reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
U mnie też pierwsza ale tak sobie myślę że jeszcze parę miesięcy temu nie mogłyśmy się doczekać tych porannych mdłości które miały świadczyć o ciąży, ale jak się przekonałyśmy jakie to uczucie to zmieniłyśmy zdanie i oby do końca pierwszego trymestru :-D Z tymi sierpowymi pewnie będzie tak samo na początku wielka radość a potem kiedy dostaniemy kilka razy w jakiś delikatny organ lub popuścimy bo maluch wycelował w pęcherz to będzie byle do porodu :-D :laugh2: ale i tak się nie mogę doczekać.
Przynajmniej czując nasze maluchy będziemy spokojniejsze że wszystko ok i nie będziemy tak nerwowo na kolejne usg czekać :-)

wszystko ma swoje uroki ja nie mogłam sie doczekac kiedy zobacze 2 kreseczki na tescie i niczego nie zaluje:-) tego ze mnie mdliło caly dzien i ciagle latałam do wc he he
pierwszy usmiech malenstwa mi to wszystko wynagrodzi:-) i nie słucham kolezanek ktore mowia ze zobacze jak pojde rodzic jaki to ból ja tam sie nie przejmuje napewno boli ale musi bolez coś za kogoś;-) nikt za nas tego nie zrobi :-D ja i tak sei nie mogę doczekać tak jak Ty;-)

u mnie to był tez 15 tydzień, ale ja nie miałam wtedy prawie brzucha i lekarz mi mówił,ze mogę je dość szybko odczuwać,a podobno w drugiej ciąży to się czuje szybciej, więc mam nadzieje,że to niedługo nastąpi :-):-):-)
super wiec zycze Ci aby to nastąpiło jak najszybciej:-);-)

A jaw pierwszej ciazy dosc pozno poczulam ruchy bo dopiero w 20 tc, i do konca ciazy byly delikatne bo Hania siedziala na pupie i zarowno raczki jak i nozki miala skierowane w strone moich plecow ;-)

To siedzenie w domu jest genialne! Ja jeszcze sobie leze pod kolderka :)

Ja też poczułam dopiero w okolicach 20tygodnia. Ale były delikatne, mała chyba mi trochę odpuściła. Tak więc nigdy nie kopała za mocno i uśpiła moją czujność:-( Dlatego najlepiej żeby nas te fasolinki kopały jak najmocniej.:-)

reklama
Mój synek to mnie nie oszczędzał, kopał jak szalony :-D:-D i jeśli drugie dziecko tez będzie miało taki charakterek to już sobie współczuje:-):-)

Do góry