reklama
Dzień dobry dziewczynki.
miałam dzisiaj takie plany i nici, bo wstałam z takim bólem głowy,że nie mogę się na niczym skupić i mój mąż jak mu o tym powiedziałam rano przez telefon zakazał mi wychodzić z domu(nawet na odległość o mnie dba:-)) i nawet mojego tatę zaangażował żeby przyjechał i zabrał małego do przedszkola a potem Go odebrał:-)
miałam dzisiaj takie plany i nici, bo wstałam z takim bólem głowy,że nie mogę się na niczym skupić i mój mąż jak mu o tym powiedziałam rano przez telefon zakazał mi wychodzić z domu(nawet na odległość o mnie dba:-)) i nawet mojego tatę zaangażował żeby przyjechał i zabrał małego do przedszkola a potem Go odebrał:-)
witam
ja mam termin na 11 czerwca 2010.
Biorytmy mówią ,że to będzie 10 czerwca 2010
Tak czy inaczej jestem bardzoooo szczęśliwa
Witaj calineczkazbajki, mamy termin na ten sam dzień:-):-):-),
witaj wśród Nas
katagorka20
Fanka BB :)
cześć ja wymiotuje od 7 tyg przez 4 tyg to była prawdziwa masakra bo od rana do wieczora nawet mnie położyli na tydzien do szpitala pod kroplówki ,,, od tygodnia troche mniej mnie wymiotuje raz do 2 razy na dzien ale mdłości meczą mnie bardzo całymi dniami, no coż zrobic licze na to że to zbliża sie ku końcowi. Trzymajcie się mamuski!!!!
cześć ja wymiotuje od 7 tyg przez 4 tyg to była prawdziwa masakra bo od rana do wieczora nawet mnie położyli na tydzien do szpitala pod kroplówki ,,, od tygodnia troche mniej mnie wymiotuje raz do 2 razy na dzien ale mdłości meczą mnie bardzo całymi dniami, no coż zrobic licze na to że to zbliża sie ku końcowi. Trzymajcie się mamuski!!!!
Jejku współczuję.... Trzymaj się kochana i pamiętaj to wszystko dla Twojego skarbka
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Witam:-)
Iwka daj znać po wizycie
A mi dzisiaj słabo nie mam siły i w głowie się kręci idę poleżeć;-)
Grastuluję:-)witam
ja mam termin na 11 czerwca 2010.
Biorytmy mówią ,że to będzie 10 czerwca 2010
Tak czy inaczej jestem bardzoooo szczęśliwa
Iwka daj znać po wizycie
A mi dzisiaj słabo nie mam siły i w głowie się kręci idę poleżeć;-)
koriander
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny Widze ze weekend minal tutaj na wesolo, ciesze sie ze humory dopisuja Mam nadzieje ze powolutku wszystkim beda mijaly mdlosci a zwlaszcza te konczac sie wymiotami
Jak sie czuja nasze schorowane forumowiczki, Kajdusia lepiej ci??
Tez trzymam kciuki za wszystkie wizyty, dzielcie sie szybko z nami wiadomosciami ;-)
Jak sie czuja nasze schorowane forumowiczki, Kajdusia lepiej ci??
Tez trzymam kciuki za wszystkie wizyty, dzielcie sie szybko z nami wiadomosciami ;-)
reklama
Ja dzisiaj wstałam i lekkie zdziwko brak mdłości ale myślę sobie, nie ciesz się tak pewnie żołądek jeszcze się nie zorientował że wstałaś (swoją droga inteligentne myślenie :-) ) Jednak udało mi się zjeść śniadanie i wciąż jest ok :-) trochę mnie mdli ale w porównaniu z tym co było wcześniej to jest nic :-) Jednak wiem "nie chwal dnia przed zachodem słońca" :-) Największe mdłości i tak zawsze miałam wieczorem, więc zobaczymy.
Jutro mam wizyty u ginekologa więc to z pewnością będzie długi poniedziałek.
Jutro mam wizyty u ginekologa więc to z pewnością będzie długi poniedziałek.