reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Najlepsze życzenia dla Milenki, Alanka, Damianka i Julianka.:-):-):-):-)

My już po wizycie Lenki i mojej prześlicznej, roześmianej i papuśnej synowej:-)
Dzieci się "pobawiły", wyspały a mamy się w końcu nagadał.
Lena- Jeszcze raz dziękuję za wizyte. Pojawię się u Was niebawem :)
A to nasze pociechy :)
DSC03408 (Medium).jpgDSC03395 (Small).jpgDSC03413 (Medium).jpg

Ale dzisiaj dzień, dopiero teraz mam chwilkę żeby do was zajrzeć;-)

Magda_M - musiało boleć... auć:-(

kreatorka - gratuluję drugiego ząbka:-)

koriander - szybko Lilianka zaczyna gadać:-)

ewela - fajnie że zrobisz sobie prawko na motor;-) Trzymam kciuki:-)

Kasiulka - gratulujemy drugiego ząbka:-)
U nas nadal ani widu ani słychu;-)

lena, emalia - super zdjęcia:-)

Witam.

Wpadłam tylko zapytać: ZDEC - czy Natalka ma nadal problemy ze spaniem na jednej stronie? Czy jej główka jest dalej asymetryczna? My nadal mamy problemy mimo ciągłego walczenia... za tydzień zaczynamy rehabilitacje... może się uda!

Wszystkiego dobrego dla solenizantów i dla tych z ząbkami! U nas nadal cisza... chociaż po zachowaniu Damianka to można by było pomyśleć że idą zęby ale niestety nie ... :(

ja mam mamas&papas to to samo co peg perego?
moj urzekl mnie kolorem,tym ze oparcie sie sklada prawie na maksa,wazy moze z6kg, ma budke,
minus za kosz na zakupy- do ktorego miesci sie folia przeciwdeszczowa tylko,i ze przednie kola nie sa skrecane.
czemu myslalam ze masz peg perego? cos mi sie pokickalo
Mój synek dzisiaj kończy 5 miesięcy;-)
wszystkiego najlepszego:) dla wszystkich jubilatow oczywiscie
A nam wychodzi drugi zębolek :-D
gratulacje
Najlepsze życzenia dla Milenki, Alanka, Damianka i Julianka.:-):-):-):-)

My już po wizycie Lenki i mojej prześlicznej, roześmianej i papuśnej synowej:-)
Dzieci się "pobawiły", wyspały a mamy się w końcu nagadał.
Lena- Jeszcze raz dziękuję za wizyte. Pojawię się u Was niebawem :)
A to nasze pociechy :)
Zobacz załącznik 300911Zobacz załącznik 300912Zobacz załącznik 300913
slicznie wyglada Jasio ze swoja przyszla;)

reklama
Zdec co do twojego pytania o przewracanie na boczki, Natalka jest prawie miesiac mlodsza od Lili wiec sie nie martw , u nas przekrety takie raczej w stylu : no dobra skoro juz musze to sie przekrece ale tylko bo sie tak na mnie gapicie" dopiero od jakiegos tygodnia..

Lena emalia
ale fajna parka, oj chyba pierwsza czerwcowkowa "relacja" :D

Kasiek a czemu nie wstawiasz tego linka do glosowania?? Mi sie tak twoj misiek w tej czapie podoba, dawaj go tu!!!
Agi czerwony policzek moze byc przez zabkowanie. Ale plamki tak jak ty opisujesz to moze rzeczywiscie uczulenie, obserwuj i na wszelki wypadek ja bym odstawila na dwa dni marchewke. A zadnych nowych kosmetykow nie bylo? Albo proszek?

iwkka sto lat dla Alanka, niech ci pieknie rosnie!!

Ostatnia edycja:
Do góry