Milka26
Fanka BB :)
Ita jak to nie masz wody 2 tydzien ??!! Ty tak spokojnie z tym cisnieniem ja bym chyba administracje rozniosla nam czesto przytrafiaja sie zmine kaloryfery na 9 pietrze od razu o tym widza juz nie rozmawiam z zadnymi babkami zza biurka tylko od razu wale do kierowniaka , jesli o takie rzeczy chodzi jestem bezwgledna mam to po mamie a jak bylam mala to mi bylo wstyd jak sie gdzies wyklocala wspolczuje ja bym dostala furii po jednym dniu. A jesli chodzi o babcie to trzymam kciuki zeby szybko doszla do formy ale wiem ze to bywa klopotliwe.
Lencja udanej podrozy
lena zaglosowane
Anik zdrowka dla Oskara
Iza ja tez kupuje B&L ale comforty dobowe 2 na tyg z przenoszeniem na miesiac
Agi a przed ciaza to tez tak bolalo ? czy to taka odmiana?
Kasia gratuluje obrotu
Czesc Perfekta
Nadinka nie strasz tym jablkiem u nas sie znow posypalo wlasnie po jablku myslalam ze to zbieg okolicznosci
Katarzynajanicka mam pytanie o odciaganie mleka odciagam gdzies od tydodnia ze 3 godz po karmieniu i cholerka odciagam tylko jakies 120 ml !! w tym z jednej piersi 90 a z drugiej 30 cos duze roznice nie pamietam ile odciagalam przy Olu ale tez byla roznica ale czy taka?? najlepsze ze jak Eryk budzi sie chocby pol godz pozniej to i tak sie najada az mu z buzi cieknie. jaki masz latator pijesz jakies ziolka?
Lencja udanej podrozy
lena zaglosowane
Anik zdrowka dla Oskara
Iza ja tez kupuje B&L ale comforty dobowe 2 na tyg z przenoszeniem na miesiac
Agi a przed ciaza to tez tak bolalo ? czy to taka odmiana?
Kasia gratuluje obrotu
Czesc Perfekta
Nadinka nie strasz tym jablkiem u nas sie znow posypalo wlasnie po jablku myslalam ze to zbieg okolicznosci
Katarzynajanicka mam pytanie o odciaganie mleka odciagam gdzies od tydodnia ze 3 godz po karmieniu i cholerka odciagam tylko jakies 120 ml !! w tym z jednej piersi 90 a z drugiej 30 cos duze roznice nie pamietam ile odciagalam przy Olu ale tez byla roznica ale czy taka?? najlepsze ze jak Eryk budzi sie chocby pol godz pozniej to i tak sie najada az mu z buzi cieknie. jaki masz latator pijesz jakies ziolka?