reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie, ja tylko na chwilkę bo musze ogarnąć mieszkanie - a mały wlasnie zasnął wiec może w spokoju chociaż włosy umyję. U nas noc to masakra - pierwsza taka że wstawałam co 40 min, nie mam kompletnie pojęcia co mu było, mam tylko nadzieje że taka noc sie więcej nie powtórzy. Opadam normalnie z sił. Przez to że się nie wysypiam chodzę nerwowa, oberwało się nawet mojemu mężowi - chociaż tak się zastanowić to mu się faktycznie należało.

kreatorka- gratuluje ząbka
miłego dnia

reklama
Dzieki dziewczyny:-)No tak ja matka Polka wole sie zapytac bo swoim starszakom to dawno sie wprowadzalo nowosci.... juz 3 -4 lata temu, wiec sie zapomnialo...:-) wolalam sie upewnic:-p
Gratuluje drugiego zabka!!! kreatorka

Kreatorko- gratuluje ząbalka :)

Klementinka- mąż zadzwonił do mamy i ma pryjść jak on będzie w domu, bo chciał krwawej jatki uniknąć ;) więc jak mnie zaaresztują to wieczorem dopiero :)

zmieniłam pieluchy na Dadę i już jest ciut lepiej, używam ich od wczorajszego popołudnia, do tego dziś postanowiłąm myć pupę wodą nie chusteczkami, jak jeseśmy w domu, to też powinno pomóc, martwi mnie tylko ta ranka, ale mam nadzieję, że się podgoi, smaruję ją sudocremem

wczoraj poprasowałam, chate sprzatnełam, obiad na 2 dni ugotwałam i mam dziś freeeee :) jak m ały wstnie to spacerek :) mam nadzieję, że części od wózka w końcu przyjdą i będę mogła ten czoł ruski odstawić :) znaczy oddać kuzynce :)

hej

Gratuluję nowych ząbków chyba Kasia i Kreatorka jesli dobrze pamietam

Perfecta
- trzymam kciuki

MagdaM - współczuję ugryzienia, ja też się tego obawiałam ale jak narazie obyło sie bez kąsania

Eliza - na pierwszy raz to podaj z dwie łyżeczki

koriander - ja tez do mojej nawijam mamamamama ale nie załapała jeszcze, za to dzisiaj obudziła się z nową umiejętnością - robi brrrr i bańki ze śliny:-D

A ja jadę do pracy bo szefowa dzwoniła że zagubili mój wniosek o urlop macierzyński dodatkowy, wrrrrrrr....
Iga zrobiła się straszny dzikus, wczoraj byliśmy u teściów i póki była u mnie lub Sebka na rękach był spokój, ale jak ją tylko teściowa wzięła tak odrazu ryk i to tak przeraźliwie, buzia w podkówkę i łezki leciały:( Nawet się uspokoić nie chciała. Juz się boję co to będzie na chrzcinach:szok: Musze zrobić jeszcze jedno podejście ale nie dawać jej nikomu i zobaczymy jak zareaguje.

avena to mój ma tak samo przy obcych osobach... no i stosuje tą metode ze jest u mnie na rekach i nikomu go nie daje, a jak ktos go wezmie a maly zrobi tylko podkówke to go zabierm by uniknąc najgorszego placzu.....:-p

filip przespal dzis nocdo 5.30...ale pozniej juz spac nie chcial,siedzialam do 6.30 z nadziejea jeszcze,a pozniej wziela go ode mnie mama,a ja sobie spalam do 8.20:)
Czy normalne sa cztery kupy do południa....twarde,czrane, niewielkie,ale cztery, przedwczoraj byly 3twarde,apod wieczor żadka taka troche, wczoraj dwa razy a dzis juz 4,a ostatnia to taki twardy klocek ze sluzem...
No i tylko kilka z Was napisalo mi ile jedza dzieciaki... ??Innego posilku niz mleko. z gory dzieki :) idena spacer choc pochmurno i zimno...

Witam
Nawet nie próbuę Was nadrobić...P. w domu i on ma zakaz oglądania kanału History w TV a ja mam zakaz siadania na BB....Takie ultimatum mi postawił...ale teraz robi kawke wiec siadlam :-)
U nas dziś zimno jak diabli....Bylismy z mała na spacerze ale wytrzymałam tylko 45 minut,,tak mroźno...Polcia cały spacerek przespała i jeszcze w domu z 20 minut....
Doczytam WQas wieczorem jak P. bedzie w pracy bo zaraz bedzie wracał i jak mnie na BB zobaczy to przełączy na History
Wrzuciłam zdjecia kubka na zamkniety ale nie pamietam na ktory watek ;-)

zastanawiam sie czy na wyjazd do PL nie kupic wozka parasolki
najbardziej podobaja mi sie te z Peg Perego
jak zobaczylam co one potrafia i jakie maja resorki to tylko one
miala ktoras z Was doczynienia z tym wozkiem?
chyba Cobra ostatnio taki kupila

tylko nie wiem czy te male kolka poradza sobie ze sniegiem:confused:

Stella wydaje mi sie ze obecnosc kota przy dziecku z AZS nie jest dobrym pomyslem
wspolczuje problemu

Jaskowi chyba idzie prawa dolna dwojka, cos bialego wylazi:-)

Ostatnia edycja:
reklama
zastanawiam sie czy na wyjazd do PL nie kupic wozka parasolki
najbardziej podobaja mi sie te z Peg Perego
jak zobaczylam co one potrafia i jakie maja resorki to tylko one
miala ktoras z Was doczynienia z tym wozkiem?
chyba Cobra ostatnio taki kupila

tylko nie wiem czy te male kolka poradza sobie ze sniegiem:confused:

Stella wydaje mi sie ze obecnosc kota przy dziecku z AZS nie jest dobrym pomyslem
wspolczuje problemu

Jaskowi chyba idzie prawa dolna dwojka, cos bialego wylazi:-)

ja mam mamas&papas to to samo co peg perego?
moj urzekl mnie kolorem,tym ze oparcie sie sklada prawie na maksa,wazy moze z6kg, ma budke,
minus za kosz na zakupy- do ktorego miesci sie folia przeciwdeszczowa tylko,i ze przednie kola nie sa skrecane.

Do góry