reklama
nadika
Fanka BB :)
Monty python
izia_tcz
niestety łóżek nie ma bo nie ma miejsc dla rodziców więc jak chcesz zostaćz dzieckiem to siedz na krześle ale większość koczuje przy łóżku na podłodze jak rumuny bo wiadomo ze kazda matka chce być blisko dziecka i na odwrót a jesli z jakichs przyczyn nie może to przecież są pielęgniarki ale wiadomo jak to wygląda więcej można pewnie liczyć na inne mamy
Lenuszka
Mamusia Gajusi
matko boska dramat u Was!!niestety łóżek nie ma bo nie ma miejsc dla rodziców więc jak chcesz zostaćz dzieckiem to siedz na krześle ale większość koczuje przy łóżku na podłodze jak rumuny bo wiadomo ze kazda matka chce być blisko dziecka i na odwrót a jesli z jakichs przyczyn nie może to przecież są pielęgniarki ale wiadomo jak to wygląda więcej można pewnie liczyć na inne mamy
U nasnormalne łóżko dostajesz a dziecko łóżeczko!!!W pokoju są max 2 dzieci!!Ale są takie mamy co oddają dzieci i na pobyt w szpitalu sie nie pokazują pytałam koleżanki co robią z takimi dziecmi bo przeciez one płacza przy kazdym badaniu mowi ze cos tam dostaja na sen by wiecej spały!!
nadika
matko boska dramat u Was!!
U nasnormalne łóżko dostajesz a dziecko łóżeczko!!!W pokoju są max 2 dzieci!!Ale są takie mamy co oddają dzieci i na pobyt w szpitalu sie nie pokazują pytałam koleżanki co robią z takimi dziecmi bo przeciez one płacza przy kazdym badaniu mowi ze cos tam dostaja na sen by wiecej spały!!
dla mnie niewyobrażalna sytuacja by zostawić dziecko samo w szpitalu, brrrrrrrrrrrrrrrrr..........
matko boska dramat u Was!!
OOOOO MATKO Aż mnie zmroziło... Jak można?
Idę Kochane do Męża bo się domaga mego towarzystwa. Padam na pysk po tej mojej wyprawie dzisiejszej...
Dobranoc i pchły na noc
Lenuszka
Mamusia Gajusi
byłam ostatnio u niej na oddziale bo leżała inna moja koleżanka ze swoją córeczką i mówi, że jest sala dla samych dzieci gdzie matki zostawiają!!!ale cóż zrobić!!Ja mojej Gai za nic bym samej nie zostawiła mogłabym nawet w kiblu spać byle byc blisko niej!!OOOOO MATKO Aż mnie zmroziło... Jak można?
Idę Kochane do Męża bo się domaga mego towarzystwa. Padam na pysk po tej mojej wyprawie dzisiejszej...
Dobranoc i pchły na noc
reklama