówiął do niego " Syńciu ale z Ciebie byk"
Emalia- zdrówka dla Jasiunia!!!!! Wszyscy są tacy sami ... Mój też że posprzątała na biurku cały czas mi wypomina (na swoim dodam!) A to było jakoś w połowie grudnia!
Agast - Dla Jagódki także zdrówka!!!
Avena - no to się wybyczysz... Widzę że będziesz latać w wolny dzień jak boing 747.
Karo- Fotka the best
Zaczyna się okres , gdzie te zdjęcia naszych pociech robia się coraz weselsze
kreatorka- zdania wszystkich egzaminów życzę! fajnie że się odezwałaś
Ewelinka - zobaczysz nie będzie żle z waga , teraz dziciaki nasze zaczynaja się więcej ruszac , więc będą więcej spalały
MagdaM - gratulacje nowych umiejętności dla Kacperka
Najlepsze zyczenia dla dzisiejszych miesięczniaków: Gajuni , Polci , Filipka , Hubercika i Jędrzejka
Jasiek śpi i pokasłuje... Boshhh mam nadzieję że to slinka bo druga jedynka idzie już ją widac i się zaczęła przebijać. Ja to chyba jakaś psychiczna się robię Jakas nadwrażliwa się zrobiłam bardzo...
Mój syn waży 8,5 kg i mierzy 73 cm. Od dzisiaj będę mówiął do niego " Syńciu ale z Ciebie byk"
adorea
Fanka BB :)
Lena...ja powinnam szczepić 30 grudni ale nadal brak Engerixu a teraz dodatkowo mały chory, jak tylko wyzdrowieje to szczepie bez względu na ten EngerixA to wy jeszcze nie po szczepieniu??Chyba macie duże opóźnienie co??
A to wy jeszcze nie po szczepieniu??Chyba macie duże opóźnienie co??
No ja miałam pierwsze bardzo opóżnione , druga była planowo a teraz 3 Infanrx 2 tygodnie przesunięty a na wzw miałam po 15 styczna szczepić , więc jeszcze wszystko w granicach przyzwoitości
Liza
hej
My dzis bylismy na szczepieniu Mikusia. Klocus wazy 9350g i ma 77cm. nastepne szczepienie dopiero w lipcu
No a tak to juz u nas po obiadku i M juz w pracy
Super zdjecia maluchów, i filmik widzialam, rewelacyjny:-)
Głowa mnie boli wrrrrrrrrr
My dzis bylismy na szczepieniu Mikusia. Klocus wazy 9350g i ma 77cm. nastepne szczepienie dopiero w lipcu
No a tak to juz u nas po obiadku i M juz w pracy
Super zdjecia maluchów, i filmik widzialam, rewelacyjny:-)
Głowa mnie boli wrrrrrrrrr
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Lena...ja powinnam szczepić 30 grudni ale nadal brak Engerixu a teraz dodatkowo mały chory, jak tylko wyzdrowieje to szczepie bez względu na ten Engerix
Masakra!!!A nie mozecie gdzies zamówic w internetowej aptece??
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Wiktoria już po operacji!!Wybudziła sie i jest świadoma nawet dzwoniłą do swojej babci!!
Lekarz powiedział, że nawet sprawy neurologiczne mają się poprawić a wszyscy dawali negatywne rokowania!!Panie Boże dziękuję ze nas wysłuchałes oby się goiło!!
Lekarz powiedział, że nawet sprawy neurologiczne mają się poprawić a wszyscy dawali negatywne rokowania!!Panie Boże dziękuję ze nas wysłuchałes oby się goiło!!
reklama
agast22
))))))))Wiktoria już po operacji!!Wybudziła sie i jest świadoma nawet dzwoniłą do swojej babci!!