Lenuszka
Mamusia Gajusi
jupiiii jaki rumak:-)
Dziękuję jako jedyna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jupiiii jaki rumak:-)
Lena jak mala ma ciepelko to 2 godz to nie jest za dlugo,nie martw sie, a napewno sie Gaja zachartuje :-)
Ja od 20minut do godziny, zalezy jak szybko sama zmarznę i chce uciekać dziś zimno więc wytrzymałam 30 minut
Cieszę się bardzo, że smakująFajnie a ja idę na wychowawczylena- ciasta super pierwszą blachę upiecznną sama wpyliłam
z rzeczy pozytywnych jescze: mam L4 do 24.12 więc do pracy nie 10.01 wracam ale 20.10
Przecież ja też byłam:-(Dziękuję jako jedyna
hmm bo ja 2 h i nie wiem czy nie za długo??
Hehe moja też zapierdziela po macie z prędkością światła, na czworakach buja się w przód i w tył i rzuca na klatęAlbo staje na wyprostowanych nogach podpierając się na rękach i obraca do siadu, ale jeszcze nie umie
Foto na zamknięty wrzucę
Przecież ja też byłam:-(