reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

skoro produkcja słaba to może ja się tutaj udzielę :)))

emalia- jeździk jest świetny, musze męża namówić na zakup, może dziadkowi podeślę nlinka hehehe

perfecta- kojec jest idealny, szkoda tylko ze w moim pokoiku 2 na 3 m się nie zmieści ://///////

u nas było szaro ale przed chwileczką piękne słoneczko wyszło, oby już nie padało zeby spacerek się udał.

reklama
Najserdeczniejsze zyczenia dla naszych dzisiejszych solenizantow Michasia (izi) i Malgosi Kajdusiowej!!!!! Niech kazdy kolejny miesiac bedzie rownie wyjatkowy, rosnijcie zdrowo kochane maluszki!:-):-)
tort1.jpg

U nas tez nadal szaroburo i ponuro ale Lila wlasnie wciela kromke chleba z maslem, kolejny krok w doroslosc :-D

Perfecta swietne zdjecie hehe ja gdzies mam gleboko schowane podobne tylko ze w obrzyganej przez Lile bluzce i fryzura nieco mniej elegancka :-D:-D Super masz ten kolorek wlosow :tak:
Milka gratuluje zabka!!

Kupiłam wczoraj "pierwsze ciasteczka " z hipp i wiecie co? One są twarde jak cholewcia. Troszke dziwne , myslałam że będą mięciutkie tak by okruchy nie wpadały.
Perfecta - współczuje przeżyć.. fajny ten kojec, a te ciasteczka Hippa to jak dla mnie nie są do takich małych dzieci, natan mi się ostatnio nim tak zakrztusił że biedny oddechu nie mógł złapać więc narazie już nie daje bo sie boję.
Ja Ciasteczka Hippa podaje od dwana do rączki, one są twarde ale pod wpływem śliny fajnie namiękają i mały je uwielbia, wkłada duże kawały do buzi i nigdy się nie zakrztusił, dzięki nim uczy się trochę gryźć- to było pierwsze co jadł w kawałkach i się nie krztusił...a po za tym one są bardzo dobre

Witam się i ja:))
u nas pogoda piękna od rana byla, a teraz troszkę słonko zaszło..
Jagoda śpi, a jak wstanie to jedziemy do Reala po mleko- moze się jeszcze da kupic, choć wątpię bo dziś ostatni dzien promocji więc pewnie będzie pusta półka;/ Ostatnio w Carrefour widziałam Nan2 w pudełku 350g za 17zl!!!!!!!!!!!!!!!

ja też się witam
u nas od wczoraj pogoda piękna i wywiało nas z domku niemal na cały dzień:-)
dziś też miałabym ochotę ale jedziemy z młodym na badania do Poradni więc nie da rady

ech od rana się zbieram żeby coś napisać, czytam na raty i może tym razem się uda, choć niedługo muszę małego obudzić żeby nie był za bardzo wyspany

emalia82 piękne fotki Jasia i pojazd niczego sobie:tak:
nadika ło ale baba:-) zostało coś jeszcze?
hefi ja mam puzzle po córci jeszcze i układam je pod matę lub kocyk
MagdaM super że choróbsko już od Was poszło precz i gratulujemy Kacperkowi umiejętności raczkowania
ewelinka i jak Twoja marudka dziś? mam nadzieję że dała nieco odpocząć i co ważniejsze pospać w nocy
iiwka ja też chciałabym juz wiosnę:tak: i mniej ciuchów do ubierania
Perfecta nie zazdroszczę przeżyć z upadkiem,ale najważniejsze że nic się nie stało i gratki za wstawanie dla Jasia
jakieś fotki chyba mi umknęły
agusia44 dużo zdrówka dla Was
mamakubulki tak jak pisały dziewczyny można przerwać wychowawczy, nie trzeba przepracować nawet godziny, w dniu kiedy masz się stawić do pracy przynosisz L4 i siedzisz w domku, co do kontroli z zus to nie powiedziane że taka będzie :-p
ja nie miałam
a kobiety w ciąży zwolnić nie można
Milka26 gratki za kolejnego zębolka a jakieś umiejęności nowe Ercio sprzedał babci?
Asencja Krystianek chyba ma najwięcej z wszystkich dzieciaków, gratulujemy

mega duże buziaki dla dzisiejszych solenizantek i solenizantów Sonii, Małgosi, dwóch Michałków i Amelki

i to na tyle w tak ogromnym skrócie, przepraszam że nie odpiszę wszystkim ale coś mi net dziś szaleje hmmm...tylko dlaczego?

Najlepsze życzonka dla Soni która kończy dzisiaj 8 miesięcy!!! I dla 7- miesięczniaków Małgoni i Michasia. Buziaki od ciotki :)

Dla Jagódki (Krakowianka) zapalam
[*]
[*]
[*] w 11 miesięcy od jej odejścia.

Witam się i ja:))
u nas pogoda piękna od rana byla, a teraz troszkę słonko zaszło..
Jagoda śpi, a jak wstanie to jedziemy do Reala po mleko- moze się jeszcze da kupic, choć wątpię bo dziś ostatni dzien promocji więc pewnie będzie pusta półka;/ Ostatnio w Carrefour widziałam Nan2 w pudełku 350g za 17zl!!!!!!!!!!!!!!!
niezła cena tego mleka...dlatego ja kazałam mojej mamie kupić w niedziele więcej puszek, niie zmarnuje się a cena super...a to w kartonie kupuje w rossmanie bo tańszego u siebie nie znalazłam, ale ja mieszkam na zadupiu.

Ja Ciasteczka Hippa podaje od dwana do rączki, one są twarde ale pod wpływem śliny fajnie namiękają i mały je uwielbia, wkłada duże kawały do buzi i nigdy się nie zakrztusił, dzięki nim uczy się trochę gryźć- to było pierwsze co jadł w kawałkach i się nie krztusił...a po za tym one są bardzo dobre
hihi wstyd sie przyznać ale właśnie zjadłam pół paczki :)

reklama
Witajcie,

W pracy siedzę więc za wiele dzisaij nie popiszę. A poza tym wczoraj było tak ładnie wybrałam się na spacer bez czapki i chyba sobie zatoki załatwiłam. Popołudniu już mnie głowa bolała, w nocy to było apogeum, a teraz nadal mnie ćmi:(

Też kupiłam te ciasteczka Hipp-a ale moja jakoś ich nie chce. W ogóle nie wiem jak zachęcić moje dziecię do jedzenia rzeczy innych niż papki, bo przy wszystkim ma odruch wymiotny... po jabłku startym, po słoiczku z ryżem... Wasze dzieci to gryzą czy jak?

Do góry