reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ASNECJA GRATULACJE!!!

witam z rana:)

napiszcie mi jak to robicie ze kazdemu odpisujecie?? Bo ja przeczyta i nie wiem komu co mialam odpisac:( mam sobie w wordzie np zapisac i kopiowac...matol jestem na tym bb:(

a kiedys tez pisalam czy moge gdzies zobaczyc fotki aszych dzieciaków?? I wkleic moich...???

na dole na pasku masz takie coś jak multicytat - ostatnia ikonka (taki cudzysłów z plusem)

Perfecta trzymam kciukasy!!! a co się dzieje??

Ostatnia edycja:
reklama
mi-mi - Tobie również ogromniaste gratulacje :-)

Lena - trzymam kciuki, daj znać po co i jak po wizycie. Gatuluje zębolka :-)

Ostatnia edycja:
Trzecia!

Mam ważne info. Właśnie zrobiłam po raz kolejny test ciążowy i....
JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

w końcu nie jestem sama :) gratuluje srebrnego medalu! hihihi
niech maleństwo zdrowo rośnie!!!
to co zapisujemy się do wrześniówek 2011? :)

WOW Gratulacje;)
A my MAMY pierwszego ząbka już na wierzchu:)
1220happy-tooth_stronka-agusi.gif

GRATULACJE KOCHANE:-)

hej z rana
a my mamy zebole dwa juz na wierzchu:-)

Witam z rana :-)

Najlepsze życzonka dla wczorajszych jubilatów Natanka i Krystianka. Buziaki od cioci.

Avenko- serdecznie gratuluję podwójnej cioci. Ja też lada moment będę ciocią. Mojej psiepsiółce dwa dni zostały do terminu. Szkoda tylko ,że nie będę przy porodzie jak to było w planach, bo po 9 miesiącach jenadk jej mąż sie namyślił ,że chce przywitac syna. Wrrr...z tymi chłopami.

Trzecia!

No to moje wielkie GRATULACJE!!! Rośnijcie zdrowo :-)

WOW Gratulacje;)
A my MAMY pierwszego ząbka już na wierzchu:)
1220happy-tooth_stronka-agusi.gif

Widzę ,że moja synowa pierwsza. Ale bardzo się cieszę. My już na dnaich powinniśmy mieć. Jaiek od wczoraj jest tak niedobry ,że szok. Marudera, nie chce spać. A nocka tragizm. Dokarmiłam go na śpiocha żeby pospał dłużej a ten mi godzinie wylądował u mnie w łóżku.:sorry:

Jednak idziemy do lekarza bo ten kaszel coś mnie niepokoi;)

Zdróweczka. Daj znac co i jak. Tulam mocno.

Koriander- współczuje kradzieży. Masakra , jacy ludzie są podli. Najgorsze to teraz odtwarzanie dokumentów.
Kasiaj- nie daj się temu padalcowi. Walcz o swoje.

Perfekta- kciuki trzymane ale chociaż trochę zdradz za co :)
Sealet- zdróweczka!!!
Zdecku- miłego dzionka i Tobię życzę:-)
Agi- tylko się cieszyć ,że prawdziwa kobietka z Polci. Jak każda z nas lubi zakupki :-D

Najlepszego dla Klaruni. Buzioleczki od ciotki.

wow co tu zawiadomości z rana .
Wielkie gratki asencja i mi-mi rośnijcie zdrowo razem z fasolkami:-D:tak::-D:-D:-D
Koriander co za przygoda szkoda że wcześniej nie zauważyłaś bo cienko bym go widziała
ewus super fotka fajne te twoje szkraby
lena gratki dla Gaji mam nadzieje że ten kaszel jednak z tego powodu
Perfekte kciuki zaciśniete tylko za co?uchyl choć rąbka tajemnicy:tak:;-)
agi super pannicę masz tylko się cieszyć i widzę że chłopcy ją interesują od małego:-D
Kasiulka jak zdrówko byłaś u lekarza?

a moje dziecko wczoraj wkońcu raczyło się przewrócić z brzuszka na plecki i było w ciężkim szoku co się stało i oczywiście zaczoł kombinować w drugą stronę a lepsze że poszliśmy po południu do moich rodziców i siedzimy wchodzi dziadek a Michał robi mu papa uśmialiśmy się równo :-D

Asencja - OGROMNE GRATULACJE I ROŚNIJCIE ZDROWO :D
LENA - Gratki zębolka :D

A my dzisiaj mamy księdza i mój mąż do pracy idzie więc pewnie same przyjmiemy z Julką. Ciekawe jaka bedzie jej reakcja?

Trzecia!

ale pozytywne wibracje od samego rana
wielkie gratulacje, skoro planowaliscie to na pewno radosc przeogromna
niech rosna zdrowo te nasze nowe fasolinki

Perfecta mam nadzieje ze juz niedlugo zacznie sie to lepsze
Lenka gratulujemy Gai zebolka

reklama
Witam.
Ja tak na chwilke bo zaraz ide na drzemke.
No więc dziś Baśka nas zadziwiła. Zasneła o 21:30 i obudziła sie... UWAGA! o 3:00!!!!! Spala 5 i pół godziny!!! Dostała cycka i spała do 5:30, dostała cycka i spała do 7:30. Potem Basia wytrzymuje 2 h bo o 9:20 znowu zasnęła i spała do 11:00. Wasze Maleństwa tez tak mają? Basia wytrzymuje 2 do 3 godzin i znowu spi. Czy nie za dużo śpi w dzień? Jakbysmy jej nie położyli to jest strasznie marudna, żadne zabawy ani zabawki ją nie interesują itp. wiec trzeba ją kłaść chociaż na 30 minut.
Także nastepna drzemka bedzie pewnie koło 13, potem kołó 15-16 a potem 18-19 no i potem nocne spanie 21-22.
Jak to u Was wygląda? Czy Wasze dzieci tez narazie tak duzo spią?

Teraz ja ide nyny i czekam na odpisy, bo jedna kolezanka zapytala mi sie czy rozmawialam z lekarzem ze Basia tak duzo spi, ale najpierw zasięgne opini od Was :)

Do góry