Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dziewczyny, Hani robi się gorączka :-(
Współczuję;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny co robic Lila od godziny strasznie wymiotuje i dwie wodniste kupy zrobila??:--(
Nie ma goraczki i nie wyglada na chora poza tym ze strasznie ja te wymioty mecza
[/SIZE]
nieJak są wymioty ja bym jechałą na szpitalA szczepiłaś na rotawirusy??
Kasiulka [/B]a ile u was tej goraczki u nas jest 37,5 jak na razie [/SIZE]
koriander pojedź do lekarza niech obejrzą małą, w razie co podadzą elektrolity, ja małemu dawałam Hipp ORS, ale on miał tylko biegunkę bez wymiotów, żeby się bidulka nie odwodniła
no własnie a to bardziej przy wymiotach o nawadnianie chodzi więc lepszy będzie orsalit chyba ze nie chce jesc to wtedy hipp ors
a gdzie mierzysz temperaturę? bo jak w pupie 37,5 miała to trzeba odjąć 0,5 a 37 to nie gorączka u niemowląt
koriander Kochana ja bym też pojechała na pogotowie, skoro to trwa juz ponad godzinę....Może rzeczywiście złapała jakiegoś wirusa bidulka!!!!Chyba że zjadła dzis coś nowego co jej nie podpasowało!!!???
kasiulka - mam nadzieję że po podaniu leku goraczka u Hani spadła....Jak się czuje????