reklama
ewelinka307
Fanka BB :)
Matko u mnie masakra jakas z małą wczoraj marudna usnąć nie chciała gryzła mnie w cycka zagryzała dziąsła dziś od rana jeszcze gorzej wyła od 8 do 10 dopiero jak jej dziąsła posmarowałam to usneła i poszła z babcią na spacer jeszcze katar jej sie zaczął mam nadzieje że to wszystko od zębów i jak wkońcu wyjdzie będzie troche spokoju
Najlepsze życzonka dla Milenki,Julianka,Alanka,Damianka!
emalia-super fotki i jaki fajny pojazd ja mam taki rowerek po Marysi musze chya go wyciągnąć i zobaczyć czy się nadaje,zgadzam się co napisałaś o tych puzzlach nie wierze w te wszystki pierdoły co tam o nich piszą ja mam pod matą rożłożone i jest ok
nadika-niezła baba!
koriander-te koraliki o których piszemy to pandora, beads,trollbeads zbiera się je na bransoletke np tu możesz sobie zobaczyć o co chodzi http://www.pandora.net/pl-PL/jewellery/collections/moments
Najlepsze życzonka dla Milenki,Julianka,Alanka,Damianka!
emalia-super fotki i jaki fajny pojazd ja mam taki rowerek po Marysi musze chya go wyciągnąć i zobaczyć czy się nadaje,zgadzam się co napisałaś o tych puzzlach nie wierze w te wszystki pierdoły co tam o nich piszą ja mam pod matą rożłożone i jest ok
nadika-niezła baba!
koriander-te koraliki o których piszemy to pandora, beads,trollbeads zbiera się je na bransoletke np tu możesz sobie zobaczyć o co chodzi http://www.pandora.net/pl-PL/jewellery/collections/moments
Ola_fasola
Moderatorka
Ja też chcę na spacer z jakąś mamą
Agast ja chętnie na spacer się wybiore
co do puzzli piankowych to na pewno znikną z naszego domu, chętnie je komuś oddam...
koriander
Dzien dobry
U nas po pieknym weekendzie szarobury poniedzialek I od razu podobny humor sie wlaczyl...
Kajdusia mialam zapytac jak u ciebie z praca, od razu na caly etat wracasz czy na dwa? A jak z opieka dla Malgosi sie ulozylo?Mam nadzieje ze wszystko pojdzie gladko
Ewelinka ale ladne..hihi nie dziwie sie ze uzaleznija, ale drogie skubance ze hoho
Ola fasola widze nowe zdjecie w suwaczki? Bardzo ladne
Agast moze podskocz tutaj pospacerujemy po parku ja zawsze chetna
U nas po pieknym weekendzie szarobury poniedzialek I od razu podobny humor sie wlaczyl...
Kajdusia mialam zapytac jak u ciebie z praca, od razu na caly etat wracasz czy na dwa? A jak z opieka dla Malgosi sie ulozylo?Mam nadzieje ze wszystko pojdzie gladko
Ewelinka ale ladne..hihi nie dziwie sie ze uzaleznija, ale drogie skubance ze hoho
Ola fasola widze nowe zdjecie w suwaczki? Bardzo ladne
Agast moze podskocz tutaj pospacerujemy po parku ja zawsze chetna
Ola_fasola
Moderatorka
koriander - dziękujemy, zdjęcie mam już jakiś czas
koriander
widzisz jaka ja bystrakoriander - dziękujemy, zdjęcie mam już jakiś czas
reklama