reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Perfecta- a widzisz, czyli to nie tylko moje odczucie. W ktorym Realu robisz zakupy? W Markach?? Cos mi się wydaje ze Ty gdzieś w "moich stronach" mieszkasz:)

Zdec- Jagoda siada sama, glownie z pozycji do raczkowania:) ale z lezenia tez umie:)

Katarzyna- wielkie gratulacje dla Fifiego!!! No i dla dumnej mamusi także:)

Ostatnia edycja:
Najlepsze życzenia dla Soni, Małgosi i Michasia

gosiagro - w pracy oki:)Myślałam że będzie napięta atmosfera, ale nawet nie:tak:

Asnecja - 7 m-czne dziecko nie ma obowiązku siadania!!Według szerokiej normy to nawet do 10 m-cy!!

kpi - gratki dla małej

Liliti - odpoczywaj

agast - u mnie też króluje real, auchan jest drogi, carrefour podobnie, a tesco mam daleko:)

ewus - rozbroiło mnie to z Szymonkiem - obudzi się w nocy zrobi kosi kosi i idzie spać dalej:-D:-D:-D

Kasiaj - gratki!!!!A to nie górne zębole miały wychodzić?

Lencja - Twoja księżniczka ma już ząbki??

nie ma, ząbki też pewnie leniwe są :)

nie stworzyli nawet jeszcze zabawki która byłaby w stanie go zainteresować :-)
hahahhah dobre!!!

Asencja - nie przejmuj się! ja się pod słowami Anecznik podpisuję A co do filmików ja kiedyś wyszperałam takie:
YouTube - cwiczenia obrotowe
YouTube - 01 rehabilitacja
jak masz ochotę to troszkę się z maleństwem pobaw :)

zdec - Nelcia też ma odruch wymiotny przy wszystkim co nie est mega papka, nawet przy mniej rozgniecionym ugotowanym żółtku wymieszanym z zupką się dławi ..
Kasiulka - ja też jestem ciekawa tych ćwiczeń i tego czego się na rehabilitacji dowiesz.
liliti - może się Sonii odmieni i jednak będziesz miała udany urlop. Trzymam kciuki!
kpi - witaj Kochana po przerwie!
Koriander - ja do muzyki dodałabym jeszcze może mniej skoczne i mniej znane ale fajne: Orkiestra Św. Mikołaja oraz Kapela Ze Wsi Warszawa, no i jeszcze do głowy przyszedł mi Szwagierkolaska :)

Gosiagro - :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) !

reklama
Do góry