reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Nasza mała ma teraz chyba okres bolesnego wychodzenia ząbków i przez to nocki są różne tzn budzi się w nocy kilka razy :( normalnie pierwsze 2 wyszły niepostrzeżenie a teraz to jakaś masakra. :( Aż żal patrzeć jak ona się męczy, już jej daje camillie, dentinox, i czasami jak jest bardzo źle to przeciwbólowy syropek. Mam nadzieje że niedługo to się skończy i będzie znowu się non stop hihrać...

reklama
Maja budziła się wcześniej około 2, ale od kiedy karmię ja na śpiocha to zazwyczaj przesypia cała noc, wstaje około 6-6:30, szkoda, ze nie pośpi dłużej, ale od początku tak wcześnie wstaje już się przyzwyczaiłam

Wszystkiego najlepszego dla Jagódki Agastowej i chlopców Ewuś!!! Buziaki:-):-)
A Gaja idzie spac o 19 pomijajac to, że spi od 16-17 ale o 19 kapiel spi do 7,30 juz i ani razu sie nie budzi;|)Czyżby głodna nie była??

Nasza mała ma teraz chyba okres bolesnego wychodzenia ząbków i przez to nocki są różne tzn budzi się w nocy kilka razy :( normalnie pierwsze 2 wyszły niepostrzeżenie a teraz to jakaś masakra. :( Aż żal patrzeć jak ona się męczy, już jej daje camillie, dentinox, i czasami jak jest bardzo źle to przeciwbólowy syropek. Mam nadzieje że niedługo to się skończy i będzie znowu się non stop hihrać...

bidulka:-(, płacze ci w nocy? Mai już prawie przebiła się druga dolna jedynka, na szczęście marudzi trochę ale tylko w dzień

Wspólczuje i zazdroszczę bo u mnie ani jednego zuba ni ma;)Więc męczarnie przed nami;(

A tak moje dziecko przykrywa sie do snu poduszką;)
Obraz 039.jpg

reklama
Do góry