reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Perfecta - :zawstydzona/y:z braku czasu i składników jeszcze nie robiłam, ale przymierzam się do zrobienia i na pewno zrobię. Też mam te ciasteczka i daję małej w siateczkę do karmienia i memla sobie. Kojec sprytny

Asnecja - wooow to chyba rekordzista ząbkowy z Twojego synka. Gratulacje

reklama
Druga?
Perfekta super fryzurka kiedyś miiałam podobną ale teraz nie mogę się zdecydować ciąć czy nie i jaki kolor położyć :no:.kojec super ,:tak:
asencja wow 6 a u nas dalej nic:-D ,zawsze podziwiałam mamuśki które wychowują na raz więcej niż jedno małe dziecko no nie koniecznie bliżniaki ale nawet takie rok po roku:szok::-D
a i zapomniałam się pochwalić pierwszy raz w życiu wyszedł mi sernik:-D

Ostatnia edycja:
A u mnie słońce świeci:-D
Igula dzisiaj mega-maruda, nie śpi od 5 i najchętniej nonstop by marudziła, zęby wylazły więc co to? Ja na 11 do pracy i ciekawa jestem atmosfery po kontroli, bo zjebka troszkę była:) Ale produkcja coś padła, pewnie wieczorem nie będę mogła nadrobić:p

Witam i ja. Jasiek śpi więc zajrzałam na chwile :)
Perfekta- fotka zarąbista , a co do kojca to ze dwa dni temu też oglądałam ale na razie brak funduszy bo mamy 50-tę ojca.
Iza- jak tam dzisiaj? Siniaczki jakieś się pojawiły? :) Współczuję kraksy.

A jeździk mamy taki tylko pomarańczowy- berchet buble go 5 w 1 BERCHET JEŹDZIK BUBLE GO 5w1 -wyprzedasz (504392047) - Publiczne Archiwum Allegro

Miłego dzionka.

Hej Lenka- u nas też brzydko za oknem :(

reklama
Do góry