reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Matko u mnie masakra jakas z małą wczoraj marudna usnąć nie chciała gryzła mnie w cycka zagryzała dziąsła dziś od rana jeszcze gorzej wyła od 8 do 10 dopiero jak jej dziąsła posmarowałam to usneła i poszła z babcią na spacer jeszcze katar jej sie zaczął mam nadzieje że to wszystko od zębów i jak wkońcu wyjdzie będzie troche spokoju:no:

Najlepsze życzonka dla Milenki,Julianka,Alanka,Damianka!
emalia-super fotki i jaki fajny pojazd ja mam taki rowerek po Marysi musze chya go wyciągnąć i zobaczyć czy się nadaje,zgadzam się co napisałaś o tych puzzlach nie wierze w te wszystki pierdoły co tam o nich piszą ja mam pod matą rożłożone i jest ok
nadika-niezła baba!
koriander-te koraliki o których piszemy to pandora, beads,trollbeads zbiera się je na bransoletke np tu możesz sobie zobaczyć o co chodzi http://www.pandora.net/pl-PL/jewellery/collections/moments

Dzien dobry
U nas po pieknym weekendzie szarobury poniedzialek :growl: I od razu podobny humor sie wlaczyl...

Kajdusia
mialam zapytac jak u ciebie z praca, od razu na caly etat wracasz czy na dwa? A jak z opieka dla Malgosi sie ulozylo?Mam nadzieje ze wszystko pojdzie gladko
Ewelinka
ale ladne..hihi nie dziwie sie ze uzaleznija, ale drogie skubance ze hoho:-D
Ola fasola widze nowe zdjecie w suwaczki? Bardzo ladne :tak:
Agast moze podskocz tutaj pospacerujemy po parku :-p ja zawsze chetna

hejus, moj maly tez marudny byl w nocy usnal dopiero po 23 masakra z nim byla.

A ja dzisiaj umieram z bolu z @ :-(, a musze isc jeszcze na poczte :sorry2:nie chce mi sie i do up podpisac liste zbawienia :rofl2:

reklama
Witam się i ja;-)

U mnie pogoda super!!! Nie chcę już zimy!!!;-)

Siedzimy sami dzisiaj i już Alan mnie "woła", a myślałam że chociaż kawkę spokojnie wypiję...ehh

Do góry