Lenuszka
Mamusia Gajusi
juz tego nie widac;(Dziewczyny patrzcie to ogłoszenie...
SAMIEC ROZPŁODOWY! Jedyny w Polsce!! - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Poznań
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
juz tego nie widac;(Dziewczyny patrzcie to ogłoszenie...
SAMIEC ROZPŁODOWY! Jedyny w Polsce!! - Ubranka, Zabawki, Wózki dla dzieci - Gumtree Poznań
hejus dziewczyny
U nas spokojnie :-)
Konnieczynka cos sie dawno nie odzywalas, a ty kiedy idziesz na wazenie małej ?
Zdecydowałam sie na taki tort , mase cukrowa juz zamowilam ,ale bedzie zabawa hihi Zobacz załącznik 301379 tylko,ze z napisem 30 zaliczonych hihi
Dziewczynki ponawiam pytanie Czy u Was zdarzył się "strajk głodowy" Dalej za nic w świecie nie mogę namówić tego mojego syna by zjdł cokolwiek.... Ani mleka , ani zupki nothing
Idziemy na spacer , może świeże powietrze troszke pomoże
Dziewczynki ponawiam pytanie Czy u Was zdarzył się "strajk głodowy" Dalej za nic w świecie nie mogę namówić tego mojego syna by zjdł cokolwiek.... Ani mleka , ani zupki nothing
Idziemy na spacer , może świeże powietrze troszke pomoże
no przyszła masa cukrowa - teraz tylko zrobic tort :-)
Dziewczyny jakie piosenki spiewacie swoim maluchom jak je usypiacie?
Zazdroszczeewela ja śpiewam w okresie aktywności Jadą jadą misie. Do spania to nic jej nie potrzeba, tylko smoczka i tetrę-przyjaciółkę I sama usypia O właśnie pobawiła się, zjadła i poszła spać No i sobie śpi w łóżeczku, a ja teraz mam time dla siebie bo obiad już prawie zrobiony, tylko na patelnię go wrzucić