reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

liliti - może mała tak na początku reaguje na zmianę miejsca, mam nadzieje, ze jednak wam się urlop uda:tak:

kpi - super, ze się odzywasz:-), współczuje sytuacji z placem, ale przynajmniej w domku pobędziesz;-)

ewus- ja tez uczę Majusię papa, ale na razie skutecznie się opiera:-D

zdec- ty to na wszystkich cięta;-):-p na lekarzy, na księdza:-D;-)

koriander - a może góralskie zespoły Zakopower, GolecOrkiestra, Pieją kury pieja Ciechowskiego

reklama
o wlasnie o takie mi chodzilo gosiagro dzieki, ja sama mam beznadziejna pamiec do nazw, jak uslysze to dopiero wiem ze to to.

ewus fajny gust moja mama ich uwielbia mam nawet kilka winylowych plyt z ich utworami :tak:

my też chodzimy na nfz. pani nam pokazuje ćwiczenia które możemy robic w domciu. moja też leniwa i np. nie siadzi sama i lekarze nie widzą w tym nic dziwnego. po prostu jej kręgosłup nie jest gotowy. a że powinna.... czy ktoś widział książkowe dziecko? hihihihihi na wszystko przyjdzie czas :)
podpisuje sie pod tym
Witajcie wieczorową porą:))

Co do siadania to dziwne to co piszecie. Z tego co wiem to dzieci mają na to czas do 9 miesiąca.. Jagoda zaczęła siadać jak miała chyba 6,5 miesiąca i lekarka się dziwiła ze tak szybko, a Wasze na rehabilitacje Was wysyłają. Dziwne.. Ja bym jeszcze poczekala, wszak kazde dziecko rozwija się w swoim tempie;)
dokladnie, to samo powiedziala nam lekarka tutaj bo dla lekarki w PL tez juz powinien sam siedziec

Bez przesady z tym samodzielnym siedzeniem! Jest jeszcze na to czas, Majusia tez sama nie siada i bynajmniej nie jest to dla mnie powód do zmartwień:no:

Kasiu - gratulacje dla Fifiego
Agast - Ja także robiłam zakupy w auchan , carrefurze ale od kilku miesięcy tylko REAL. Baaardzo mi się podoba sklep. Wszystko zawsze poukładane na tip top!!! nawet jak święta się zbliżały , tam był zawsze pożądek, wybór naprawde duzy i ceny są niższe niż np carefourze , nie mówiąc już o najdrozszym , bezpromocyjnym Auchanie. Ja tylko REAL. :) W tesco nigdy nie mogę nic znależć
Kochane pózniej może uda mi się reszte bo Jasiu amu amu amu amu

A to wam chodzi o to żeby dziecko samo siadało np z leżenia??:-D:-D
U nas mała siedzi już sama, ale tak że ją posadzę a nie że sama siądzie:-D

gosiagro - trochę racja, cięta jestem na wszystkich, nawet na durnego szefa mojego M. kuźwa co za pal**

ewus a o co M. znowu chodzi??? A skad on wie czy ty go kochasz czy nie, przeciez nie siedzi w twojej skorze :nerd: Oj ma facet dwojke dzieci a zachowuje sie jak przedszkolak.. Buziaki dla blizniakow ci przeslalam oczywiscie :-p

kasiajanicka gratulacje :-D U nas slina po pachy ciekawe czy cos z tego wyjdzie

gosiagro fajne to zakopower, nie znalam wczesniej, teraz sobie podskakuje wesolo :-) Jeszcze trebunie tutki znalazlam i pare innych, oczywiscie dzisiejszy wieczor juz pewnie uplynie pod znakiem sentymentalnych utworow

zdec moj tez dopiero z pracy wychodzi, ale na szczescie mu za to placa (nadgodziny), ale i tak nie lubie jak tak pozno wraca ..

Ostatnia edycja:
reklama
Emilka chyba lubi grudki ;-) Wcina wafle ryżowe, rozdrobnione widelcem żółtko i różyczki od brokułów:tak:
Asnecja Nasza pediatra nawet nie próbowała dziś małej sadzać, jedynie sprawdzała jak sobie radzi z trzymaniem zabawek w dwóch rączkach.
I potwierdziła to, co sama wiedziałam na podstawie marudzenia i ślinienia się małej- niedługo będziemy mieć górne ząbki.
liliti Może mała potrzebuje trochę czasu, żeby się zaaklimatyzować?
koriander Ja też pomyślałam o Golcach :tak:
mój fifi ma dolną lewą dwójeczkę :) mama przeszczęśliwa :)
Gratulacje :tak:
ewuś Emilka kosi kosi nie chce robić, ale za to daje cześć, choć nie zawsze jej się chce;-)
Nie powinnam się zbliżać do gorących rzeczy:wściekła/y: Ostatnio nabawiłam się blizny na dłoni w trakcie wekowania słoiczka, a dzisiaj oparzyłam sobie usta i mam "murzyńską" górną wargę z białymi pęcherzami:wściekła/y:
Od marca chyba wrócę do siebie do pracy:-):-):-) Już się bałam, że mi grozi depresja od zbyt długiego czasu bez pracy;-)

Ostatnia edycja:
Do góry