reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Pozdrawienia od jagody :)

Załączniki

• myszka.jpg
    myszka.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 46
witam się i ja :)
avena - dziwnie sie czuje, dałam sie namowić na pociemnienie włosów i chyba polecę rozjaśnić bo dziwnie sie czuję... zobaczymy może sie przyzwyczaję, z długości też poszło, córka zła bo nie może ciągnąć :(

no i dziwnie sie wczoraj na mnie patrzyła jak wrócilam do domu
zazdroszcze wam, dzieciaki tak pięknie wam siadają a moja leniu****e na brzuchu :(

krakowianka rowniez dużo zdrówka dla ciebie i całej twojej rodziny
kasia super zabawki!!!

i dużo zdrówka chorowitką życzę!!!!

hejka
Ja od rana się krzątam....Dwa prania wstawione, prasowanie zrobione, odkurzone, wszystkie prezenty popakowane, dziecko nakarmione i teraz smacznie śpi a ja delektuję sie teraz kawusią i odpoczywam....
kasiek - gratki dla Damianka....Widzisz nie taki z niego leniuszek jak pisałaś...Słodziak!!!
krakowianka - jak cudownie że się odezwałaś...Dla Ciebie i Twojej rodzinki pogodnych i radosnych świąt!!!!
lencja - ależ ucztę sobie urządzisz w swięta....NA pewno poprawi Ci to humor....Smacznego Kochana!!!!
kasiaj. - super prezenty , z całą pewnością Fifi będzie zadowolony z Mikołaja!!! Jakie ciasteczka będziesz robiła???? Pierniczki????
ewela - i jak po szczepieniu???? MAm nadzieję że Dzinks był dzielny i ciekawi mnie ile przybrał na wadze...przewidywałaś że sporo...hihi???
kasiulka - zdrowia dla Haneczki!!!! Daj znać jak po lekarzu!!!!
kalwa - na pewno się przyzwyczaisz...Ja uwielbiam takie radykalne zmiany choc przez pierwsze dni zawsze jakoś dziwnie się czuję..... Wrzuć fotkę...OCenimy :-D
agast - śliczna Jagódka....

Fajnie że pisałayście o mleku 2...też powoli przymierzam się do podania Polci tego mleczka i zastanawiałam się jak to zrobić i teraz już wiem...DZięki Kochane....

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, Hania dzisiaj obudziła się o 4:00 ze strasznym katarem, psika co 10 minut średnio :-(

Idziemy na 13:00 do lekarki. Od 4 do 6 ją nosiłam bo miała strasznie zapchany nosek, trochę jej wyciągnęłam fridą ale wszystko nie chciało wyjść. Ma takie malutkie, szkliste oczka :-(
zdróweczka dla Hani!!!! Igulek też chory i temperaturę dość wysoka ma;( Mam nadzieję że szybko wyzdrowieją nasze dziewczyny.

reklama
Do góry