ewelinka307
Fanka BB :)
lena -oj biedny twój mężólek jak w domu jajek zabraknie głodnemu chleb na mysli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zdróweczka dla Hani!!!! Igulek też chory i temperaturę dość wysoka ma;( Mam nadzieję że szybko wyzdrowieją nasze dziewczyny.Dziewczyny, Hania dzisiaj obudziła się o 4:00 ze strasznym katarem, psika co 10 minut średnio :-(
Idziemy na 13:00 do lekarki. Od 4 do 6 ją nosiłam bo miała strasznie zapchany nosek, trochę jej wyciągnęłam fridą ale wszystko nie chciało wyjść. Ma takie malutkie, szkliste oczka :-(
mam L4 bo Iga choraavena- jak w pracy?
ekstra!!koniecznie wstaw zdjęcie, u Ciebie to chyba spora zmiana będzie bo masz dość długieavena chyba jutro ide sobie zrobic fryzure taka jak Ty masz
mam asymetrycznie ścięte z grzywką na bok, na zamkniętym sa fotki z chrzcin:-)a jaką fryzure ma avena??