wreszcie dzieciaki ogarnięte i z kaweczką moge na spokojnie popisać
u nas nocka jak zawsze butla po 19 i 15 minut później juz spał, pobudka na cyca o 4.20
bałam sie wieczorem że po tym jak spał w dzień 5 godzin to będzie szalał do północy ale jak poszedł spać o stałej porze, kochane dziecko
a dziś pogoda paskudna i chyba nigdzie nie wyjdziemy, zimno, mokro i wogóle bleee
lena, emalia, kasiek zagłosowane
kasiulka pięknie Hania zjada
kasiek, kajdusia super fotki basenowe i jakie dzieciaczki zadowolone
ja też bym się z moimi wybrała bo oboje uwielbiają wodę, kąpiele itd ale pływac nie umie musiałabym mojego namówić
kajdusia trzeba lustro zmienić jeśli przekłamuje, najlepiej na takie wyszczuplające;-)
Agi78 trzymamy kciuki za dzisiejsze wyniki i oby zębolki szybko wyszły
Anik79 oj nie zazdroszczę nocki, może chociaż w dzień uda się nieco odespać
Lencja ja też ostatnio wszystko co złe zwalam na ząbki:-)
co do drzemek u nas ostatnio jest ok 9 i trwa ok godz, ok południa i trwa ok 2-3 godziny ( chociaż i zdarza się 4 a wczoraj to nawet 5) i jeśli w południe pośpi tylko 2-3 godz to wpada jeszcze krótka ok 30 min. tak ok 17-17.30, jeśli pośpi w poludnie dłuzej to tej popołudniowej drzemki juz nie ma i po kąpieli ok 19 butla i do spania
i najlepsze zyczenia dla SONI to juz pół roczku
oraz dla MAŁGOSI, AMELKI, MICHAŁKA I MICHASIA za ukończenie 5 miesięcy
u nas nocka jak zawsze butla po 19 i 15 minut później juz spał, pobudka na cyca o 4.20
bałam sie wieczorem że po tym jak spał w dzień 5 godzin to będzie szalał do północy ale jak poszedł spać o stałej porze, kochane dziecko
a dziś pogoda paskudna i chyba nigdzie nie wyjdziemy, zimno, mokro i wogóle bleee
lena, emalia, kasiek zagłosowane
kasiulka pięknie Hania zjada
kasiek, kajdusia super fotki basenowe i jakie dzieciaczki zadowolone
ja też bym się z moimi wybrała bo oboje uwielbiają wodę, kąpiele itd ale pływac nie umie musiałabym mojego namówić
kajdusia trzeba lustro zmienić jeśli przekłamuje, najlepiej na takie wyszczuplające;-)
Agi78 trzymamy kciuki za dzisiejsze wyniki i oby zębolki szybko wyszły
Anik79 oj nie zazdroszczę nocki, może chociaż w dzień uda się nieco odespać
Lencja ja też ostatnio wszystko co złe zwalam na ząbki:-)
co do drzemek u nas ostatnio jest ok 9 i trwa ok godz, ok południa i trwa ok 2-3 godziny ( chociaż i zdarza się 4 a wczoraj to nawet 5) i jeśli w południe pośpi tylko 2-3 godz to wpada jeszcze krótka ok 30 min. tak ok 17-17.30, jeśli pośpi w poludnie dłuzej to tej popołudniowej drzemki juz nie ma i po kąpieli ok 19 butla i do spania
i najlepsze zyczenia dla SONI to juz pół roczku
oraz dla MAŁGOSI, AMELKI, MICHAŁKA I MICHASIA za ukończenie 5 miesięcy