reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
a pomógł chociaż?
w sumie nie wiem czy czosnek, czy pulmex czy sama woda morska, ale kataru nie ma, pokasływanie za to, ale jutro idę do pediatry i niech osłucha, bo nie chcę powtóki z rozrywki

a i wczoraj i dziś półgodzinny spacer był

mój brat wraca z laską z wawy i musieli pociąg zmieniać, bo jakiś inny pociąg miał wypadek i trasa nieprzejezdna........ nie wiecie co się stało?

mi też :/
Ja póki co nie zapeszam ale jutro idę bo zapas czosnku bo się skończył :p

Jejciu z tego wszystkiego zapomniałam...

POLCIA - wszystkiego najsłodszego i najradośniejszego w dniu ukończenia 5 miesięcy :)

mi sie też skończył, też musze zapas zrobić :p:p:p

mam nadzieję, że sąsiedzi skargi na nas nie złożą za ten smród..

Witam wpadlam zyczyc bogatych Mikolajow jutro :))

niestety nie doczytuje was jutro ide juz do pracy na jakies 4 godz od wtorku juz na 7 chyba ze uda sie wyzebrac jeszcze jakis dzien :)) wiec w domu poki co przygotowania czytaj alarm bo i prasowanie i sprzatanie i odciaganie mleka itd.....

zdec - piekne zdjęcia...super że dzieciaczki były zadowolone...i cieszyły sie z prezentów!!!
kasiajanicka - to atak wampirów Wam nie grozi, co?
nadika - jejku bardzo mi przykro z powodu Natanka...Bidulek...Mam nadzieję że już nic już więcej nie będzie go uczulać....Trzymam kciuki i tule Was mocno!!!
U nas dziś dzień udany....Długi spacerek, zakupy...a potem wizyta u znajomych a Polcia aniołek....No tak kochana dziś była że aż mi sie chce płakac ale ze szczęścia....U znajomych była zachwycona bo była w centrum uwagi...w drodze do domu z tego smiechu i wariactw z 2-letnim synkiem znajomych padła mimo że od nich do naszego domu mamy góra 2 minutki spacerkiem... :-)...Wstała zjadła mleko a po kąpieli jeszcze kaszą doprawiła...dostała buziaka na dobranoc i poszła spać ....jak zwykle sama przy dźwiekach muzyczki! Czasami mi jej żal że ona tak sama leży w tym pokoju przy małej lampeczce tylko...ale chyba nie jest jej źle skoro nie marudzi i po góra 10 minutach zasypia!!!????
Ja zmykam przytulić się do P.bo dziś było tak miło że aż zachciało mi się przytulanek... :-)
Miłej i spokojnej nocki a wszystkim ciociom z BB w imieniu POLCI bardzo dziękuję za życzonka i miłe słowa!!! a dzieciaczkom bogatego Mikołaja....jesteście tak cudowne i kochane że na pewno znajdziecie jutro mnóstwo prezentów!!!!

Agi- zazdroszcze zakupów. Super sprawa z tym targiem. Wszystkiego naj naj dla Poci :)
Kasia- zdrówka dla Filipka
Nadika- bądz dzielna, moja starsza wyrosła z alergii a była uczulona na ponad 15 alergenów
Zdec- fajnie ,że Mikołaj się udał. My też dzisiaj byliśmy i szwagier się przebrał ( chrzestny Jasia) i też chętnie poszedł na kolanka a inne dzieci ryk. DSC03705 (Medium).jpgDSC03698 (Medium).jpgDSC03605 (Medium).jpg

reklama
Ostatnio ładnie mała przesypiała mi do 5-6 rano, a dziś nocuje u rodziców i już 2 pobudki na cyca były:wściekła/y: A w drugim pokoju słyszę, że siostrzenica też awanturę robi:biggrin2: To chyba wina zmiany miejsca...
jaka ja głupia jestem, że go tak zaziębiłam, to moja wina :( jeszcze mi mama mówi, że to od tego, że go do zabawy na podłogę kładę...... a ja kłądę na podłogę koc i na to matę, chyba nie zaziębił się od tego????
Nie zadręczaj się, przecież celowo go nie przeziębiłaś, a równie dobrze jakiegoś wirusa mąż mógł do domu przynieść.
Ja też kładę małą na podłodze na kocu i macie. Dzieci spokojnie nie poleżą i ten ciągły ruch doskonale je rozgrzewa:tak: na pewno to nie zaszkodziło Fifiemu
Doczytałam, że już lepiej- oby tak dalej:tak:
kajdusia Bardzo chętnie chodziłabym wcześniej spać, ale: 1. łakomstwo mnie czasem dopada wieczorami i po sporej dawce glukozy nie chce mi się spać, 2. ściągam mleko ok.22-23, a czasem mała nieoczekiwanie się obudzi i zje to, co miało iść do butelki, więc muszę odczekać, aż się ponownie naprodukuje jedzonko, 3. jak mi się uda pospać do 10, to później się kładę, 4. szybko się przestawiam na tryb nocny i już po jednej takiej nocy w następna nie mogę zasnąć o normalnej godzinie... 5. Jak nie zasnę do północy, to potem odechciewa mi się spać itd. itp. Zawsze jakiś powód się znajdzie :-D
Walcz o stwierdzenie choroby zawodowej. Pieniądze na ulicy nie leżą :biggrin2:
lena Miałaś jakieś złe komentarze?!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie mogłam zagłosować :-(
ewela Cudne spojrzenie z wózka:tak:
Ola_fasola Ech, ci faceci:wściekła/y: Ja zazwyczaj sama zakupy robię i bez wózka nie dodźwigałabym ich do domu. Jak po sklepie chodzę z koszykiem i wózkiem, to nie jest źle, gorzej jak robię większe zakupy i muszę wziąć 2 koszyki na wózeczku- ciężko się manewruje wózkiem z dzieckiem i wózkiem z koszykami :biggrin2:
masz psa prawie obronnego:-D:-D:-D
Koleżanka kiedyś chroniła kanapy przed kotem, rozkładając na nich skórki od pomarańczy, ale to na sikanie, a nie drapanie było...
Agi78 Czasem się tak układa, że najpierw same niepomyślne rzeczy się dzieją, a potem los sie odmienia, zza chmur wychodzi słoneczko i znowu jest pięknie. Życzę ci pięknego słoneczka:tak:
Doczytałam, że dziś już lepiej:biggrin2: Wooow jakie super zakupy!!!!!!!!!! I jeszcze 10 funtów zwrotu:-D Wszystkiego najlepszego dla Polci, nie życzę więcej prezentów, bo już została obdarowana:-D
hefi Przypomniałaś mi czasy, kiedy dostawałam z rodzeństwem paczki od mojego taty z pracy... jak tylko otwieraliśmy siaty pełne słodyczy, rozpoczynał się handel wymienny :biggrin2: Piękne czasy :biggrin2:
Zdrówka dla Juleczki!!!
Zdec Super mikołajowy pajac:tak: fajnie, że się udały mikołajki, miny dzieci musiały być piękne:tak:
Emalia Szkoda psinki, tyle starania i troski... Biedactwo:-(
A Jasiu chyba jeszcze nie wie, że Mikołaj prezenty przynosi, bo wydaje się niezainteresowany;-)

Hehe tak długo pisałam, że się załapałam na mikołajki: wszystkiego najsłodszego z okazji mikołajek dla czerwcóweczek i ich dzieciaczków!!!!!!!!!!!!
I w szczególności najlepsze życzonka dla dzisiejszych 6miesięczniaków (a jest ich baaardzo dużo :)) i Mikołajów :)

Ostatnia edycja:
Do góry