reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witajcie,
Pierwsza:-) Nawet w teoretycznie ostatni dzień wolny mała nie da się matce wyspać, bo od 6 już piosenki - dzisiaj i w piątek wykorzystuję opiekę, a jutro w środę i czwartek do pracy:-D:-D

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzisiejszych solenizantów, pół roczku to już kawał czasu:-D Wszystkiego dobrego Iguniu, Majeczko, Kasiu, Juleczko, Michalinko, Nino:-) Sporo was z 6.:-)

emalia - super fotki:-)

reklama
chociaż raz na ruski rok miejsce na podium, a to tylko dlatego, że do lekarza idziemy :( niech osłucha mojego kulfonika :) teraz chłopaki leżą w sypiali i się bawią aktywnymi klockami od mikołaja :) a ja lecę włosy umyć :) miłego dnia :)

Witam się Mikołajkowo :-)
A to mój mikołaj w wersji mini :-) IMG_7303mikołaj.jpgIMG_7302 mikołaj.jpg

hejus dziewczynki

ja wczoraj mialam zjazd w szkole i potem do pseudo babci , hmm maly dostal od niej zabawke na mikolajki, to sie rzucial po pol roku nic nie dawania Bright Starts MAGICZNA ŚWIECĄCA KULA 3 MELODIE (1335368223) - Aukcje internetowe Allegro porazka :dry:

Wogole wpadli do niej znajomi,nawet nie wyobrazacie sobie jakim tekstem walnela przy nich :crazy: ta jej kolezanka mowi do niej,ze jest fajna ciocia ,a ta oburzona mowi tak " d.powiedzial,ze moge byc babcia i czy to sie ewelinie podoba czy nie to nia jestem " :szok::szok:ale tupeciara co nie :no: a czy ja jej cos mowilam,no pojeb_ana jak niewiem co :angry:

Co do wozka to fajnie mi sie nim jezdzi tylko baba nie dala folii przeciwdeszczowej, bosz co za pech,ma doslac dzisiaj,no zoabaczymy :-)

A moj mnie wkurza tak ostatnio,ze brak slow :confused: kabel od neta mi zabrał :no: ech ....

Cześć :)

Wszystkim dzisiejszym szkrabom kończącym 6 m-cy wszytskiego naj naj :)
Również spożnione życzonka dla Polci:)
W weekend nie siedzialam przy komputerze więc tylko tak przejrzalam bb. ja nadal zasmarkana ale już nie mam gorączki. Wczoraj byli u nas Rodzice więc sympatycznie spędzilismy niedzielę. Ignaś jak zwykle grzeczny i kochany. Zasnął o 19 i wstal o 7 a przed chwilą usnął na leżaczku więc odłozylam go do łóżeczka :) Ale nie wyspałam sie bo o 4 mąż mnie budzi ze ręka go boli i maści szukał rozgrzewającej. Nic nie znalazł i w końcu wstalam i zagotowalam wodę i wlałam do termoformu. tak to jest z tymi facetami- duże dzieci :)
Wczoraj mąż kazal czyścic buty zeby mikolaj przyszedl i byl u nas :) więc miło się zaczyna tydzień.

Wszystkim chorowującym dużo zdrówka- niestety taki teraz okres na zachorowania

zdec- jaka natalka zadowolona siedziala na kolanach u mikolaja :)
Magda M- śliczny z Kacperka mikołaj :)
Lencja- mam nadzieję że u Kornelki z tą astmną się nie potwierdzi i oby na ospę nie zachorowala.

T. 12 grudnia kończy 30 lat i nie mam pomysłu na prezent :(

Magda_M - tematycznie:) Wybieramy się dzisiaj na jakiś spacerek? Ja jeszcze do lumpka po drodze, bo nowa dostawa, mam nadzieję że będzie coś fajnego:)

ewela - jak rozumiem piszesz o teściowej;-) Żebyś tylko teraz biedulko nie musiała na folię przeciwdeszczową czekać kolejne kilka tygodni:-( Chociaż chyba katarzynajanicki pisała że te folie x-landera są do d.... bo nic przez nie nie widać. W razie czego kup sobie taką zwykłą, chyba koło dyszki kosztuje;-)

Jak stary wróci to zrobimy małej zdjęcie na bujaku-króliku, jest zachwycona(mama mniej bo powoli nie ma już gdzie tych pierdół ustawiać);-)

santa16.gif
Witajcie my wczoraj późno wróciliśmy z Mikołajek:)
Gaja prezentów dostała ze hoh nawet o 21 jeszcze mikołaj przyszedł;)
A ja jak złapię tego mikołaja to go za jaja wytarga cham mi nic nie przyniósł a taka byłam grzeczna cały rok...fakt, że w tamtym roku to mi podarował 19 pkt i 700 zł mandatu:)
Emalia super fotki Rewelacja;)
MagdaM przystojniacha:)Gdzie kupiłaś taki strój??
KatarzynaJ mam nadzieję że Filipkowi BARDZO szybko przejdzie!!
Koniczynka ja usunęłam te komentarze!!
Ewela moja wczoraj cały wieczór wpychała jedzenie...a wie, że byłam najedzona brak słów!!
ZDEC pokazuj bujak Gaja dostała konia na biegunach który rzy i ogonem macha:)Ale kazałam chrzestnej zabrać bo u nas miejsca brak a ona za mała;)
AAAAAAAAAAA i najważniejsze:
Wszystkiego Najlepszego Iguniu, Majeczko, Kasiu, Juleczko, Michalinko, Nino:biggrin2: :biggrin2:
puiwppl5l.gif

mikolajek.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry