reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Agi kochana nie zamartwiaj sie, ja wiem jaka u was jest sluzba zdrowia, ale lekarze na pewno mimo wszystko wiedza ze to nie powod do paniki, skoro tak mowia. Powtorz badania, moze ewentualnie aby sie uspokoic idz do polskiego lekarza lub wyslij je na konsultacje do Polski (przez mame albo siostre). Nie denerwuj sie, trzymam kciuki tak na zapas :)

ewus zdrowka dla chlopakow!

Agast gratki! Fuj ale mi ciary przeszly nie doczytalam i myslalam ze tam jeszcze karaluchy lataja :p

Klementinka wrzuc jakies efekty ciezkiej pracy fotografa :)

reklama
ja jestem
udało mi się nieco poczytać ale nie mam już nastroju do pisania, odezwę się wieczorem

niech ten rok się już skończy....
może nowy będzie lepszy :(

Agi kochana nie zamartwiaj sie, ja wiem jaka u was jest sluzba zdrowia, ale lekarze na pewno mimo wszystko wiedza ze to nie powod do paniki, skoro tak mowia. Powtorz badania, moze ewentualnie aby sie uspokoic idz do polskiego lekarza lub wyslij je na konsultacje do Polski (przez mame albo siostre). Nie denerwuj sie, trzymam kciuki tak na zapas :)

ewus zdrowka dla chlopakow!

Agast gratki! Fuj ale mi ciary przeszly nie doczytalam i myslalam ze tam jeszcze karaluchy lataja :p

Klementinka wrzuc jakies efekty ciezkiej pracy fotografa :)

No ładnie zaraz wyjdzie że z tymi potworami rodziłam:p:p:p
Bohseeeeeeee jeszcze 3 tygodnie do wigilii a ja prezentów NI MOM

Wykonałam mistrzostwo świata- prawie dwie godziny w roli pchacza( wózek) i ciągacza (sanki z Piotrem). Schudłam chyba z 10 kilo :-D teraz nadrabiam czekoladą

Koriander- a ta kaszka to już z żołądka wróciła, czy jeszcze taka świezutka? :sorry2:
koniczynka- no widzisz jakie miejsca hotelowe Ci Emilka funduje :-D
ewuś- zdrówka dla chłopców
Elizka- ale Mikołaj już duży
Agi- a może jeżeli lekarze mówią, że jest ok to rzeczywiście jest ok... Nie panikuj Kochana, na pewno okaże się , że wszystko jest w porząsiu. My nie robiliśmy badań, więc żyjemy w nieświadomości jak pewnie zdecydowana większość rodziców małych dzieci....
Klementinka- podskoczcie do nas i też nam zróbcie foty :-) Wiekszość na kalendarz już jest wybrana, ale jeszcze nie ma w czapkach mikołajowych... ;-)
agast- ale przygoda, bedą mieć co opowiadać Oleńce jak podrośnie :-)

koriander-wkońcu córeczka raz mamusie chciała podkarmić a co tam:-D
agast-o to o tej godzinie na modlińskiej to tragedia
agi-nie denerwuj się napewno będzie dobrze poprostu już masz uraz do tych płytek i się zamartwiasz
perfecta-ja dwa razy na bródnie rodziłam i nie narzekam mi się podobało przecierz jakby było coś nie tak to drugim razem bym nie poszła

my dzisiaj caly dzienzajmujemy sie przygotowaniami swiatecznymi, zamawiamy kartki i kalendarze, cykam zdjecia w swiatecznych ciuszkach i tak nam dzien schodzi

fajnie, pochwal się zdjęciami, a ja taka mądra jestem nie zrobiłam sesji Majusi świątecznej a kalendarze już zamówiłam:wściekła/y:

Aga - widzisz Perfecta ma inne normy więc pewnie z tymi 600 tys co pisałam to prawda ze do tego poziomu jest ok!

Wpadlam tylko napisac ze Ola (3900 i 56cm) urodzila sie zaraz po przyjezdzie do szpitala, wiec gdyby nie eskorta policji to urodzila by sie w samochodzie :))))) Mama i dzidzius czują sie dobrze :)

to ci przygoda:-) gratulacje dla szwagierki

Wykonałam mistrzostwo świata- prawie dwie godziny w roli pchacza( wózek) i ciągacza (sanki z Piotrem). Schudłam chyba z 10 kilo :-D teraz nadrabiam czekoladą

to chyba w jednej ręce wózek pchałaś w drugiej ciągnęłaś sanki nieźle już to sobie wyobraziłam:-D jeszcze tak parę razy i bicepsy jak Pudzian gotowe:)

Ale jaja! Utkneli w korku na dobre, patrzą a tu policja stoi i szwagier ich poprosil i pojechali na sygnale do szpitala a oni za policją!!!

Niezły numer, ale będą mieli co wspominać :)

polozylam Ignasia spać, zagladam czy już śpi a on tak lezy;0
Zobacz załącznik 304981Zobacz załącznik 304980

hehe - udawacz mały :D
Mam taki sam kocyk :D

fajne te rzeczy z Tesco i Cherokee mam jeszcze takie 2 bodziaki

Zobacz załącznik 304983Zobacz załącznik 304984

jakie śliczne! :D

Witam sie wtorkowo

Dzinks łobuzuje juz od rana :-)

A byłam w tesco i widzialam tylko takie pajacyki swietego mikolaja i renifera,ale niewiem po ile były. Ja zakupilam dzinksowi tylko sliniaczek na swieta :-)co by sie łądnie prezentował przy stole :-)
Zobacz załącznik 304994

świetny śliniak :) ja właśnie jestem na etapie poszukiwań świątecznych śliniaków.

hej kochane...
Moje łobuziaki chorują:wściekła/y::zawstydzona/y::-(Najpierw Szymonek, teraz Kuba...Biedulka ma 38 temp i kaszle i się smarka:zawstydzona/y: musiałam poprzekładać wszystkie wizyty u specjalistów i chyba musze zamówić wizytę domową bo nie wyciągnę ich w takim stanie...:zawstydzona/y::-(
aj
nawet nie dam rady poczytac co u Was...

Zdrówka dla chłopaków!!

ja jestem
udało mi się nieco poczytać ale nie mam już nastroju do pisania, odezwę się wieczorem

niech ten rok się już skończy....
może nowy będzie lepszy :(

Podpisuje sie rekami i nogami... rok zaczął się chu...owo i kończy tak średnio... Jedyne co było pozytywne to szybki i bezproblemowy poród :)

A my dzisiaj postanowiliśmy pojechać do teściowej :D zostawilismy mala a sami skoczylismy na zakupy i pozalatwiac pare rzeczy na miescie :) A u babci sie na obiad załapalismy wiec nie musialam dzisiaj gotowac :D

Na kolację zrobię za to krewetki w cieście piwnym <mniam>

reklama
Do góry