Nasza mała ma teraz chyba okres bolesnego wychodzenia ząbków i przez to nocki są różne tzn budzi się w nocy kilka razy normalnie pierwsze 2 wyszły niepostrzeżenie a teraz to jakaś masakra. Aż żal patrzeć jak ona się męczy, już jej daje camillie, dentinox, i czasami jak jest bardzo źle to przeciwbólowy syropek. Mam nadzieje że niedługo to się skończy i będzie znowu się non stop hihrać...
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
A Gaja idzie spac o 19 pomijajac to, że spi od 16-17 ale o 19 kapiel spi do 7,30 juz i ani razu sie nie budzi;|)Czyżby głodna nie była??Maja budziła się wcześniej około 2, ale od kiedy karmię ja na śpiocha to zazwyczaj przesypia cała noc, wstaje około 6-6:30, szkoda, ze nie pośpi dłużej, ale od początku tak wcześnie wstaje już się przyzwyczaiłam
Wszystkiego najlepszego dla Jagódki Agastowej i chlopców Ewuś!!! Buziaki:-):-)
Nasza mała ma teraz chyba okres bolesnego wychodzenia ząbków i przez to nocki są różne tzn budzi się w nocy kilka razy normalnie pierwsze 2 wyszły niepostrzeżenie a teraz to jakaś masakra. Aż żal patrzeć jak ona się męczy, już jej daje camillie, dentinox, i czasami jak jest bardzo źle to przeciwbólowy syropek. Mam nadzieje że niedługo to się skończy i będzie znowu się non stop hihrać...
bidulka:-(, płacze ci w nocy? Mai już prawie przebiła się druga dolna jedynka, na szczęście marudzi trochę ale tylko w dzień
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Wspólczuje i zazdroszczę bo u mnie ani jednego zuba ni maWięc męczarnie przed nami;(
koriander
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego dla kubusia i szymonka (ewus) oraz dla jagodki (agast)
ogromny buziaczek kochane 7-miesieczne maluszki
ogromny buziaczek kochane 7-miesieczne maluszki
r93rr3rsw ss11§
Ostatnia edycja:
Chyba do bagaznika wsadzimy aby ludzie nie słyszeli ze płacze
ahahahahahahah spadłam z krzesła!!!!!!!
hefi - jak będzie bardzo bolało to nasza pediatra poradziła mi Viburcol , one łagodzą skutki ząbkowania
oooo cześć Lilianko
Ostatnia edycja:
Lenuszka
Mamusia Gajusi
ty uważaj, bo jeszcze cie ktoś do opieki zgłosi, że się nad dzieckiem znęcasz
hehe ostatnio ją dusiłąm poduszkąale przeżyła
A tak moje dziecko przykrywa sie do snu poduszką
Zobacz załącznik 316106
a gdzie tu jest dziecko
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi