reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ita jak to nie masz wody 2 tydzien ??!! Ty tak spokojnie z tym cisnieniem ja bym chyba administracje rozniosla nam czesto przytrafiaja sie zmine kaloryfery na 9 pietrze od razu o tym widza :) juz nie rozmawiam z zadnymi babkami zza biurka tylko od razu wale do kierowniaka , jesli o takie rzeczy chodzi jestem bezwgledna mam to po mamie a jak bylam mala to mi bylo wstyd jak sie gdzies wyklocala :) wspolczuje ja bym dostala furii po jednym dniu. A jesli chodzi o babcie to trzymam kciuki zeby szybko doszla do formy ale wiem ze to bywa klopotliwe.

Lencja udanej podrozy

lena zaglosowane

Anik zdrowka dla Oskara

Iza ja tez kupuje B&L ale comforty dobowe 2 na tyg z przenoszeniem na miesiac

Agi a przed ciaza to tez tak bolalo ? czy to taka odmiana?

Kasia gratuluje obrotu

Czesc Perfekta:)

Nadinka nie strasz tym jablkiem u nas sie znow posypalo wlasnie po jablku myslalam ze to zbieg okolicznosci

Katarzynajanicka mam pytanie o odciaganie mleka odciagam gdzies od tydodnia ze 3 godz po karmieniu i cholerka odciagam tylko jakies 120 ml !! w tym z jednej piersi 90 a z drugiej 30 cos duze roznice nie pamietam ile odciagalam przy Olu ale tez byla roznica ale czy taka?? najlepsze ze jak Eryk budzi sie chocby pol godz pozniej to i tak sie najada az mu z buzi cieknie. jaki masz latator pijesz jakies ziolka?

reklama
milka- teraz mam laktator elektryczny aventa, raz ściągam po nocy z jednej piersi, a z drugiej karmię Filipka, wtedy napompuję ok 140-130 ml, wieczorem pompuje ok 23-24, po ciepłej kąpieli, mój fifi to wieczorem cyca nie rusza, chyba, że po butelce, ale i tak nie ma to wpływu na pompowanie, od ostatniego cycowego karmienia jest ok 6 godzin, z obu piersi ścągam 160-200 ml wtedy, z tym że zawsze jest duuuża różnica, z tej drugiej zawsze więcej wychodzi, ostatnio z jednej 40 ml a z drugiej 140, a z obu filip pociągnął przed snem

piję ziółka z rossmana, plus dużo wody, herbat i kawy, choć to ostatnie to raczej na minus :p

zauważyłam, że po ciepłej kąpieli dużo więcej leci niż przed kąpielą

Kasia jak tak pomysle to chyba racja z ta kapiela raz odciagalam po kapieli i naziebralam ponad 150 a rzeczywiscie moze rano tez jedna oproznie bo czesto sa napompowane na maxa a ja mu wciskam zeby sobie ulzyc:)

Wszytskie takie tu uzdolnione jestescie jak na te torty patrze to uwierzyc nie moge :) Olaf ma miejski konkurs rodzinny na dekoracje okienna macie jakas propozycje ostatnio zostal wyrozniony w tym samym konkursie jechal do innego przedskzola odbierac nagrody , liczy ze w tym roku tez mu sie uda no i powiem szczerze ze nie mam troche pomyslo mozebyscie mi pomogly ?

hahha juz mam pomysl fajna stronka kura domowa zdrobimy z masy solnej gwiadki posprajujemy brokatem i zrobimy aniolka z makaronu powiesimy wszytsko na preciku i do tego napisze co kto robil a Erciowi dam do wygniatania foremki gwiazdek. Juz czuje ze bedzie nagroda :)))

oglądałam moje foty ciążowe- jaki jak miałam wielllllllllllllllkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiii brzuch, tk na koniec lutego zaczął szybko rosnąć......... jak ja siebie nie lubiłam w tym stanie....... jedyne co lubiłąm, to jak się Fifi ruszał........ a jak cxzasem palce czy coś pod żebra włożył....... a teraz jest taki wspaniały, że warto się było męczyć :) jak ten czas szybko leci..... to mi się na wspominki wzięło

Fifi rok temu i dziś:

Zobacz załącznik 304262Zobacz załącznik 304263
pencil.png

dziewczyny dziękuję za życznia zdrowia dla babci, mam nadzieję że wyjdzie z tego, wiem że w tym wieku nie tak prosto. babcia jest załamana próbuje ustać ale nogi nie może przesunąć, nie mówiąc o podniesieniu:/ no i oczywiście biodro ją boli, bo jakieś pęknięcie jest,ale lekarz kazał czasem wstać, jak da radę przejść kilka kroków żeby się nie położyła, ma walczyć, zobaczymy:-:)-:)-(

karo powodzenia z pracą! a z tak ilością szczeniaczków faktycznie może być problem, ale możeznjdziecie chętnych!!

nadika oby Natanek już nie męczył się z kupami:baffled::-(

Agi zdrówka dla Poli

Ola_fasola jak mój miał katarek to ok6 razy dziennie woda morska, jak było co to wyciągałam frida i 3x dziennie Eupforbium i faktycznie jak Agi napisała kłądłam na brzyszek to gile same wychodziły, zdrówka dla Klary!

kasiu gratulacje dla Filipka:tak: a mężem się nie przejmuj, będzie dobrze;-)

Milka kurcze ja napisałam że nie mam wody drugi tydzień? jeśli tak to przepraszam za wprowadzenie w błąd, gdyby tak było to całe miasto na nogi bym postawiła włacznie z prezydentem i marszałkiem i jeszcze artykuł w gazecie bo tam mam wtyki:-D:-D:-D wody nie miałam drugi raz w tym tygodniu:tak: ale już jest, a z tą walką to masz rację, może czasem głupio się tak kłócić ptrząc z boku ale cóż trzeba walczyć o swoje!!!

reklama
katarzynajanicka sliczny jest Filipek :D:D no i jak wydoroslał przez ten rok :p
ita duzo zdrówka dla babci :) niech sie dzielnie trzyma i nie poddaje :)
Aniach83 kiedys pisałam ale sie poddałam bo nie potrafiłam nadrobic tylu stron ;/ to Emilka urodziła sie 30 czerwca 2010 a Filipek jest z 17 kwietnia 2009 :p oj ja mamuską Filipków to współczuje bo to rojbry są nie z tej ziemi :p kazdy jeden którego znam to taki mały diabeł wcielony :D:D

dziewczyny nie wiem czu któras pisała ale w real-u jest promocja na pieluchy happy 27 sztuk po niecałe 25 zł i druga taka sama paka po 1 gr :D:D: ja sie juz zaopatrzyłam na dłuzszy czas :D:D

miłej nocki

Do góry