reklama
AniaCh83
Fanka BB :)
Wow!Chciałabym zobaczyc to na zywo.Tak z ciekawostek, mielismy wlasnie otwarcie najwiekszego H&M z wieeeelkim dzialem dla dzieciaczkow )
chapicha - cześć
Agi78 - pisalas wczesniej o kubku ze zdjęciem Polci dla 'męża'. To był taki zwykły kubek?Bo znalazłam w necie, ze może być taki świecący w ciemności, tzn. samo zdjecie ma świecić. Chciałabym ściągnąc od Ciebie prezent i kupić taki swojemu małżowi. Nie zmywa sie nadruk?
Dobranoc
Podium zajęte
Miałam piękną nockę Gaja poszła spać o 15,30 obudziłam ją na kąpiel i jedzonko o 21 i spała do 7,30
u mnie wyglądało to trochę inaczej, Mały zasnął po 21 już po 22 pobudka bo dydek wyleciał ale zasnął, spał do 7.15 ale w między czasie jeszcze 6 pobudek:/
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Podium zajęte
Miałam piękną nockę Gaja poszła spać o 15,30 obudziłam ją na kąpiel i jedzonko o 21 i spała do 7,30
Lena bo osobiście przyjade do Ciebie i na kopie w tyłek... nie osłabiaj bo ja tu normalnie walcze o każdą godzinkę snu a ty mi tu o takim spaniu Nasza chyba woli spać sama w pokoju bo mąż dzisiaj miał dyżur i po pobudce o 3 i usypianiu przez 1,5 godz (walczył z kupą ) przyszedł do mnie do drugiego pokoju... a mała zamiast pobudki o 5:30 - 6 obudziła się o 7:10 oby to nie było jednorazowe. Teraz rozglądamy się za elektroniczną niania bo chcemy się już przenieść na stałe do drugiego pokoju i przyzwyczajać malutką do spania samej.
Lena - zagłosowane. (jeszcze ponad 1000 punktów przez 2 dni i masz wygraną w kieszeni )
reklama
koriander
Fanka BB :)
Lila wypadla rano z lezaczka :---( Nie wiem kto glosniej ryczal ja czy ona napisze pozniej bo mi jeszcze rece lataja