reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

czesc dziewczyny
wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych miesieczniaków czemu Was nie ma w "rozpakowanych czerwcówkach"?

cobra witaj, gdzie bylas, jak Cie nie było?
katarzynajanicka gratuluje ząbka!
Asnecja, Eagle dzieki za info odnośnie wychowawczego, moja kolezanka bedzie dzisiaj dzwonic do szefa i ma zamiar ustalic wszystkie szczegóły, jeśli bedzie chcial z nia rozmawiac
Asnecja zycze powodzenia w staraniach;) tez zaczynam coraz czesciej o tym myslec ;) ale niestety tylko myslec..... ;)
asia oj chyba masz bardzo kiepski dzień ;(

reklama
czesc dziewczyny
wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych miesieczniaków czemu Was nie ma w "rozpakowanych czerwcówkach"?

cobra witaj, gdzie bylas, jak Cie nie było?
katarzynajanicka gratuluje ząbka!
Asnecja, Eagle dzieki za info odnośnie wychowawczego, moja kolezanka bedzie dzisiaj dzwonic do szefa i ma zamiar ustalic wszystkie szczegóły, jeśli bedzie chcial z nia rozmawiac
Asnecja zycze powodzenia w staraniach;) tez zaczynam coraz czesciej o tym myslec ;) ale niestety tylko myslec..... ;)
asia oj chyba masz bardzo kiepski dzień ;(

w domu bylam:(

nie jestem w ogole w temacie,żadnym takze chcialam powiedziec,choc pewnie wiecie , ze byla afera , w obiadkach z drobiem Gerbera byl dodawany MOM... ja generalnie MOMem karmie swoje psy , kilogram kosztuje 1,30zl a wyglada i pachnie fuj...
na szczescie ja obiadki bobovity kupuje,a gerbera tylko owoce

Aaa pisałyście o spaniu na brzuszku kilka dni temu:) Mój syn chyba czyta bb ze mną :p Od 2 dni się przekręca na brzuch. Wczoraj w nocy wstawałam i go przekręcałam ale on po kilku minutkach znów się przewracał, chyba mu tak wygodnie:)
Nie napiszę że na szczęście główkę układa na bok a nie nosem w materac , bo jeszcze przeczyta i zacznie praktykować:p
A przypomniqało mi się to bo właśnie drzemie i się na brzuszek przekręcił:)
Eagle , Koriander - Dziękować za pamięć. Macie racje , pogodna tak na mnie wpływa a przede wszystkim STRES , bo ostatnio duże tego w promocji miałam począwszy od wigilii a kumululu miałam po incydencie niedzielnym z Jasiem. Taaaaakie wyrzuty sumienia miałam że chyba od tych nerwów serducho mnie rozbolało. Wczoraj się umówiłam na wizytę u kardio bo pieczenie nie miłosierne i oddychać ciężko , objawy nieco ustąpiły jak wczoraj kupiłam kropelki nasercowe , więc coś jest narzeczy. Lepiej sprawdzić BO MUSZĘ BYĆ ZDROWA DLA JASIA:)

konniczynka - Sto lat dla Emilki!!!! Rośnij zdrowo Skarbie!!!
zyrraffka - piekne nowe zdjęcie Łukaszka w serduszku....ale on na każdym zdjęciu wygląda bosko
ewuś - widzę że ostro wzięłaś się do nauki!!! Brawo! Podziwiam Cię bo z tego co piszesz Twoje chłopaki Ci tego nie ułatwiaja co?
eagle - powodzenia na szczepieniu!!!!
perfecta - zdrówka Kochana....Zadbaj o siebie .....Kochana....!!!!
cobra - fajnie że się odezwałaś...Spryciarz z Kubusia....Szkoda że sytuacji u Ciebie wciąż nieciekawa

Witajcie,

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów:)

Czyżby następny troll? Nie wierzę że można coś takiego napisać o swoim "prawdziwym" dziecku. Wiadomo że każdemu czasami nie jest łatwo, ale żeby aż tak:(

Witaj cobra!:)

ewus a Twoje bliźniaki to niesamowite są:)

Jeszcze chwilę w pracy i uciekam do domku:) Moja ostatnio przemieszczanie ćwiczy, położona na plecach w łóżeczku rano jest w poprzek i bawi się w bodnoszenie osłony przy głowie:p Do tego została dzisiaj rano z tatą, to już po godzinie pisał że masakra, bo nie chciala pójść spać a usypiała na siedząco przed telewizorem:p Hahahaha.. zobaczył sobie co znaczy wg niego nic nie robienie;)

Byłam u psychologa - dwa razy... zrezygnowałam. Nie pomagało.
Teście wrócili do domu i zajeli sie Basią, więc myślałam ze bedzie lepiej.

Ale są takie dni ze nie jest lepiej.

Nie jestem zadnym podszywem. Naprawde mam dziecko i nie gram na niczyich uczuciach.

No i tak mysłałam ze nikt tu nie mysli tak jak ja - bo to przeciez nie jest normalne.

Podobno depresja trwa do roku czasu - czekam az przejdzie.

Eagle- pies jest be, bo papa nie robi, poza tym to my moglibyśmy nie istnieć, tylko nasz pies :) tak samo targa za sierść, i chichra się jak liże mu rączki czy nóżki :) tylko nie pozwalamy na to ale i tak zawsze jakoś się znajdą :) A jakiego masz psiaka?
Perfecta- spokojnie, ktoś nam tu wg mnie bajeczki wkręca ;)
Cobra- no w końcu się odezwałaś
Ewus- powtarzam- zazdroszczę! zdradź przepis na bliźniaki!

Witajcie :-)

Wszystkiego Naj Naj Naj dla dzisiejszych solenizantów :-)

U nas dawno nie było żadnej choroby :wściekła/y: Szymek wczoraj przyszedł z przedszkola z gorączką ponad 39 dzisiaj to samo, sąsiadka została z Kacperkiem a ja poszłam z młodym do lekarza i co zapalenie gardła :wściekła/y: musze teraz tak robić zeby chłopaki się ze sobą nie bawili co jest trudne bo Kacperek przy kazdej okazji zwiewa mi do Szymka do pokoju.
A było już tak fajnie :angry:

magdam-współczuje kurcze te przedszkola to dosłownie wylęgarnia bakterii i wirusów u mnie Marysia bez przerwy jakis katar czy kaszel przynosi:no:
aisa-i lekarz nic nie zaradził leków żadnych nie dał?dziwne

reklama
Byłam u psychologa - dwa razy... zrezygnowałam. Nie pomagało.
Teście wrócili do domu i zajeli sie Basią, więc myślałam ze bedzie lepiej.

Ale są takie dni ze nie jest lepiej.

Nie jestem zadnym podszywem. Naprawde mam dziecko i nie gram na niczyich uczuciach.

No i tak mysłałam ze nikt tu nie mysli tak jak ja - bo to przeciez nie jest normalne.

Podobno depresja trwa do roku czasu - czekam az przejdzie.
Depresja sama nie przejdzie , a przecież KOCHASZ swoje dziecko! 2 wizyty u psychologa nie pomogą - to nie lek przeciwbólowy :( Musisz chodzić na terapię bo może być gorzej i gorzej... Twoje dziecko , by mogło byc szczęśliwe potrzebuje szczęśliwej MATKI. wróć na terapię -taka jest moja rada.
I nie dziw się że my tak reagujemy bo jestesmy matkami a takim postępowaniem ROBISZ KRZYWDE swojemu niewinnemu maleństwu! Zdecydowaliscie się na dziecko , urodziłaś je to teraz weż dupe w troki i zrób wszystko by moglo być SZCZĘŚLIWE
Kurcze poczytaj posty nasze. Każda ma złe dni , pisze że skarby nasz marudzą , że ząbki że skoki rozwojowe że żle się czują ale żadna zlego słowa nie powiedziała. Ja osobiście ostatnio zle się czuję , Jaskowi idzie 2 zabek więc potrzebuje więcej uwagi , przytulenia , bo go boli , ale moje dziecko nigdy nie odczuło że mama nie domaga , zawsze poświęcam mu tyle uwagi ile on potrzebuje bez względu na moje "widzi mi się" To tyle moja droga... Do roboty a nie czekac az minie!!!

Do góry