reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Perfecta - :zawstydzona/y:z braku czasu i składników jeszcze nie robiłam, ale przymierzam się do zrobienia i na pewno zrobię. Też mam te ciasteczka i daję małej w siateczkę do karmienia i memla sobie. Kojec sprytny

Asnecja - wooow to chyba rekordzista ząbkowy z Twojego synka. Gratulacje

reklama
Druga?
Perfekta super fryzurka kiedyś miiałam podobną ale teraz nie mogę się zdecydować ciąć czy nie i jaki kolor położyć :no:.kojec super ,:tak:
asencja wow 6 a u nas dalej nic:-D ,zawsze podziwiałam mamuśki które wychowują na raz więcej niż jedno małe dziecko no nie koniecznie bliżniaki ale nawet takie rok po roku:szok::-D
a i zapomniałam się pochwalić pierwszy raz w życiu wyszedł mi sernik:-D

Ostatnia edycja:
A u mnie słońce świeci:-D
Igula dzisiaj mega-maruda, nie śpi od 5 i najchętniej nonstop by marudziła, zęby wylazły więc co to? Ja na 11 do pracy i ciekawa jestem atmosfery po kontroli, bo zjebka troszkę była:) Ale produkcja coś padła, pewnie wieczorem nie będę mogła nadrobić:p

Witam i ja. Jasiek śpi więc zajrzałam na chwile :)
Perfekta- fotka zarąbista , a co do kojca to ze dwa dni temu też oglądałam ale na razie brak funduszy bo mamy 50-tę ojca.
Iza- jak tam dzisiaj? Siniaczki jakieś się pojawiły? :) Współczuję kraksy.

A jeździk mamy taki tylko pomarańczowy- berchet buble go 5 w 1 BERCHET JEŹDZIK BUBLE GO 5w1 -wyprzedasz (504392047) - Publiczne Archiwum Allegro

Miłego dzionka.

Hej Lenka- u nas też brzydko za oknem :(

reklama
Do góry