reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
A my dzis wybraliśmy się na sanki z dziewczynami oczywiście najpierw objechaliśmy pół legionowa żeby górke znależć jak dojechaliśmy obydwie usneły w samochodzie marysie obudziliśmy a zoska spała dalej nawet jej sanek nie wyciągneliśmy marysia zjechała raz i więcej się bała więc mamusia pare razy pojezdziła:eek:pózniej zaprzęgłam sie i robiłam za konia mój powiedział że chyba chce jakies kg zrzucic że tak latam:confused:no i zoska przespała wszystkie atrakcje i wróciliśmy do domu

szalona mamuska:-):happy2::happy2:

Kurcze, dostałam przelew z pracy 258zł (tytułem wynag. za 12 2010) i nie wiem co to, na pewno nie pensja bo jestem na urlopie wypoczynkowym i pensje dostane normalną, coś szefowa mówiła o podwyżce ale to bez sensu bo nigdy nie dawali osobnego przelewu, jutro rano zadzwonie do pracy chyba bo teraz nie będę szefowej przeszkadzać

może to premia na świeta;-)

KasiaJanicka - zdrówka dla Fifiego!!!

Gosiagro
- musimy się wymieniać... większe szanse mamy na wygraną jak więcej ludzi na nas głosuje... w tym miesiącu na Lene a w styczniu na nas :) hehe

Mały jak zwykle mega maruda... mam nadzieje że to ząbki... niech już wychodzi kolejny bo padam na pysk!!!

Miłego wieczoru!!!

koriander - gratuluję ząbka!;-)

ewela - super te odlewy!

ewelinka - przynajmniej ty miałaś frajdę na górce:-)

athena - tylko się cieszyć;-) Może to jakaś trzynastka, a Tobie przypadła jej część:-) Ja tam bym się cieszyła, bo coś czuję że u mnie będzie odwrotna sytuacja, że nie będę za bardzo zadowolona z tego co dostanę:confused:

Klementinka - spokojnej podróży życzę:-)

agast - super że smakowała;-)

Ja po pracy, trochę padnięta, z małą się wybawiłam i idę spać powoli, bo jutro ostatni dzień w tym tygodniu do pracy:-)

reklama
Do góry