reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dzień dobry dziewczynki.
miałam dzisiaj takie plany i nici, bo wstałam z takim bólem głowy,że nie mogę się na niczym skupić i mój mąż jak mu o tym powiedziałam rano przez telefon zakazał mi wychodzić z domu(nawet na odległość o mnie dba:-)) i nawet mojego tatę zaangażował żeby przyjechał i zabrał małego do przedszkola a potem Go odebrał:-)

cześć :) ja wymiotuje od 7 tyg przez 4 tyg to była prawdziwa masakra bo od rana do wieczora nawet mnie położyli na tydzien do szpitala pod kroplówki ,,, od tygodnia troche mniej mnie wymiotuje raz do 2 razy na dzien ale mdłości meczą mnie bardzo całymi dniami, no coż zrobic licze na to że to zbliża sie ku końcowi. Trzymajcie się mamuski!!!!

cześć :) ja wymiotuje od 7 tyg przez 4 tyg to była prawdziwa masakra bo od rana do wieczora nawet mnie położyli na tydzien do szpitala pod kroplówki ,,, od tygodnia troche mniej mnie wymiotuje raz do 2 razy na dzien ale mdłości meczą mnie bardzo całymi dniami, no coż zrobic licze na to że to zbliża sie ku końcowi. Trzymajcie się mamuski!!!!

Jejku współczuję.... Trzymaj się kochana i pamiętaj to wszystko dla Twojego skarbka:tak:

Witajcie,

dzisiaj udało mi sie wstac trochę wczesniej:-), wybieram sie do okulisty a jutro do gina, juz nie moge sie doczekac:-)
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i witam nowa czerwcóweczke:-)

Witajcie dziewczyny :-D Widze ze weekend minal tutaj na wesolo, ciesze sie ze humory dopisuja :tak: Mam nadzieje ze powolutku wszystkim beda mijaly mdlosci a zwlaszcza te konczac sie wymiotami :eek:
Jak sie czuja nasze schorowane forumowiczki, Kajdusia lepiej ci??
Tez trzymam kciuki za wszystkie wizyty, dzielcie sie szybko z nami wiadomosciami ;-)

reklama
Ja dzisiaj wstałam i lekkie zdziwko brak mdłości :szok: ale myślę sobie, nie ciesz się tak pewnie żołądek jeszcze się nie zorientował że wstałaś (swoją droga inteligentne myślenie :-) ) Jednak udało mi się zjeść śniadanie i wciąż jest ok :-) trochę mnie mdli ale w porównaniu z tym co było wcześniej to jest nic :-) Jednak wiem "nie chwal dnia przed zachodem słońca" :-) Największe mdłości i tak zawsze miałam wieczorem, więc zobaczymy.
Jutro mam wizyty u ginekologa więc to z pewnością będzie długi poniedziałek.

Do góry