reklama
zdec sie nie odezwala jeszcze po usg małej????
ona chyba dzisiaj nie miała mieć tego usg, tylko dopiero się dziś na nie miała umawiać
Witam wieczorową porą
Ksawerek juz spi a mamusia na bb mam nadzieje ze uda mi sie Was dzis chodz troche podczytac...
dziewczyny doradzcie mi w sprawie spacerowki chcialabym na pompowanych kolach i zastanawiam sie nad x-landerem x-a co Wy na to?
Ksawerek juz spi a mamusia na bb mam nadzieje ze uda mi sie Was dzis chodz troche podczytac...
dziewczyny doradzcie mi w sprawie spacerowki chcialabym na pompowanych kolach i zastanawiam sie nad x-landerem x-a co Wy na to?
ja testuje ją dopiero kilka dni, jak na razie jest ok!
BButterFly
mamusia smerfusia
Byliśmy dzisiaj w tesco na zakupach, ale niestety nie był tego pajaca w paski świątecznego co Maja ma:-( Za to kupiłam takiego z mikołajem i napisem ho ho ho
ewela - świetny śliniaczek:-) Koledze to rzeczywiście trzeba tylko współczuć... biedny
:-(
ita - napisz jak tam po pracy;-)
koriander - Moja już mnie nie raz uraczyła mlekiem na twarz, ale nigdy do gardła
ewus - zdrówka dla chłopaków życzę:-)
agast - ta historia porodu jest niesamowita;-);-)
Agi78 - mam nadzieję że już jest lepiej i gosiagro Cię pocieszyła:-)
eagle - stało się coś?
hefi - też nabyłam dzisiaj krewetki, ale nie mam zupełnie pojęcia co z nimi zrobić A swoją drogę to jeszcze nigdy ich nie jadłam
liliti - nie byłam dzisiaj na USG, dopiero miałam się umówić, ale jakoś czasu niestety zabrakło:--( Kupe pracy miałam i nie miałam peselu małej przy sobie:-( Ale jutro mam zamiar to nadrobić;-)
Bbuterfly - super te odlewy:-) Jak to robisz? Jakaś specjalna masa?
ewela - świetny śliniaczek:-) Koledze to rzeczywiście trzeba tylko współczuć... biedny
:-(
ita - napisz jak tam po pracy;-)
koriander - Moja już mnie nie raz uraczyła mlekiem na twarz, ale nigdy do gardła
ewus - zdrówka dla chłopaków życzę:-)
agast - ta historia porodu jest niesamowita;-);-)
Agi78 - mam nadzieję że już jest lepiej i gosiagro Cię pocieszyła:-)
eagle - stało się coś?
hefi - też nabyłam dzisiaj krewetki, ale nie mam zupełnie pojęcia co z nimi zrobić A swoją drogę to jeszcze nigdy ich nie jadłam
liliti - nie byłam dzisiaj na USG, dopiero miałam się umówić, ale jakoś czasu niestety zabrakło:--( Kupe pracy miałam i nie miałam peselu małej przy sobie:-( Ale jutro mam zamiar to nadrobić;-)
Bbuterfly - super te odlewy:-) Jak to robisz? Jakaś specjalna masa?
Koniczynka- nie takie straszne ani trudne, tyle że najlepiej jak model śpi my robilismy odlewy jak młody miał miesiąc i dość ładnie wyszły - tu zdjęcia, tyle ze na kompie tylko stópkę mam, rączki też nam całkiem ładnie wyszły Zobacz załącznik 305177Zobacz załącznik 305180
super te odlewy!!!
Byliśmy dzisiaj w tesco na zakupach, ale niestety nie był tego pajaca w paski świątecznego co Maja ma:-( Za to kupiłam takiego z mikołajem i napisem ho ho ho
bo ja nie kupiłam go w Tesco tylko na allegro;-) jest to Cherokee ale nie wiem czy to jest z tegorocznej kolekcji Tesco
pochwal się swoim mikołajem ho ho ho
zdec - krewetki polecam panierowane w jajku i bułce tartej z sosikiem słodko ostrym (bodajże tao tao) do tego czosnkowa bagietka z biedronki i kolacyjka mnnnniiiaaaammm (ja polubiłam krewetki i kalmary w ciąży wcześniej miałam odruch wymiotny na samą myśl ). Ja krewetki dzisiaj robiłam w cieście piwnym Krewetki w cieście piwnym - przepisy kulinarne ale mi nie smakowały tak jak panierowane normalnie (mojemu mężowi też średnio).
ehhh... właśnie przeczytałam na wp.pl...
Nie żyje Gabriela Kownacka, niezapomniana Anka z "Rodziny zastępczej" - Wiadomości - WP.PL
[*] nie wiem jak wy ale ja tą aktorkę lubiłam...
ehhh... właśnie przeczytałam na wp.pl...
Nie żyje Gabriela Kownacka, niezapomniana Anka z "Rodziny zastępczej" - Wiadomości - WP.PL
[*] nie wiem jak wy ale ja tą aktorkę lubiłam...
reklama
gosiagro już wrzuciłam do pralki, zaraz zobaczę w internecie czy jest
Dziewczyny co o tym myślicie? FISHER PRICE PRECIOUS PLANET SKOCZEK T2075 (1342822774) - Aukcje internetowe Allegro Czy to już dla pół rocznego dziecka się nadaje?
Kurcze... gdyby nie to że oddajemy rzeczy znajomym to bym już nie długo sprzedała huśtawkę Bright Strats i za to kupiła tego skoczka A tak coś czuję że będzie trzeba inwestować z wypłaty
hefi - też nie dawno o tym słyszałam(*)(*) Dzięki za przepis. W sumie to taki prosty jak do kotleta, coś dla mnie beztalencia kulinarnego
Dziewczyny co o tym myślicie? FISHER PRICE PRECIOUS PLANET SKOCZEK T2075 (1342822774) - Aukcje internetowe Allegro Czy to już dla pół rocznego dziecka się nadaje?
Kurcze... gdyby nie to że oddajemy rzeczy znajomym to bym już nie długo sprzedała huśtawkę Bright Strats i za to kupiła tego skoczka A tak coś czuję że będzie trzeba inwestować z wypłaty
hefi - też nie dawno o tym słyszałam(*)(*) Dzięki za przepis. W sumie to taki prosty jak do kotleta, coś dla mnie beztalencia kulinarnego
Ostatnia edycja: