a ja mam wreszcie chwilkę
obiecywałam że poczytam wczoraj wieczorem ale efekt był taki że zasnęłam razem z Asią:-)
dziś od rana też w biegu, najpierw u lekarza, potem spacerek choć pogoda bardzo dołująca, a teraz korzystam że robaki małe śpią
gratulujemy wszystkim dzieciaczkom nowych ząbków, u nas tzn. u Tomusia nadal brak chociaż wczoraj w miejscu górnej prawej jedynki tak jakby cos sie wykluwało, zobaczymy
emalia, lena piękne fotki z "randki" maluchów, a lenka Tobie do twarzy z dwójeczką, może jednak się skusisz?
Agi78 i jak u Was z policzkami? i jak po morfologii? mam nadzieję że obyło się bez płaczu przy pobieraniu
kasiek1983, emalia, lena zagłosowane
zyraffka i jak nieco krówek ocalało? ja nie to mogę Ci trochę podrzucić bo mój przyniósł właśnie wczoraj i nie ma to jeść:-)
Perfecta ale masz dzielnego synka, gratulujemy
kreatorka gratulujemy serdecznie wygranej i polecamy się na przyszłość;-):-)
stellaDODO oj ja nie miałam z AZS do czynienia i mam nadzieje że tak zostanie bo z tego co słyszałam to nic przyjemnego
iiwka i jak sytuacja ma się dzisiaj? poprawiło się nieco po rozmowie, ma nadzieję że jest choć ciut lepiej
hefi dużo zdrowka dla Was w takim razie i super ze sprawa z autem tak pomyślnie się zakończyła
kasiaj. i jak spacer poprawił humor?
Anik79 gratulujemy prawie przespanej nocy:-)
mi_mi powodzenia na szczepieniu
kalwa dobre to "pojechaliśmy po łóżko a wróciliśmy z dywanem" mi często zdarza się tak na zakupach ciuchowych wychodze np z zamiarem kupienia butów a wracam ze spodniami lub coś w tym stylu
Lencja mmmm pysznie wyglądają te pierniczki
ufff tak na szybko starałam się poczytać co by mi dzieciaki nie zdążyły wstać a te w najlepsze jeszcze śpią, tzn Asia ok ale Tomuś ja zasnął na spacerze o 11 to śpi nadal i pewnie jak się obudzi to trzeba będzie szybko cyce rozpakowywać bo taki będzie głodny:-)