reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Iwka daj znać po wizycie:tak:
A mi dzisiaj słabo nie mam siły i w głowie się kręci:eek: idę poleżeć;-)
Dam,dam:tak::tak: A mi to samo co Tobie od rana:eek::confused2:

Może to stres przed wizytą, a to dopiero o 17.
Ja mam na 17:20 wizytę i doczekać się nie możemy z M:tak::tak:

I znowu miałam do nadrabiania.Za godzinkę jadę na miasto a przed 16 do lekarza więc pewnie będę dopiero po 20 tutaj(bo ponad godzinkę musimy jechać do lekarza-chyba że korków nie będzie w Lublinie).
Ja sobie siedzę z mój prasuje:-p:-p

a moze zerknij Ty jak znajdziesz chwilke na kalendarz i policz moze mi sie cos miesza juz według usg dzisiaj skonczyl 11a zaczal 12 tydzien a kolejna wizyta 7 grudnia

Z twojego suwaczka wychodzi mi że 7 grudnia będzie 13 tydzień i 6 dzień, a jak policzyc usg o którym mówisz to będzie początek 15 tygodnia

Z twojego suwaczka wychodzi mi że 7 grudnia będzie 13 tydzień i 6 dzień, a jak policzyc usg o którym mówisz to będzie początek 15 tygodnia

dziekuje
no z suwaczka tak wychodzi a lekarz cos mowil ze wizyta bedzie 13tydz5dzien wiec chyba sie pomylil i cos zle policzyl:-(choc juz sama nie wiem chyba bede spokojniejsza i poprosze go zeby wizyte przelozyl mi na czwartek na 3 grudnia

Wieczorem nie wytrzymałam i wysłałam męża do apteki po paracetamol, a farmaceuta na niego nakrzyczał, że nie można paracetamolu. Na szczęście mąż kupił i na ulotce było napisane, że można i pamiętam że lekarz na pierwszej wizycie też mówił, że można.
Mam nadzieje, że nie zrobiłam nic złego i nie zaszkodziłam fasolce.
http://

Moja ginka mówila że w pierwszym trymestrze jeśli konieczne to paracetamol brać:tak:fasolka napewno ma się dobrze:-)

A ja dziś dopiero się witam. Cały ranek miałam w biegu. Pojechałąm na badania krwi wreszcie i nawet za dużo nie zapłaciłam:-D bo 23,50zł:szok::-) No ale jadę sobie jadę, aż tu nagle:szok::eek:miły Pan pokazuje mi czerwony lizak:szok::szok::szok:i wierzcie mi że to wcale nie był Chupa Chups truskawkowy:no::szok:Więc zatrzymuję się grzecznie i czekam co też mi ten Pan powie. Na szczęście powiedział tylko że kontrola drogowa, a nie że jakiś konkreetny powód zatrzymania:tak::sorry:uffffffffffffff No i pyta gdzie jade więc mówię że na badania, potem zabrał moje papiery, spisał i przyszedł. Następnie pyta czy podstawowe wyposażenie auta jest, więc mówię że oczywiście tak, a on na to proszę pokazać:szok::eek:więc idę otwieram bagażnik i modlę się żeby tylko mąż niczego nie wyciągnął jak ostatnio sprzątał:sorry:ale na szczęscie komplet:tak::-Di zaraz zatrzymali kogoś kto wyprzedzał na przejściu dla pieszych więc mi już podziękowali:-)No ale nie zmienia to faktu, że jak zaszłam pod laboratorium to była już spora kolejka. Do tego ja głodna, a tam obok sklepik i sprzedawczyni ciągle chodziła z jakimiś drożdżówkami i innymi smakołykami:eek::wściekła/y:no ale przetrwałam:tak:do lekarza idę w czwartek.

Gosiu- ale mialas przygode z poniedzialku, hehe Mnie jeszcze nigdy tfu tfu tfu policja nie zatrzymala, a jak sie to kiedys stanie to chyba narobie w gacie :eek:

Paula- najlepsze rozwiazanie to przelozyc wizyte i od razu sie uspokoisz :)

reklama
Do góry