reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

MagdaM zdrówka dla dzieciaczków, mam nadzieję że tym razem uda się żeby Szymek nie zaraził Kacperka, chociaż wiem że będzie trudno:( Was to te choroby coś odpuścić nie mogą:(

sealet u nas odwrotnie;P Mała nawet na ulicy z wózka się do wszystkich śmieje, nawet dzisiaj do kominiarza mama mówi że by poszła, który przyszedł wentylację sprawdzić, pomimo tego że cały czarny;)

Biore się też za jakąś robotę bo mała od pół godziny śpi, coś dzisiaj jej się wszystko poprzestawiało... a może to i dobrze bo jutro da pospać:)

reklama
aisa80 - nie załamuje się, przyjmij zaproszenie od cobry moze bedzie lepiej bo jak bedziesz cały czas mysleć o Tym jak jest źle i jakie to Twoje dziecko jest niedobre to Ci nie pomoże
mi też jest cięzko jestem tutaj sama - babcia dzidek ciocia itp daleko odemnie mąż czasem przychodzi o 21 z pracy a mała wiadomo czasem ma "trudne" dni czy noce, ale wiem że nie mogę się załamać czasami choć mi się niechce wychodze do znajomych gdy mała i mąż już śpią(dobrze ze chodza do pracy na 2 zmiany) żeby troszkę odreagować
głowa do góry będzie dobrze z czasem

a tak z innej beczki jestem dzis drugi dzien na diecie proteinowej stosowało któras z Was?

Ale zrobiłam pyszne kotlety... Zamiast panierki tradycyjnej ,następny eksperyment sezam biały i czarny. Coś fantastycznego, jednak nic nie przebije kotletów w pistacjach:) A i sezam włazi między z ęby

Ja sie witam wieczornie.
Jasiek wykąpany i nakarminy już sobie kima.

Wszystkiego najlepszego dla Emilki. Rośnij zdrowo!!!

Ja tylko się pochwalę ,że na dniach powinniśmy mieć ząbek, bo już tak czuć pod palcem, że chyba ostatnia "błonka" została ząbkowi do przebicia i już :-D

A i jeszcze w końcu wybawię się na welselu, bo już marzy mi sie od dłuższeo czasu. Idziemy do szefostwa mojego małża :-) Mam nadzieję ,że moja mama zostanie z Jasiem , bo tylko jej ufam, ale pomimo to się boję ,że synuś obudzi się w nocy a mnie nie będzie i się skapnie, no i skończy się płaczem:-(

Lena- jak nie lubisz kina, to ja mogłam pójść z A , a z moim do restauracji bo on też woli zjeść;-)

Cobra- kochana, witam cię. Kope lat. Fajnie ,że jesteś. Buziolki dla Kubutka:)

Ewela-ja cię kochana linczować nie będe;-)
Kasia- ja tylko jedną paczkę dostałam do tej pory :-(

Ostatnia edycja:
reklama
aisa dziewczyny chyba wszystko napisały co chciałam ci napisać więc nie będę się powtarzać mam tylko nadzieje że przemyślisz to i podejmiesz właściwą decyzję jak dla mnie jedyną
cobra gdzie ty się podziewałaś gdy cię nie było;-):-D
lena idz warto jak dla mnie super film naśmiałam się ile wlezie :tak:
ja też dostałam ostatnio 2 paczki
ewuś też o tym myślałam a krakowianki brak fakt potrafiła tu wnieść wiele:-(

Ostatnia edycja:
Do góry