reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Zdec - no tak powiedziala. Jeszcze dodała, ze to może dlatego, że jest taki duży i ciężki, ale że motoryke ma troszke za mało rozwiniętą (cokolwiek to znaczy...).

Nie przejmuj się :-) witam w gronie mam małych leniuszków :-) Bardzo możliwe że to z powodu wielkości Twojego szczęścia :-) moje szczęście jest podobnych rozmiarów i też mało ruchliwe, po prostu im ciężej. Mój w dodatku jest bardzo spokojnym dzieckiem i nic mu się nie chce, nie stworzyli nawet jeszcze zabawki która byłaby w stanie go zainteresować :-)

Znów czkawka, ach....

Ja mi dziś głowa pęka, a miałam jeszcze bigos robić kiedy młody pójdzie spać.

reklama
Przede wszystkim najlepsze życzenia dla Soni, Małgosi i Michałka Rośnijcie zdrowo!!!

iwwka - gratki dla Alanka:tak:

Milka -
gratulujemy z Majusia ząbków!

avena
- i jak dzisiaj w pracy, spokojniej?

Perfecta - fajny ten kojec, tylko u mnie miejsc brak:-(

Asnecja - 6 ząbków:szok::szok: to chyba czerwcowy rekordzista:-)

eagle - jak badania?

zdec- moja ciumka sobie ciasteczka, i jakoś połyka a jak ma za duży kawałek to wypluwa

Podobno powinien już siedzieć i Pani doktor powiedziala, że powinnam wziąć na godz. rechabilitantke, żeby pokazała ćwiczenia.
Czy znacie może jakieś ćwiczenia na siadanie i przekręcanie sie na plecki, a może jakieś filmiki na youtube? Jakoś mi się nie chce płacić za rechabilitantke, szczególnie, że jestem na wychowawczym...

Kochana, mam z Hanią ten sam problem. Jest strasznie leniwa, i gadałam o tym z lekarką i dała mi skierowanie na rehabilitację. Idziemy 26 stycznia. Dlaczego nie dała Ci skierowania? Masz prawo chodzić za darmo, tak jak ja z Hanią :-)

Jak chcesz to po ćwiczeniach dam Ci znać co kazała ćwiczyć, ale przypomnij mi się po 26 stycznia bo ja mam straszną sklerozę ostatnio

witam sie wieczornie dawno nie pisałam ale nie mam czasu, wrócilam do pracy i tak to się konczy
anecznik ja też daje mai hippolitki, nie sa twarde, jak dlugo trzyma w pyszczaku to sie papka robi :)
mi_mi moj mąz tez dojada po mai te ciasteczka i mówi że są pyszne :)
kasiulka ja tez poprosze o info co robić z siedzeniem, mi pediatra mówi zeby dać spokoj i dziecko samo zaskoczy...
asencja 6 ząbków fiu fiu :) krystianek zaraz jakaś golonkę obgryzie hehehe
wszystkiego najlepszego dla naszych milusinskich solenizantów

reklama
Ciasteczka rzeczywiście przepyszne, ale u nas znowu nie udana próba:( Mama skończyła ciasteczko, bo mała się zakrztusiła:(
No trudno poczekamy jeszcze..

Strasznie tu cicho dzisiaj:p U mnie przed chwilą niby ksiądz miał chodzić, ale nie przyjmuję, kurcze też sobie porę znalazł akurat jak małą spać kładłam...

Witaj kalwa:)

Do góry