reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Anik - Oskarek może kolejny skok zalicza, bo teraz jakoś na przełomie 5-6 miesiąca jest kolejny

Anik, Agi, gosiagro
- maść cholesterolowa-taka tłusta robiona z apteki, wszelkie zmiany schodzą błyskawicznie po maści z hydrokortyzonem, ale to więcej chemii i steryd więc staram się jej nie używać

zdec - zgadzam się z dziewczynami, młoda laska z Ciebie:tak:nie to co ja stara rura:-D

Kasiek - zagłosowane, zarzucaj tym linkiem codziennie. Moja też jest wyjec i na rękach jest najlepiej;-) A co do spania to trochę się poprawiło, tak ze 3 drzemki ok 40 min i jedna dłuższa nawet ok 2 godzin po południu, ale to też różnie bywa, wczoraj np nie bardzo chciała spać

Kasiulka - gluten też już wprowadzacie?

iiwka - ja wczoraj myślałam o zoo, mamy w chorzowie ogród zoologiczny i nie mogę się doczekać jak Igula będzie oglądać te wszystkie stwory:-D

koniczynka - poszalałaś z tym mlekiem, ja bym w życiu tyle nie odciągnęła, mała zjada przed 20 z dwóch piersi i dopiero o 7 rano je z jednej, a o 9 z drugiej i luzik,wcale nie mam tam potoku:-(

Agentka - gratki dla Krzysia!!!!

reklama
hejus dziewczyny

U nas spokojnie :-)

Konnieczynka cos sie dawno nie odzywalas, a ty kiedy idziesz na wazenie małej ?

Zdecydowałam sie na taki tort , mase cukrowa juz zamowilam ,ale bedzie zabawa hihi 30aliczonych.jpg tylko,ze z napisem 30 zaliczonych hihi

iiwka - ja wczoraj myślałam o zoo, mamy w chorzowie ogród zoologiczny i nie mogę się doczekać jak Igula będzie oglądać te wszystkie stwory:-D
No nasz to teraz jak 3 lata skończył to pojechaliśmy do Wawy.Mamy 100km i tak na szybcika się wybraliśmy.Bardzo mu się podobało...Zresztą nam też:-D

Edit:
Ewela torcik super!!!!

Ostatnia edycja:
Geny może i dobre:p ale za grosz intelektu !!! Eh Ci mężczyzni ....strzykawka.....byk ropłodowy....Boshhhh ktoś mu musi chyba powiedzieć że jest głupi jak but. Może on jeszcze o tym nie wie:)

reklama
Cześć Laseczki!

Gratuluję przespanej nocki i zarazem współczuję tym którzy się za bardzo nie wyspali...

Ja już chcę zacząć te rehabilitacje bo włosy mi wszystkie z głowy powypadają... mały non stop się pręży i często kręci główką tak szybciutko na boki... co to do jasnej ciasnej ma oznaczać???? Do tego cały czas wyje... chyba że się go na rączkach nosi lub bawi... sam się sobą nie zajmie... a mi kręgosłup odmawia posłuszeństwa i nosić go nie będę!!! Ale się pożaliłam... idę ogarnąć mieszkanie i wyjkiem się zająć!!!

Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com prosimy o głosy
u nas to samo, takie szybkie krecenie glowka, nie mam pojecia co to znaczy..ale zaglosowalam na wszelki wypadek

posta mi wcielo przed chwila i sie obrazilam na BB:sorry2:

Do góry