katarzynajanicki szukałam przed chwilą w Ascocie tego kubka treningowego NUK-a ale znalazłam tylko taki od 8 albo 9 miesięcy (nie pamiętam) to ten? Ale nie wzięłam bo mi się jakiś duży ten ustnik wydawał. Tak więc kupiłam Lovi z miękkim ustnikiem i przed chwilą mała mi po raz pierwszy pociągnęła soczek bananowy, a jaka radość że mogła sama trzymać
reklama
ewelinka307
Fanka BB :)
ewela-niezły ten torcikja planuje marysi na 2 grudnia zrobić w kształcie barbie ale nigdy torta nie robiłam i niewiem jak to zrobić o masie to już troche czytałam tej plastycznej do ozdób ale co w środku to niewiem
ewela-niezły ten torcikja planuje marysi na 2 grudnia zrobić w kształcie barbie ale nigdy torta nie robiłam i niewiem jak to zrobić o masie to już troche czytałam tej plastycznej do ozdób ale co w środku to niewiem
jA Mam prosty przepis na tort kokosowy,ale robie go bez kokosa i jest pyszny, biszkpt kupuje gotowy , tylko mase robie z torebek i jest git.
Byliśmy wczoraj na szczepieniu (trzecia dawka Hexy) i muszę się pochwalić, że nasze słoneczko było bardzo dzielne!!! Ostatnim razem mieliśmy straszny, długotrwały płacz, a teraz krzyknął, wtulił się w Tatę i od razu uspokoił Krzyś waży 7 870 g (50 centyl) i mierzy orientacyjnie 68 cm (75 centyl). Ząbków na razie brak. Za to fizycznie rozwija się ponadprzeciętnie. Pani doktor nie mogła się nadziwić jakie to ruchliwe i wygimnastykowane dziecko
P.S. My dwa tygodnie temu obniżyliśmy łóżeczko, ze wzgledu na harce Krzysia. A jak u Was?
my właśnie wczoraj tez obnizylismy
hejus dziewczyny
U nas spokojnie :-)
Konnieczynka cos sie dawno nie odzywalas, a ty kiedy idziesz na wazenie małej ?
Zdecydowałam sie na taki tort , mase cukrowa juz zamowilam ,ale bedzie zabawa hihi Zobacz załącznik 301379 tylko,ze z napisem 30 zaliczonych hihi
super torcik :-)
katarzynajanicki szukałam przed chwilą w Ascocie tego kubka treningowego NUK-a ale znalazłam tylko taki od 8 albo 9 miesięcy (nie pamiętam) to ten? Ale nie wzięłam bo mi się jakiś duży ten ustnik wydawał. Tak więc kupiłam Lovi z miękkim ustnikiem i przed chwilą mała mi po raz pierwszy pociągnęła soczek bananowy, a jaka radość że mogła sama trzymaćZobacz załącznik 301383
ja ostatnio kupiłam też kubeczek treningowy canpolu ,
ja własniesiedze a Kacperek stara sie zjesc gazete
WIRAN
Fanka BB :)
Mam,ale ze względu na to ze to córcia mojej siostry później usunęłam jej główkę:-)
Mała miała połączone urodziny ze chrzcinami braciszka;-)
Zobacz załącznik 301390
Edit:
Przyznam się że wycięcie w sukni zawdzięczamy małej ilości ciasta marcepanowego
Mała miała połączone urodziny ze chrzcinami braciszka;-)
Zobacz załącznik 301390
Edit:
Przyznam się że wycięcie w sukni zawdzięczamy małej ilości ciasta marcepanowego
Ostatnia edycja:
reklama
ewela ten tort to dla Twojego męża będzie? Niezły
męża mojego konkubenta raczej