reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Lena - No1 Świeczuszka do Aniołków za Wiki zapalona wielokrotnie. NA PEWNO BĘDZIE DOBRZE!!!
Emalia- zdrówka dla Jasiunia!!!!! Wszyscy są tacy sami ... Mój też że posprzątała na biurku cały czas mi wypomina (na swoim dodam!) A to było jakoś w połowie grudnia!
Agast - Dla Jagódki także zdrówka!!!
Avena - no to się wybyczysz...:p:) Widzę że będziesz latać w wolny dzień jak boing 747. :):):)
Karo- Fotka the best:)
Zaczyna się okres , gdzie te zdjęcia naszych pociech robia się coraz weselsze:)
kreatorka- zdania wszystkich egzaminów życzę! fajnie że się odezwałaś:)
Ewelinka - zobaczysz nie będzie żle z waga , teraz dziciaki nasze zaczynaja się więcej ruszac , więc będą więcej spalały:)
MagdaM - gratulacje nowych umiejętności dla Kacperka
Najlepsze zyczenia dla dzisiejszych miesięczniaków: Gajuni , Polci , Filipka , Hubercika i Jędrzejka

Jasiek śpi i pokasłuje... Boshhh mam nadzieję że to slinka bo druga jedynka idzie już ją widac i się zaczęła przebijać. Ja to chyba jakaś psychiczna się robię:p Jakas nadwrażliwa się zrobiłam bardzo...
Mój syn waży 8,5 kg i mierzy 73 cm. Od dzisiaj będę mówiął do niego " Syńciu ale z Ciebie byk":):p

Perfecta..to nie producent nawalił, bo te szczepionki są z zagranicy...nawalił ten kto ich nie zamówił w terminie-podobno.

hej
My dzis bylismy na szczepieniu Mikusia. Klocus wazy 9350g i ma 77cm. nastepne szczepienie dopiero w lipcu
No a tak to juz u nas po obiadku i M juz w pracy:p

Super zdjecia maluchów, i filmik widzialam, rewelacyjny:-)

Głowa mnie boli:dry: wrrrrrrrrr

Wiktoria już po operacji!!Wybudziła sie i jest świadoma nawet dzwoniłą do swojej babci!!
Lekarz powiedział, że nawet sprawy neurologiczne mają się poprawić a wszyscy dawali negatywne rokowania!!Panie Boże dziękuję ze nas wysłuchałes oby się goiło!!

reklama
Do góry