reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

katarzynajanicki szukałam przed chwilą w Ascocie tego kubka treningowego NUK-a ale znalazłam tylko taki od 8 albo 9 miesięcy (nie pamiętam) to ten? Ale nie wzięłam bo mi się jakiś duży ten ustnik wydawał. Tak więc kupiłam Lovi z miękkim ustnikiem i przed chwilą mała mi po raz pierwszy pociągnęła soczek bananowy, a jaka radość że mogła sama trzymać:) DSC01524a.jpg

reklama
Dziewczyny mam STRAJK GŁODOWY!
Co ja mam zrobić? Jasiek zjadł 150ml o 6 rano i o 9 tylko 50 i teraz jak sie obudził odmawia jedzenia. Miałyście tak? Czy to objawy ząbkowania? Czy co?
Zwariuję zaraz chyba

ewela-niezły ten torcik:-Dja planuje marysi na 2 grudnia zrobić w kształcie barbie ale nigdy torta nie robiłam i niewiem jak to zrobić o masie to już troche czytałam tej plastycznej do ozdób ale co w środku to niewiem:eek:

ewela-niezły ten torcik:-Dja planuje marysi na 2 grudnia zrobić w kształcie barbie ale nigdy torta nie robiłam i niewiem jak to zrobić o masie to już troche czytałam tej plastycznej do ozdób ale co w środku to niewiem:eek:

jA Mam prosty przepis na tort kokosowy,ale robie go bez kokosa i jest pyszny, biszkpt kupuje gotowy , tylko mase robie z torebek i jest git.

Byliśmy wczoraj na szczepieniu (trzecia dawka Hexy) i muszę się pochwalić, że nasze słoneczko było bardzo dzielne!!! Ostatnim razem mieliśmy straszny, długotrwały płacz, a teraz krzyknął, wtulił się w Tatę i od razu uspokoił :) Krzyś waży 7 870 g (50 centyl) i mierzy orientacyjnie 68 cm (75 centyl). Ząbków na razie brak. Za to fizycznie rozwija się ponadprzeciętnie. Pani doktor nie mogła się nadziwić jakie to ruchliwe i wygimnastykowane dziecko :)

P.S. My dwa tygodnie temu obniżyliśmy łóżeczko, ze wzgledu na harce Krzysia. A jak u Was?

my właśnie wczoraj tez obnizylismy

hejus dziewczyny

U nas spokojnie :-)

Konnieczynka cos sie dawno nie odzywalas, a ty kiedy idziesz na wazenie małej ?

Zdecydowałam sie na taki tort , mase cukrowa juz zamowilam ,ale bedzie zabawa hihi Zobacz załącznik 301379 tylko,ze z napisem 30 zaliczonych hihi

super torcik :-)

katarzynajanicki szukałam przed chwilą w Ascocie tego kubka treningowego NUK-a ale znalazłam tylko taki od 8 albo 9 miesięcy (nie pamiętam) to ten? Ale nie wzięłam bo mi się jakiś duży ten ustnik wydawał. Tak więc kupiłam Lovi z miękkim ustnikiem i przed chwilą mała mi po raz pierwszy pociągnęła soczek bananowy, a jaka radość że mogła sama trzymać:)Zobacz załącznik 301383

ja ostatnio kupiłam też kubeczek treningowy canpolu ,

ja własniesiedze a Kacperek stara sie zjesc gazete

Mam,ale ze względu na to ze to córcia mojej siostry później usunęłam jej główkę:-):tak::tak:
Mała miała połączone urodziny ze chrzcinami braciszka;-)
Zobacz załącznik 301390
Edit:
Przyznam się że wycięcie w sukni zawdzięczamy małej ilości ciasta marcepanowego:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry