reklama
koriander
Fanka BB :)
oj pamietam jak uwielbialam ten tekst w liceum oczywiscie bedac na diecie hihiAdekwatnie do mojej obecnej sytuacji powinno być raczej to :-):-)
Gdy widzę słodycze to kwiczę
A oczy mi świecą jak znicze
agast22
Fanka BB :)
Perfecta- a widzisz, czyli to nie tylko moje odczucie. W ktorym Realu robisz zakupy? W Markach?? Cos mi się wydaje ze Ty gdzieś w "moich stronach" mieszkasz
Zdec- Jagoda siada sama, glownie z pozycji do raczkowania ale z lezenia tez umie
Katarzyna- wielkie gratulacje dla Fifiego!!! No i dla dumnej mamusi także
Zdec- Jagoda siada sama, glownie z pozycji do raczkowania ale z lezenia tez umie
Katarzyna- wielkie gratulacje dla Fifiego!!! No i dla dumnej mamusi także
Ostatnia edycja:
Najlepsze życzenia dla Soni, Małgosi i Michasia
gosiagro - w pracy okiMyślałam że będzie napięta atmosfera, ale nawet nie
Asnecja - 7 m-czne dziecko nie ma obowiązku siadania!!Według szerokiej normy to nawet do 10 m-cy!!
kpi - gratki dla małej
Liliti - odpoczywaj
agast - u mnie też króluje real, auchan jest drogi, carrefour podobnie, a tesco mam daleko
ewus - rozbroiło mnie to z Szymonkiem - obudzi się w nocy zrobi kosi kosi i idzie spać dalej
Kasiaj - gratki!!!!A to nie górne zębole miały wychodzić?
gosiagro - w pracy okiMyślałam że będzie napięta atmosfera, ale nawet nie
Asnecja - 7 m-czne dziecko nie ma obowiązku siadania!!Według szerokiej normy to nawet do 10 m-cy!!
kpi - gratki dla małej
Liliti - odpoczywaj
agast - u mnie też króluje real, auchan jest drogi, carrefour podobnie, a tesco mam daleko
ewus - rozbroiło mnie to z Szymonkiem - obudzi się w nocy zrobi kosi kosi i idzie spać dalej
Kasiaj - gratki!!!!A to nie górne zębole miały wychodzić?
Lencja
:)
Lencja - Twoja księżniczka ma już ząbki??
nie ma, ząbki też pewnie leniwe są
hahahhah dobre!!!nie stworzyli nawet jeszcze zabawki która byłaby w stanie go zainteresować :-)
Asencja - nie przejmuj się! ja się pod słowami Anecznik podpisuję A co do filmików ja kiedyś wyszperałam takie:
YouTube - cwiczenia obrotowe
YouTube - 01 rehabilitacja
jak masz ochotę to troszkę się z maleństwem pobaw
zdec - Nelcia też ma odruch wymiotny przy wszystkim co nie est mega papka, nawet przy mniej rozgniecionym ugotowanym żółtku wymieszanym z zupką się dławi ..
Kasiulka - ja też jestem ciekawa tych ćwiczeń i tego czego się na rehabilitacji dowiesz.
liliti - może się Sonii odmieni i jednak będziesz miała udany urlop. Trzymam kciuki!
kpi - witaj Kochana po przerwie!
Koriander - ja do muzyki dodałabym jeszcze może mniej skoczne i mniej znane ale fajne: Orkiestra Św. Mikołaja oraz Kapela Ze Wsi Warszawa, no i jeszcze do głowy przyszedł mi Szwagierkolaska
Gosiagro - ))))))))))))))))))))))))))))))))))))) !
Lencja
:)
linki już podane wyżej
Kasia - czy Fifi chce prześcignąć dotychczasowego rekordzistę w ząbkach ?
Kasia - czy Fifi chce prześcignąć dotychczasowego rekordzistę w ząbkach ?
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
hehe nie mam weny do pisaniaLena- nie rozpisuj się tak bardzo!!
wrrrr a gdzie te nowe co tak nas rok podczytywały i nie piszą teraz??