reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

a ja się z mężem przez telefon pokłóciłam, dołączam do grona zdołowanych :(
idę na spacer, może na jakąś dobrą kawkę wstąpie na starówce, tak na handrę...

reklama
Kacperek dzisiaj jakiś nie zmordowany, zrobił sobie drzemke aż 20 minut a ja zdązyłam sobie kawe w tym czasie zrobić :-( . Teraz siedze i słucham jak marudzi :-(. Chciałam wyjść sobie po galeriach połazić może coś dla męzulka na urodzinki na mikołaja kupić ale jakoś zebrać się nie moge :-( niech mnie któraś kopnie

A ja na czas gotowania, pichcenia wkładam Nelcię do leżaczka i jesteśmy razem w kuchni - zazwyczaj udaje mi się zrobić wszystko to co planuję.
P wielu protestach, płaczach i nerwach w końcu śpi, ciekawe jak długo...

Cześć dziewczyny

Ten listopad naprawdę ma niefajny wpływ na samopoczucie, ja do życia potrzebuję słońca, a tu nic z tego, szaro buro :-(

Kasiek- my też mamy dzisiaj basen, spróbuję namówić mojego R, żeby pojechał z nami i porobił zdjeć trochę...
Perfecta- super ta piosenka, będę ją słuchać codziennie po obudzeniu :tak:
Anik- jak to nie ma św Mikołaja??? :szok::szok: Tylko, żeby Oskarkowi nie wygadała...
Kalwa- jak miło Cie czytać :-) Majusia rzeczywiście dorodna :-)
ewelinka- jutro się dowiem ile dokładnie waży Małgosia, bo mamy szczepienie, ale na pewno ponad 8 :tak: Jest pultaśna i to bardzo, jak robię zdjęcia to policzki jej się w kadrze nie mieszczą, a podbródków to ma 3, ale ja się nie martwię, Piotrek też taki był, a teraz szczypiorek :tak::tak: A karmisz ją piersią?
Agi78- trzymam kciuki
Lencja- ależ piekne piernikowe kształty, ozdobione też później sfotografuj!
cobra- a Ty już nie karmisz piersią, że palisz?
MagdaM- poczułaś? :-D

Dziewczyny Warszawianki- która ma ochotę w niedzielę około poludnia na spacer w okolicach Miodowej?????? Ewa, Perfecta, Karo, Kpi.... hej, hej :-),
Na razie

Ostatnia edycja:
a ja mam wreszcie chwilkę

obiecywałam że poczytam wczoraj wieczorem ale efekt był taki że zasnęłam razem z Asią:-)
dziś od rana też w biegu, najpierw u lekarza, potem spacerek choć pogoda bardzo dołująca, a teraz korzystam że robaki małe śpią:-D

gratulujemy wszystkim dzieciaczkom nowych ząbków, u nas tzn. u Tomusia nadal brak chociaż wczoraj w miejscu górnej prawej jedynki tak jakby cos sie wykluwało, zobaczymy

emalia, lena piękne fotki z "randki" maluchów, a lenka Tobie do twarzy z dwójeczką, może jednak się skusisz?:-D
Agi78 i jak u Was z policzkami? i jak po morfologii? mam nadzieję że obyło się bez płaczu przy pobieraniu
kasiek1983, emalia, lena zagłosowane
zyraffka i jak nieco krówek ocalało? ja nie to mogę Ci trochę podrzucić bo mój przyniósł właśnie wczoraj i nie ma to jeść:-)
Perfecta ale masz dzielnego synka, gratulujemy
kreatorka gratulujemy serdecznie wygranej i polecamy się na przyszłość;-):-)
stellaDODO oj ja nie miałam z AZS do czynienia i mam nadzieje że tak zostanie bo z tego co słyszałam to nic przyjemnego
iiwka i jak sytuacja ma się dzisiaj? poprawiło się nieco po rozmowie, ma nadzieję że jest choć ciut lepiej
hefi dużo zdrowka dla Was w takim razie i super ze sprawa z autem tak pomyślnie się zakończyła
kasiaj. i jak spacer poprawił humor?
Anik79 gratulujemy prawie przespanej nocy:-)
mi_mi powodzenia na szczepieniu
kalwa dobre to "pojechaliśmy po łóżko a wróciliśmy z dywanem" mi często zdarza się tak na zakupach ciuchowych wychodze np z zamiarem kupienia butów a wracam ze spodniami lub coś w tym stylu
Lencja mmmm pysznie wyglądają te pierniczki

ufff tak na szybko starałam się poczytać co by mi dzieciaki nie zdążyły wstać a te w najlepsze jeszcze śpią, tzn Asia ok ale Tomuś ja zasnął na spacerze o 11 to śpi nadal i pewnie jak się obudzi to trzeba będzie szybko cyce rozpakowywać bo taki będzie głodny:-)

Eagle zmoro nie namówisz mnie na drugie;)Emalia mi wywróżyła, że jednak będzie drugie;)Na tym zdjęciu bardzo nie wyjściowa jestem:)

po szczepieniu dobrze-mała chwilke popłakała a później usnęła- mam nadzieje że nie bedzie gorączki i marudków :) mała waży 7100 i doktorka powiedziała że teraz dziecko mniej będzie przybierać na wadze- tak ok 300gr miesiecznie :)
podobno zęby pojawią sie niedługo.
Lencja ja też biorę małą na leżaczek i do kuchni chociaż przeważnie grzecznie leży na macie :)

pogoda okropna... lecę kawkę zrobić:)

Eagle zmoro nie namówisz mnie na drugie;)Emalia mi wywróżyła, że jednak będzie drugie;)Na tym zdjęciu bardzo nie wyjściowa jestem:)
hihi sie jeszcze zobaczy :)

z resztą przy Twoich atakach na męża :) to kto wie?????

mój robak mały się chyba zaczyna budzić, a śpi od 11

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry