Ostatnio ładnie mała przesypiała mi do 5-6 rano, a dziś nocuje u rodziców i już 2 pobudki na cyca były
A w drugim pokoju słyszę, że siostrzenica też awanturę robi
To chyba wina zmiany miejsca...
jaka ja głupia jestem, że go tak zaziębiłam, to moja wina
jeszcze mi mama mówi, że to od tego, że go do zabawy na podłogę kładę...... a ja kłądę na podłogę koc i na to matę, chyba nie zaziębił się od tego????
Nie zadręczaj się, przecież celowo go nie przeziębiłaś, a równie dobrze jakiegoś wirusa mąż mógł do domu przynieść.
Ja też kładę małą na podłodze na kocu i macie. Dzieci spokojnie nie poleżą i ten ciągły ruch doskonale je rozgrzewa
na pewno to nie zaszkodziło Fifiemu
Doczytałam, że już lepiej- oby tak dalej
kajdusia Bardzo chętnie chodziłabym wcześniej spać, ale: 1. łakomstwo mnie czasem dopada wieczorami i po sporej dawce glukozy nie chce mi się spać, 2. ściągam mleko ok.22-23, a czasem mała nieoczekiwanie się obudzi i zje to, co miało iść do butelki, więc muszę odczekać, aż się ponownie naprodukuje jedzonko, 3. jak mi się uda pospać do 10, to później się kładę, 4. szybko się przestawiam na tryb nocny i już po jednej takiej nocy w następna nie mogę zasnąć o normalnej godzinie... 5. Jak nie zasnę do północy, to potem odechciewa mi się spać itd. itp. Zawsze jakiś powód się znajdzie
Walcz o stwierdzenie choroby zawodowej. Pieniądze na ulicy nie leżą
lena Miałaś jakieś złe komentarze?!
nie mogłam zagłosować :-(
ewela Cudne spojrzenie z wózka
Ola_fasola Ech, ci faceci
Ja zazwyczaj sama zakupy robię i bez wózka nie dodźwigałabym ich do domu. Jak po sklepie chodzę z koszykiem i wózkiem, to nie jest źle, gorzej jak robię większe zakupy i muszę wziąć 2 koszyki na wózeczku- ciężko się manewruje wózkiem z dzieckiem i wózkiem z koszykami
masz psa prawie obronnego
Koleżanka kiedyś chroniła kanapy przed kotem, rozkładając na nich skórki od pomarańczy, ale to na sikanie, a nie drapanie było...
Agi78 Czasem się tak układa, że najpierw same niepomyślne rzeczy się dzieją, a potem los sie odmienia, zza chmur wychodzi słoneczko i znowu jest pięknie. Życzę ci pięknego słoneczka
Doczytałam, że dziś już lepiej
Wooow jakie super zakupy!!!!!!!!!! I jeszcze 10 funtów zwrotu
Wszystkiego najlepszego dla Polci, nie życzę więcej prezentów, bo już została obdarowana
hefi Przypomniałaś mi czasy, kiedy dostawałam z rodzeństwem paczki od mojego taty z pracy... jak tylko otwieraliśmy siaty pełne słodyczy, rozpoczynał się handel wymienny
Piękne czasy
Zdrówka dla Juleczki!!!
Zdec Super mikołajowy pajac
fajnie, że się udały mikołajki, miny dzieci musiały być piękne
Emalia Szkoda psinki, tyle starania i troski... Biedactwo:-(
A Jasiu chyba jeszcze nie wie, że Mikołaj prezenty przynosi, bo wydaje się niezainteresowany;-)
Hehe tak długo pisałam, że się załapałam na mikołajki:
wszystkiego najsłodszego z okazji mikołajek dla czerwcóweczek i ich dzieciaczków!!!!!!!!!!!!
I w szczególności najlepsze życzonka dla dzisiejszych 6miesięczniaków (a jest ich baaardzo dużo ) i Mikołajów