reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

cześć!

Nie odzywałam się trochę ale jakoś nie miałam chęci po tym jak 2 tyg temu napisałam, ze moje dziecko ma zapalenie ucha i antybiotyk i poza dorotka28de nik nawet słowa dobrego nie napisał. Właściwie to sie wkurzyłam i dałam sobie trochę spokój.
U nas już po antybiotyku ale dziecko nadal ma okropny kaszel i trochę kataru. Niby byliśmy na konsultacji wczoraj i jest zdrowa ale mimo wszystko nie pozbyliśmy się objawów. Poza tym nadal nie je za dużo tzn 2 razy kaszkę raz obiad z mięsem i deserek ale pediatra powiedziała, ze ładnie przybiera ( 75 centyl) i mam się nie martwić. Widocznie więcej jej nie potrzeba. Robiliśmy badania krwi i wszystko jest ok, także nie ma niedoboru witamin.

Na razie nie doczytałam co się działo ale postaram się nadobić

reklama
cześć!

Nie odzywałam się trochę ale jakoś nie miałam chęci po tym jak 2 tyg temu napisałam, ze moje dziecko ma zapalenie ucha i antybiotyk i poza dorotka28de nik nawet słowa dobrego nie napisał. Właściwie to sie wkurzyłam i dałam sobie trochę spokój.
U nas już po antybiotyku ale dziecko nadal ma okropny kaszel i trochę kataru. Niby byliśmy na konsultacji wczoraj i jest zdrowa ale mimo wszystko nie pozbyliśmy się objawów. Poza tym nadal nie je za dużo tzn 2 razy kaszkę raz obiad z mięsem i deserek ale pediatra powiedziała, ze ładnie przybiera ( 75 centyl) i mam się nie martwić. Widocznie więcej jej nie potrzeba. Robiliśmy badania krwi i wszystko jest ok, także nie ma niedoboru witamin.

Witaj Karo! Życzę Milence dużo zdrowia! Najważniejsze, że zapalenie uszka przeszło. Katar i kaszel powinny same niedługo ustąpić. Trzymam kciuki!

cześć!

Karo- nie gniewaj się, to że nikt więcej nie odpisał nie oznacza że Cie nie dostrzegamy, tyle się dzieje, że czasem trudno odpisać każdemu :) życze dużo zdrówka Malutkiej, będzie dobrze :)

dzieciaki teraz chyba maja mniejszy apetyt bo mój robi co jakiś czas strajki głodowe, wczoraj bardzo mało jadł, martwię się, bo zawsze cyrki z jego przybieraniem były

na kaszelek zpróbuj jej inhalacje porobić, pomaga, a jaki ten kaszel? mokry czy suchy?

Karo- nie gniewaj się, to że nikt więcej nie odpisał nie oznacza że Cie nie dostrzegamy, tyle się dzieje, że czasem trudno odpisać każdemu :) życze dużo zdrówka Malutkiej, będzie dobrze :)

dzieciaki teraz chyba maja mniejszy apetyt bo mój robi co jakiś czas strajki głodowe, wczoraj bardzo mało jadł, martwię się, bo zawsze cyrki z jego przybieraniem były

na kaszelek zpróbuj jej inhalacje porobić, pomaga, a jaki ten kaszel? mokry czy suchy?

kaszel jest taki odrywający się, mokry. Wcześniej był suchy. Robiłam jej inhalacje z nawilżacza i podaję diphergan no ale nie pomaga

Karo-ja tez tak często się czuję, ale nauczyłam się tym nie przejmowac. Zdrówka dla małej, będzie dobrze :)
Lena- nie chciałam cię urazić. Smiałam się z tej czekolady, bo ja Jaśkowi daję czasami pocyckać sobie. Przepraszam. Mam nadzieję ,że obędzie się na strachu. Dawaj Gajusi dużo pić, a jak się będzię dalej powtarzała tak często kupa to lepiej idz do lekarza .

mój łobuziak malutki już śpi
może uda mi sie coś poczytać i popisać nim Asia pójdzie spać

lena zagłosowane
emalia może spróbuj się położyć jak Jasiek też zaśnie
i chyba coś dziwnego z konkursem jest bo ja juz od rana chyba z 5 razy głosowałam a zawsze mogę tylko raz
klemantinka powodzenia na szczepieniu i jak najmniej płaczu przy tym a najlepiej wcale
ola_fasola gratulujemy pierwszego przewrotu
milka26 "alarm o kradzieży mleka" świetny:-)
karo85 kochana dużo zdrówka dla Milenki może skonsultujcie to z innym pediatrą

Witajcie Mamusie!

Gratuluję ząbków i postępów w przewrotach :)

Dzisiaj moje słoneczko skończyło 5 miesięcy!!! :) Ząbków dalej brak, ale do seryjnych przewrotów na brzuszek dołączyła się umiejetność okręcania o 360 stopni w celu sięgnięcia po zabawki. Mój szkrab olewa grzechotkę żyrafkę, kaczkę, zato fascynują go samochodziki, koparka, dzwoniąca kostka, szeleszcząca książeczka i chusteczki. A hitem jest jeszcze edukacyjny robocik Fisher Price'a (Krzyś z zapałem naciska, przełącza, słucha piosenek...)

Wszystkiego naj dla Krzysia

mój łobuziak malutki już śpi
może uda mi sie coś poczytać i popisać nim Asia pójdzie spać

lena zagłosowane
emalia może spróbuj się położyć jak Jasiek też zaśnie
i chyba coś dziwnego z konkursem jest bo ja juz od rana chyba z 5 razy głosowałam a zawsze mogę tylko raz
klemantinka powodzenia na szczepieniu i jak najmniej płaczu przy tym a najlepiej wcale
ola_fasola gratulujemy pierwszego przewrotu
milka26 "alarm o kradzieży mleka" świetny:-)
karo85 kochana dużo zdrówka dla Milenki może skonsultujcie to z innym pediatrą

Oj chciałabym się położyć, ale mały zaraz wstanie, więc nie ma sensu. Wchodziłam na stronę i głosów nie przybywa więc już chyba koniec :)

witam się i ja!!!
Karo - przede wszystkim dużo zdrówka dla Milenki...a z tymi postami tak jest ...że czasami gdzieś nasz post niknie wsród innych...Też tak miałam i też sie tak czułam jakbym sie tu nie liczyła i moje problemy też nie...Ale wiem że tak nie jest...Wszystkie się wspieramy i trzymamy kciuki za Milenkę....
ola-fasola - gratuluje przewrotów...
emalia, lena - głosik oddany...dzis lenie się fartnęło...wczoraj zagłosowałam najpierw na Damianka i na Gaję nie mogłam więc dziś na odwrót, żeby było sprawiedliwie....
klementinka- good luck na dzisiejszym szczepieniu...Dużo odwagi dla Jasia...
Agentka RR - Wszystkiego co najlpesze i najpiękniejsze dla Krzysia...Dużo zdrówka....
A moja dzidziula też mnie dziś zaskoczyła...Forki na zamkniety zaraz wrzucę...

reklama
emalia-to może już koniec bo ja też codzień głosowałam więc powinno przybywać
lena -zagłosowane
karo-ciężko tak każdemu odpisać ja też często tak mam że chwile mi przykro że nikt nic nie napisze ale wiem że sama tez czasem czytam i za chwile zapominam komu miałam odpisać.Zdrówka dla małej;-)
Ale dziś pogoda ble ale babcia poszła z mała na spacerek

Do góry