nie tylko TyCzuję się jak "Monty pythonie"... albo mi się wydaje...
reklama
izia_tcz
Fanka BB :)
czasami są sytuacje że matka nie może być z dzieckiem np jeśli ma więcej dzieci w domu i żadnej rodziny lub po prostu nie stać jej na pobyt w szpitaly a jest przyjezdna wiem że tak się zdaża bo jak koleżanka była w zeszłym roku z małym to właśnie była taka kobieta że miała w domu 3 małych dzieci a jedno w szpitalu no i żadnej rodziny a mąż w pracy więc ciężko im było
a ze mną na porodówce leżała laska której mąż zdążył wyjechać w delegacje a ona tego samego dnia trafiła na porodówkę więc 2 letniego synka musiała zostawić u sąsiadki bo mąż przyjechał dopiero w dniu wyjscia ze szpitala nawet nie zdążył po nią przyjechać
a ze mną na porodówce leżała laska której mąż zdążył wyjechać w delegacje a ona tego samego dnia trafiła na porodówkę więc 2 letniego synka musiała zostawić u sąsiadki bo mąż przyjechał dopiero w dniu wyjscia ze szpitala nawet nie zdążył po nią przyjechać
Lenuszka
Mamusia Gajusi
czasami są sytuacje że matka nie może być z dzieckiem np jeśli ma więcej dzieci w domu i żadnej rodziny lub po prostu nie stać jej na pobyt w szpitaly a jest przyjezdna wiem że tak się zdaża bo jak koleżanka była w zeszłym roku z małym to właśnie była taka kobieta że miała w domu 3 małych dzieci a jedno w szpitalu no i żadnej rodziny a mąż w pracy więc ciężko im było
są różne przypadki ale współczuje takim matkom co nie mogą być przy dziecku pewnie one też przezywaja!!!
boszeeeee jak moj stary idzie do kibla zakłada te swoje papcie i tak szura jak dziadek 80-letni normalnie az mnie sciska i zawsze Gaje obudzi mimo, że ona ma twardy sen!!wrrrrrrrrrrride pod prysznic ochłonąć-śmietanowiec się chłodzi w lodówce i będzie na jutro w sam raz
śmietanowiec się chłodzi w lodówce i będzie na jutro w sam raz[/B]
a wrzucisz przepis?? Bo serniczek był wyśmienity:-)
buuuuuuhahahahah nikt mnie tak dawno nie rozbawił jak opowiesci dziwnej tresci twardy Jak ty robisz studia na prawnika to my wszytskie tu jestescmy Jenifer Lopez Pewnie jeszcze podstawówke konczysz,bo twoje pismo i wypowiedzi tutaj na forum są mało proponcjonalne do tego co piszesz o sobie .....Dziewczyno skad ty bierzesz te bajki , o szpitalach , matcce swojej - masz wyobraznie jak mało które dziecko.
Zastanawiam sie czy ty wogole masz dziecko czy sobie zdjecie z neta sciągnelas
ps. Sorkas nie wytrzymałam
emalia82
Jestem.
Mieliśmy gości ale już pojechali. Dzisiaj dałam Jasiowi po raz pierwszy Danonka. Masakra jakaś!!! Taki był płacz jak się skończył, że jeszcze takiej akcji mi nie zrobił One są za małe dla mojego głodomorka :-) No i tatuś jak zwykle robił mu deserek blenderem z jabłuszka i bananka, a dzisiaj obrałam i wydrążyłam jeszcze winogron. Ale młócił, aż się uszka trzęsły.
Lece do małża bo wzywa
Buziaki laseczki.
edit; Ewela- BRAWO!!!!!!!!! ( ZA ODWAGĘ )
Mieliśmy gości ale już pojechali. Dzisiaj dałam Jasiowi po raz pierwszy Danonka. Masakra jakaś!!! Taki był płacz jak się skończył, że jeszcze takiej akcji mi nie zrobił One są za małe dla mojego głodomorka :-) No i tatuś jak zwykle robił mu deserek blenderem z jabłuszka i bananka, a dzisiaj obrałam i wydrążyłam jeszcze winogron. Ale młócił, aż się uszka trzęsły.
Lece do małża bo wzywa
Buziaki laseczki.
edit; Ewela- BRAWO!!!!!!!!! ( ZA ODWAGĘ )
BButterFly
mamusia smerfusia
buhahahahahaaaaaaaaaaaa sorki ale tylko to mi na myśl przychodzi
poczytałam i idę spać
poczytałam i idę spać
koriander
a ja sie pod ta prosba tez podpisuje bo jak to takie ciasto z ubijanej smietany to bardzo bym chciala miec przepis oczywiscie jak najszybciej zanim przejde na surowa diete bezsmietanowcowaa wrzucisz przepis?? Bo serniczek był wyśmienity:-)
Lena hehe moj tez szura jak stado szczypawek ja sie ciagle pytam czemu czy ma nogi za ciezkie a on mi na to ze nie chce pantofli zgubic, jak szura to maja lepsza przyczepnosc
Ostatnia edycja:
reklama
the bestoplułam monitorbuuuuuuhahahahah nikt mnie tak dawno nie rozbawił jak opowiesci dziwnej tresci twardy Jak ty robisz studia na prawnika to my wszytskie tu jestescmy Jenifer Lopez Pewnie jeszcze podstawówke konczysz,bo twoje pismo i wypowiedzi tutaj na forum są mało proponcjonalne do tego co piszesz o sobie .....Dziewczyno skad ty bierzesz te bajki , o szpitalach , matcce swojej - masz wyobraznie jak mało które dziecko.